2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Keşke benim patronum da aile olsa da 5. ayda kovsa beni sesimi çıkarmazdım :) çok şanslısın :):)

yok yok bunun da çok zorlukları var hem maddi hem manevi sorumluluk alıyorsunuz, bir de iş konusu hiç bitmiyor, yani gece gündüz stres sebebi aslında :))) neticede elimden geleni yaparım, alırım maaşımı deyip geçemiyorsunuz... bir de tabi aksi bir durumda dışarda bir işte çalışmanın kapıları neredeyse tamamen kapanıyor, çünkü aile şirketlerindeki tecrübeyi kurumsal firmalar doğrudan referans olarak kabul etmiyor, her zaman gerçek tecrübe mi yoksa kağıt üstünde mi diye bir şaibe olduğu için her işin ayrı zorluğu var yani

Kizlar 14.haftadayim kabizlik sikinti yapıyor. Tuvalete oturmaya korkuyorum.sag kasiktan one dogru agri oluyor. Idrar yaparken ozellikle.idrar yolu enfeksiyonu mu acaba doye korkuyorum ama yanma falan yok.

merhaba, aynı sıkıntı bende de var. doktorum dün ilaç yazdı. özelden göndereyim isterseniz.

hakiki keçi sütü kokmuyor. ve daha ağır denir ama aslında öyle de değildir. eşiniz haklı yani. bir deneyin bence.

ben dörtlü test için kan verdim dün bu arada. daha var sanıyordum, unutmuşum kaçıncı haftada yapıldığını vs... bir de bebişi uyandıramadı bir türlü. pek göremedik o yüzden :) ama çok iyi durumda dedi. boyu 16 cm kilosu da 177 gr dedi :)

Keçi sutu daha Agir kokar bence deneme bile. Ama süte muz katabilirsin.belki hoşuna gider. Hem muz bebeğe çok yarayan bir gıda

artık gerçekten kilo istemiyor doktorlar. ben de toplam bir kilo almışım, ondan bile korktum dün birşey diyecek diye gerçekten :) 4 kilo daha hak tanıyorum kendime,, başka yok olmamalı :))))

artık gerçekten kilo istemiyor doktorlar. ben de toplam bir kilo almışım, ondan bile korktum dün birşey diyecek diye gerçekten :) 4 kilo daha hak tanıyorum kendime,, başka yok olmamalı :))))
Ne güzel bence çok iyi almışsın ben 3 kilo aldım hani sadece doğumdan değil de dediğim gibi allah korusun inşallah yoktur öyle bişey şekerden korkuyorlar . Bana maksimum 65 te tamamlaman lazım dedi. Şuan 60.6 yım ve bu hafta kilo vermem lazım kiloyu verip ileriki zamanlarda ister istemez alacağım kilolar için hazırlık yani bir nevi bakalım ne olacak ://

Boyun kaç ki canm.

selamlar ..yarın bende kontrole gideceğim..inşallah meleğimin cinsiyetini öğrenebilirim...belim çok ağrıyor bu hafta sizdede oluyormu. bide aşırı gaz karnım davul ölücem.

selamlar ..yarın bende kontrole gideceğim..inşallah meleğimin cinsiyetini öğrenebilirim...belim çok ağrıyor bu hafta sizdede oluyormu. bide aşırı gaz karnım davul ölücem.
İnsallah güzel haberler alırsın canm. Benimde çok fena gaz oluyor. Neden anlamıyorum. Akşam resmen karnım sanciyir. Turşu yiyorum ayıptır söylemesi açan ondn midir

4lü test ne için Can'ım o da down sendromu için mi, hangi değerlere bakıyorlar onda

sizin kilonuz iyi ama maşallah :) ben ilkinde aldıklarımı hala veremedim, üstüne tekrar geleceği için korkuyorum. mecburen dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…