2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İnşallah :) aslına bakarsanız bana kalsa son güne kadar çalışırım ama geçen hamileliğimde de aile baskısıyla son ay bıraktım. Patronum da aile olduğu için elim mahkum :) evde de çok bunalıyor insan başka çocuk olmadığında. Ama şimdi kızımla oyalanırsam çabuk geçer belki :)

Allah korusun, öyle olsa bir gün bile tutamam ben. Hatta paranoya yapar tekrar bırakırım işi. Benim bi arkadaşımın arkadaşı da dinleme cihazı koymuş ve daha ilk gün istifa edip eve dönmüş kadının konuşmalarını duyduktan sonra. Çok hassas konular :)

Hanımlar günaydın, aklımdayken yazayım. Trendyol ve morhipoyu mutlaka takip edin. Morhipoda özellikle panço ve trendyolda da mothercare sık sık kampanya yapıyor ve inanılmaz ucuz oluyor herşey. İkisi de favori markalarımız bizim. Kızım aylarca giydiği halde dün elden geçirdim bebeklik tulumlarını vs de rahat rahat giydiririm bu bebişe de. Hepsi sapasağlam duruyor.

Keşke benim patronum da aile olsa da 5. ayda kovsa beni sesimi çıkarmazdım :) çok şanslısın :):)

Günaydın kızlar:) Bugün bir aydan sonra kontrole gittim ilk defa Ense kalınlığı, gelişimi filan normal. İkili test için gün aldık. Ayrıntılı ultrason için de yarın test sonuçlarını almaya gittiğimde konuşacağız. Ay ilk defa içeride yaşayan bir şey olduğuna kanaat getirdim Çok sirinmis minik elleri ayakları pıtı pıtı oynuyordu sürekli bi sağa bi sola dönüyordu. Doktor hafif ultrasonultrasonla dürttü ki ölçüm yapabilsin. O harekete bile tepki verdiğine göre karna yapılan baskılardan filan baya etkileniyor demek ki minnoslarimiz. Lütfen rahatsız etmeyelim Normalde 12+6 ama 13+3 gözüküyor.
Bir de mide bulantısını soran arkadaş vardı. Sordum. Doktor normal herkeste farklı şiddette olur dedi. 9 ay süren bile varmış. İnşallah bizimki o adar sürmez.

Bu arada doktor cinsiyet söylemedi ama bi tahmin alabilir miyim :)

Ay afedersiniz 2 farklı fotoğraf vardı ama biraz fazla fazla eklenmiş nedense

ilk listedeki başlıkları arch2401 arkadaşımıza özel mesaj olarak atman gerekiyor. Hoşgeldin aramıza..
Sagol cnm ben gormeyebiliyorum. Boyle uyarman cok guzel olmuş. Liste duzenlemek gercekten zormus her yeni gelen kisiye tekrar tekrar yazmak gerekiyor :) birkac hafta once sayfa arasinda ben niye yokum listede diyen bir arkadasimiz vardi sayfaya geldi 1 2 mj yazdi sonra da hic mj ini görmedim :) bana ozel mj atilmazsa ben nasil listeye ekleyeyim ? Ama sikayet etmiyorum hamama giren terlermiş

41 kere maasallah

Selam kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım:)) doktorum beni 1 ayada 3 kilo aldığım için diyetisyene yönlendirdi dün gittim idrar tahlilimde vücudum susuz çıkmıştı (okadar çok su içmeme rağmen) bu sürekli uyku halim ağız kuruluğum dan ve tatlıya düşündüğümden falan dolayı şeker üzerinde duruyor diyetisyen ve doktorum bu hafta sıkı diyetteyim haftaya sanırım bir şeker tahlili daha yapılacak ne olur kızlar sizde bunların üzerinde durun size çok çok ters gelen durumlar bazen hamilelikten olmuyormuş. Bu arada bişey daha soracağım ya sol kalçada belimden aşağıya doğru inanılmaz bir ağrı var doktora sordum catin genişliyor dedi yada kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ama ne yazıkki ben süt içemiyorum. Bu kengi ağrısı olabilir mi nasıl geçer eğilip dogrulamiyorum nerdeyse...

Canım süt içemiyorsan yoğurt peynir ye. Çocuktan çok senin için önemli kalsiyum. İleride kemik erimesi olabiliyor. Allah muhafaza dişlerine filan çok zararlı. Kendini zorla biraz.

Canm ben gda mühendsym dolayısyla faydasını bildiğim için hep süt içme denemelerim olduama hep kustum . Ama hamileyken küçük pipetli sütlerden alıyorum daha az koku gelsn diye. çok olaylı içiyorum. Hatta eşim beni o halde gördkçe bu fedakarlığını anlatıcam diyo yanına baskın kokulu bişey alıyorum nefes almadan iki üç yudum içip hemen peşine yanındakini yiyorum burnumdan koku almadan. En iyi kahve oluyor direk toz kahve atıyorum ağzma bi parça. Yağsız süt hiç kokmuyor (bana kokae ayrı) ama süt yağı beyin gelişimi için çok önemli. O yüzden böyle içmeye çalşyrm her gün btane. Belki faydam olur bebişine diye söylemek istedim

Canım süt içemiyorsan yoğurt peynir ye. Çocuktan çok senin için önemli kalsiyum. İleride kemik erimesi olabiliyor. Allah muhafaza dişlerine filan çok zararlı. Kendini zorla biraz.
Yiyorum canım ama sanırım öncesinde süt falan içmeyince acısı şimdi çıkıyor. Doktorumda süt icmelisin muhakkak diyor dün bi 10 tane minik süt aldım bakalım akşam üstü yada gece ara öğünde içeceğim zorlayıp kendimi.

Ahh cnm evet o koku yokmu öldürüyor beni ama senin yaptığın gibi dün bende minik sütlerden aldım bugün ikindi öğünü yada gece ögününde kendimi zorlayıp içeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…