Goruntu kalitesi cok kötü hicbirsey belli degil nub zaten gorunmuyor bebekte galiba sirtini dönmüş ben oyke anladim çünkü bende bu haftada gittim ayni görüntü hicbirsey belli degil doktor kiz gibi dedi ama değişebilir dedi.bence cok erken yorum yapti net birsey gormedi cunku sadece tahminde bulundu. Hayirlisi olsun Insallah merakla bekliyoruzGünaydın kızlar:) Bugün bir aydan sonra kontrole gittim ilk defaEnse kalınlığı, gelişimi filan normal. İkili test için gün aldık. Ayrıntılı ultrason için de yarın test sonuçlarını almaya gittiğimde konuşacağız. Ay ilk defa içeride yaşayan bir şey olduğuna kanaat getirdim Çok sirinmis minik elleri ayakları pıtı pıtı oynuyordu sürekli bi sağa bi sola dönüyordu. Doktor hafif ultrasonultrasonla dürttü ki ölçüm yapabilsin. O harekete bile tepki verdiğine göre karna yapılan baskılardan filan baya etkileniyor demek ki minnoslarimiz. Lütfen rahatsız etmeyelim Normalde 12+6 ama 13+3 gözüküyor.
Bir de mide bulantısını soran arkadaş vardı. Sordum. Doktor normal herkeste farklı şiddette olur dedi. 9 ay süren bile varmış. İnşallah bizimki o adar sürmez.
Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029 Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029 Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029
Bu arada doktor cinsiyet söylemedi ama bi tahmin alabilir miyim :)
Zorla canım. Bak ben de hep hazır süt içerdim. Artık normal süt alıp kaynatıp içiyorum. Hiç sevmem normalde ama işte zor şer içiyorum. :)Yiyorum canım ama sanırım öncesinde süt falan içmeyince acısı şimdi çıkıyor. Doktorumda süt icmelisin muhakkak diyor dün bi 10 tane minik süt aldım bakalım akşam üstü yada gece ara öğünde içeceğim zorlayıp kendimi.
Bizim doktor bir şey söylemedi:) meraka devam hadi bakalım hayırlısı:)) benden önce bir kadın vardı. 18. Haftada ona cinsiyet söyledi ama emin değilim bir daha gelince hatırlat bir daha bakalim dedi :)))Goruntu kalitesi cok kötü hicbirsey belli degil nub zaten gorunmuyor bebekte galiba sirtini dönmüş ben oyke anladim çünkü bende bu haftada gittim ayni görüntü hicbirsey belli degil doktor kiz gibi dedi ama değişebilir dedi.bence cok erken yorum yapti net birsey gormedi cunku sadece tahminde bulundu. Hayirlisi olsun Insallah merakla bekliyoruz
maşallah canım bebeğineGünaydın kızlar:) Bugün bir aydan sonra kontrole gittim ilk defaEnse kalınlığı, gelişimi filan normal. İkili test için gün aldık. Ayrıntılı ultrason için de yarın test sonuçlarını almaya gittiğimde konuşacağız. Ay ilk defa içeride yaşayan bir şey olduğuna kanaat getirdim Çok sirinmis minik elleri ayakları pıtı pıtı oynuyordu sürekli bi sağa bi sola dönüyordu. Doktor hafif ultrasonultrasonla dürttü ki ölçüm yapabilsin. O harekete bile tepki verdiğine göre karna yapılan baskılardan filan baya etkileniyor demek ki minnoslarimiz. Lütfen rahatsız etmeyelim Normalde 12+6 ama 13+3 gözüküyor.
Bir de mide bulantısını soran arkadaş vardı. Sordum. Doktor normal herkeste farklı şiddette olur dedi. 9 ay süren bile varmış. İnşallah bizimki o adar sürmez.
Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029 Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029 Eki Görüntüle 1957028 Eki Görüntüle 1957029
Bu arada doktor cinsiyet söylemedi ama bi tahmin alabilir miyim :)
Kalsiyum takviyesi almalisin sut icmesen bile... bu ay bebislerin kemikleri olusmaya basliyor fazlaca kalsiyuma ihtiyacimiz var. Bir de d vitamini olcumu yapildi mi? O da eksik olabilirSelam kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım:)) doktorum beni 1 ayada 3 kilo aldığım için diyetisyene yönlendirdi dün gittim idrar tahlilimde vücudum susuz çıkmıştı (okadar çok su içmeme rağmen) bu sürekli uyku halim ağız kuruluğum dan ve tatlıya düşündüğümden falan dolayı şeker üzerinde duruyor diyetisyen ve doktorum bu hafta sıkı diyetteyim haftaya sanırım bir şeker tahlili daha yapılacak ne olur kızlar sizde bunların üzerinde durun size çok çok ters gelen durumlar bazen hamilelikten olmuyormuş. Bu arada bişey daha soracağım ya sol kalçada belimden aşağıya doğru inanılmaz bir ağrı var doktora sordum catin genişliyor dedi yada kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ama ne yazıkki ben süt içemiyorum. Bu kengi ağrısı olabilir mi nasıl geçer eğilip dogrulamiyorum nerdeyse...
