2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Goruntu kalitesi cok kötü hicbirsey belli degil nub zaten gorunmuyor bebekte galiba sirtini dönmüş ben oyke anladim çünkü bende bu haftada gittim ayni görüntü hicbirsey belli degil doktor kiz gibi dedi ama değişebilir dedi.bence cok erken yorum yapti net birsey gormedi cunku sadece tahminde bulundu. Hayirlisi olsun Insallah merakla bekliyoruz

Zorla canım. Bak ben de hep hazır süt içerdim. Artık normal süt alıp kaynatıp içiyorum. Hiç sevmem normalde ama işte zor şer içiyorum. :)

Bizim doktor bir şey söylemedi:) meraka devam hadi bakalım hayırlısı:)) benden önce bir kadın vardı. 18. Haftada ona cinsiyet söyledi ama emin değilim bir daha gelince hatırlat bir daha bakalim dedi :)))

maşallah canım bebeğine

Kalsiyum takviyesi almalisin sut icmesen bile... bu ay bebislerin kemikleri olusmaya basliyor fazlaca kalsiyuma ihtiyacimiz var. Bir de d vitamini olcumu yapildi mi? O da eksik olabilir

Benim de sağ kalçam ağrıyor. Dr a dedim olabilir hamilelikte dedi. Sonra için rahat etmedi kan değerlerime baktırdım kalsiyum normal aralıkta. Bebek yer açıyor kendine sanırım..

Bizim doktor bir şey söylemedi:) meraka devam hadi bakalım hayırlısı:)) benden önce bir kadın vardı. 18. Haftada ona cinsiyet söyledi ama emin değilim bir daha gelince hatırlat bir daha bakalim dedi :)))
18 haftada emon olamuyorsa 1e haftada hic soylemez çünkü cinsiyet 16. Haftada net olusmaya başlar. Aslinda 18. Haftada net görebilirdi tabi bebegin pozisyonu uygun olursa. Benim bi kizim var bakalim bunu merak ediyorum. Sizin ilk cocukmu

18 haftada emin olamiyorsa 13. haftada hic soylemez çünkü cinsiyet 16. Haftada net olusmaya başlar. Aslinda 18. Haftada net görebilirdi tabi bebegin pozisyonu uygun olursa. Benim bi kizim var bakalim bunu merak ediyorum. Sizin ilk cocukmu

Zorla canım. Bak ben de hep hazır süt içerdim. Artık normal süt alıp kaynatıp içiyorum. Hiç sevmem normalde ama işte zor şer içiyorum. :)
Aynen canım eşimde keçi sütü alalım diyor kokmaz diyor önce normali deneyim olmazsa başka arayışlara geçeceğim mecburen :))

Allah bağışlasın kızınızı da bebisinizi de :) Evet benim ilk.

Aynen canım eşimde keçi sütü alalım diyor kokmaz diyor önce normali deneyim olmazsa başka arayışlara geçeceğim mecburen :))
Normal süt içemiyorsan keçi sütüne hiç girme derim. Çünkü o daha ağır kokuyor bence inşallah içersin normali. Isıt içine azıcık kahve kat iç istersen :)

Kalsiyum takviyesi almalisin sut icmesen bile... bu ay bebislerin kemikleri olusmaya basliyor fazlaca kalsiyuma ihtiyacimiz var. Bir de d vitamini olcumu yapildi mi? O da eksik olabilir
Evet canım tüm kan bakıldı herşey normal kanda sanırım bu hafta yeni ilaç takviyesi yapacak çünkü yeni doktorum olduğu için iki hafta bekle dedi 2 marta randevu verdi cocugun gelisimini gormek istiyorum dedi ona gore folik asit falan verebilirim dedi diğer doktor sadece elevit vermişti sadece onun içinde var aslında ama sanırım yetersiz kalıyor.

Kizlar 14.haftadayim kabizlik sikinti yapıyor. Tuvalete oturmaya korkuyorum.sag kasiktan one dogru agri oluyor. Idrar yaparken ozellikle.idrar yolu enfeksiyonu mu acaba doye korkuyorum ama yanma falan yok.

Benim de sağ kalçam ağrıyor. Dr a dedim olabilir hamilelikte dedi. Sonra için rahat etmedi kan değerlerime baktırdım kalsiyum normal aralıkta. Bebek yer açıyor kendine sanırım..
Evet cnm banada çatın genisliyordur dedi çocuk büyüdüğü için ama kalsiyumuda ekledi arkadan süt falan içmediğim ı de bildiği için sanırım.

Normal süt içemiyorsan keçi sütüne hiç girme derim. Çünkü o daha ağır kokuyor bence inşallah içersin normali. Isıt içine azıcık kahve kat iç istersen :)
Gerçekten mi eşimde o kokmaz diyor :) oda kendine göre çare arıyor sanırım içebilmem için diyetisyene söyledim içine kahve koysam diye alışkanlık haline gelmesini dedi bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım

Evet cnm banada çatın genisliyordur dedi çocuk büyüdüğü için ama kalsiyumuda ekledi arkadan süt falan içmediğim ı de bildiği için sanırım.
Sütü ben de içemiyorum hala ama onun yerine peyniri yoğurdu bol yiyorum. Kefir de iyi fikir

Selam kizlar bende agustos annesiyim inşallah. Benim ellerimde kabarcik ve kaşıntı var. Kollarima dogru yayılıyor. Benim gibi olan varmi acaba

Evet çok alısmamak lazım faydalı değil sonuçta çay kasığının ucuyla artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…