Canım benim de iş olmasa tam hayalimdeki yaz :) Valla ben de isterim Mayıs- Ağustos arasını denizde geçireyim :) Fırsat varsa sonuna kadar en güzel şekilde değerlendir canım. Darısı da bizim başımıza inşallah
devam ediyor mu o indirimler bilmiyorum maalesefMagazalarinda Her ayin 15 inde indirim yapiyordu hala var mi bilmiyorum
Kötü tek bir hareketini görse çocuk zaten belli eder. Arkadaşlarımın çocuklarından biri bakıcısını görünce kapının arkasına kaçıyordu yavrum. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Allah bozmasın İnşaAllah.
Merhabalar, bir Ağustos annesi de benim İnşAllah .
15+1 haftalığız.
herkese kolay bir hamilelik diliyorummmmm.
Listenize beni de ekler misiniz? ^_^
Keşke benim patronum da aile olsa da 5. ayda kovsa beni sesimi çıkarmazdım :) çok şanslısın :):)İnşallah :) aslına bakarsanız bana kalsa son güne kadar çalışırım ama geçen hamileliğimde de aile baskısıyla son ay bıraktım. Patronum da aile olduğu için elim mahkum :) evde de çok bunalıyor insan başka çocuk olmadığında. Ama şimdi kızımla oyalanırsam çabuk geçer belki :)
15+1 haftalığız.
Hosgeldin özel mjla liste basliklarini gondermen gerekiyor
15+1 haftalığız.
Sagol cnm ben gormeyebiliyorum. Boyle uyarman cok guzel olmuş. Liste duzenlemek gercekten zormus her yeni gelen kisiye tekrar tekrar yazmak gerekiyor :) birkac hafta once sayfa arasinda ben niye yokum listede diyen bir arkadasimiz vardi sayfaya geldi 1 2 mj yazdi sonra da hic mj ini görmedim :) bana ozel mj atilmazsa ben nasil listeye ekleyeyim ? Ama sikayet etmiyorum hamama giren terlermişilk listedeki başlıklarıarch2401 arkadaşımıza özel mesaj olarak atman gerekiyor. Hoşgeldin aramıza..
41 kere maasallahGünaydın kızlar:) Bugün bir aydan sonra kontrole gittim ilk defaEnse kalınlığı, gelişimi filan normal. İkili test için gün aldık. Ayrıntılı ultrason için de yarın test sonuçlarını almaya gittiğimde konuşacağız. Ay ilk defa içeride yaşayan bir şey olduğuna kanaat getirdim Çok sirinmis minik elleri ayakları pıtı pıtı oynuyordu sürekli bi sağa bi sola dönüyordu. Doktor hafif ultrasonultrasonla dürttü ki ölçüm yapabilsin. O harekete bile tepki verdiğine göre karna yapılan baskılardan filan baya etkileniyor demek ki minnoslarimiz. Lütfen rahatsız etmeyelim Normalde 12+6 ama 13+3 gözüküyor.
Bir de mide bulantısını soran arkadaş vardı. Sordum. Doktor normal herkeste farklı şiddette olur dedi. 9 ay süren bile varmış. İnşallah bizimki o adar sürmez.
Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029 Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029 Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029
Bu arada doktor cinsiyet söylemedi ama bi tahmin alabilir miyim :)
Canım süt içemiyorsan yoğurt peynir ye. Çocuktan çok senin için önemli kalsiyum. İleride kemik erimesi olabiliyor. Allah muhafaza dişlerine filan çok zararlı. Kendini zorla biraz.Selam kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım:)) doktorum beni 1 ayada 3 kilo aldığım için diyetisyene yönlendirdi dün gittim idrar tahlilimde vücudum susuz çıkmıştı (okadar çok su içmeme rağmen) bu sürekli uyku halim ağız kuruluğum dan ve tatlıya düşündüğümden falan dolayı şeker üzerinde duruyor diyetisyen ve doktorum bu hafta sıkı diyetteyim haftaya sanırım bir şeker tahlili daha yapılacak ne olur kızlar sizde bunların üzerinde durun size çok çok ters gelen durumlar bazen hamilelikten olmuyormuş. Bu arada bişey daha soracağım ya sol kalçada belimden aşağıya doğru inanılmaz bir ağrı var doktora sordum catin genişliyor dedi yada kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ama ne yazıkki ben süt içemiyorum. Bu kengi ağrısı olabilir mi nasıl geçer eğilip dogrulamiyorum nerdeyse...
Canm ben gda mühendsym dolayısyla faydasını bildiğim için hep süt içme denemelerim olduama hep kustumSelam kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım:)) doktorum beni 1 ayada 3 kilo aldığım için diyetisyene yönlendirdi dün gittim idrar tahlilimde vücudum susuz çıkmıştı (okadar çok su içmeme rağmen) bu sürekli uyku halim ağız kuruluğum dan ve tatlıya düşündüğümden falan dolayı şeker üzerinde duruyor diyetisyen ve doktorum bu hafta sıkı diyetteyim haftaya sanırım bir şeker tahlili daha yapılacak ne olur kızlar sizde bunların üzerinde durun size çok çok ters gelen durumlar bazen hamilelikten olmuyormuş. Bu arada bişey daha soracağım ya sol kalçada belimden aşağıya doğru inanılmaz bir ağrı var doktora sordum catin genişliyor dedi yada kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ama ne yazıkki ben süt içemiyorum. Bu kengi ağrısı olabilir mi nasıl geçer eğilip dogrulamiyorum nerdeyse...
Yiyorum canım ama sanırım öncesinde süt falan içmeyince acısı şimdi çıkıyor. Doktorumda süt icmelisin muhakkak diyor dün bi 10 tane minik süt aldım bakalım akşam üstü yada gece ara öğünde içeceğim zorlayıp kendimi.Canım süt içemiyorsan yoğurt peynir ye. Çocuktan çok senin için önemli kalsiyum. İleride kemik erimesi olabiliyor. Allah muhafaza dişlerine filan çok zararlı. Kendini zorla biraz.
Ahh cnm evet o koku yokmu öldürüyor beni ama senin yaptığın gibi dün bende minik sütlerden aldım bugün ikindi öğünü yada gece ögününde kendimi zorlayıp içeceğim inşallahCanm ben gda mühendsym dolayısyla faydasını bildiğim için hep süt içme denemelerim olduama hep kustum. Ama hamileyken küçük pipetli sütlerden alıyorum daha az koku gelsn diye. çok olaylı içiyorum. Hatta eşim beni o halde gördkçe bu fedakarlığını anlatıcam diyo yanına baskın kokulu bişey alıyorum nefes almadan iki üç yudum içip hemen peşine yanındakini yiyorum burnumdan koku almadan. En iyi kahve oluyor direk toz kahve atıyorum ağzma bi parça. Yağsız süt hiç kokmuyor (bana kokae ayrı) ama süt yağı beyin gelişimi için çok önemli. O yüzden böyle içmeye çalşyrm her gün btane. Belki faydam olur bebişine diye söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?