Benim de sağ kalçam ağrıyor. Dr a dedim olabilir hamilelikte dedi. Sonra için rahat etmedi kan değerlerime baktırdım kalsiyum normal aralıkta. Bebek yer açıyor kendine sanırım..Selam kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım:)) doktorum beni 1 ayada 3 kilo aldığım için diyetisyene yönlendirdi dün gittim idrar tahlilimde vücudum susuz çıkmıştı (okadar çok su içmeme rağmen) bu sürekli uyku halim ağız kuruluğum dan ve tatlıya düşündüğümden falan dolayı şeker üzerinde duruyor diyetisyen ve doktorum bu hafta sıkı diyetteyim haftaya sanırım bir şeker tahlili daha yapılacak ne olur kızlar sizde bunların üzerinde durun size çok çok ters gelen durumlar bazen hamilelikten olmuyormuş. Bu arada bişey daha soracağım ya sol kalçada belimden aşağıya doğru inanılmaz bir ağrı var doktora sordum catin genişliyor dedi yada kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ama ne yazıkki ben süt içemiyorum. Bu kengi ağrısı olabilir mi nasıl geçer eğilip dogrulamiyorum nerdeyse...
18 haftada emon olamuyorsa 1e haftada hic soylemez çünkü cinsiyet 16. Haftada net olusmaya başlar. Aslinda 18. Haftada net görebilirdi tabi bebegin pozisyonu uygun olursa. Benim bi kizim var bakalim bunu merak ediyorum. Sizin ilk cocukmuBizim doktor bir şey söylemedi:) meraka devam hadi bakalım hayırlısı:)) benden önce bir kadın vardı. 18. Haftada ona cinsiyet söyledi ama emin değilim bir daha gelince hatırlat bir daha bakalim dedi :)))
18 haftada emin olamiyorsa 13. haftada hic soylemez çünkü cinsiyet 16. Haftada net olusmaya başlar. Aslinda 18. Haftada net görebilirdi tabi bebegin pozisyonu uygun olursa. Benim bi kizim var bakalim bunu merak ediyorum. Sizin ilk cocukmuBizim doktor bir şey söylemedi:) meraka devam hadi bakalım hayırlısı:)) benden önce bir kadın vardı. 18. Haftada ona cinsiyet söyledi ama emin değilim bir daha gelince hatırlat bir daha bakalim dedi :)))
Aynen canım eşimde keçi sütü alalım diyor kokmaz diyor önce normali deneyim olmazsa başka arayışlara geçeceğim mecburen :))Zorla canım. Bak ben de hep hazır süt içerdim. Artık normal süt alıp kaynatıp içiyorum. Hiç sevmem normalde ama işte zor şer içiyorum. :)
Allah bağışlasın kızınızı da bebisinizi de :) Evet benim ilk.18 haftada emin olamiyorsa 13. haftada hic soylemez çünkü cinsiyet 16. Haftada net olusmaya başlar. Aslinda 18. Haftada net görebilirdi tabi bebegin pozisyonu uygun olursa. Benim bi kizim var bakalim bunu merak ediyorum. Sizin ilk cocukmu
Normal süt içemiyorsan keçi sütüne hiç girme derim. Çünkü o daha ağır kokuyor benceAynen canım eşimde keçi sütü alalım diyor kokmaz diyor önce normali deneyim olmazsa başka arayışlara geçeceğim mecburen :))
Evet canım tüm kan bakıldı herşey normal kanda sanırım bu hafta yeni ilaç takviyesi yapacak çünkü yeni doktorum olduğu için iki hafta bekle dedi 2 marta randevu verdi cocugun gelisimini gormek istiyorum dedi ona gore folik asit falan verebilirim dedi diğer doktor sadece elevit vermişti sadece onun içinde var aslında ama sanırım yetersiz kalıyor.Kalsiyum takviyesi almalisin sut icmesen bile... bu ay bebislerin kemikleri olusmaya basliyor fazlaca kalsiyuma ihtiyacimiz var. Bir de d vitamini olcumu yapildi mi? O da eksik olabilir
Evet cnm banada çatın genisliyordur dedi çocuk büyüdüğü için ama kalsiyumuda ekledi arkadan süt falan içmediğim ı de bildiği için sanırım.Benim de sağ kalçam ağrıyor. Dr a dedim olabilir hamilelikte dedi. Sonra için rahat etmedi kan değerlerime baktırdım kalsiyum normal aralıkta. Bebek yer açıyor kendine sanırım..
Gerçekten mi eşimde o kokmaz diyor :) oda kendine göre çare arıyor sanırım içebilmem için diyetisyene söyledim içine kahve koysam diye alışkanlık haline gelmesini dedi bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalımNormal süt içemiyorsan keçi sütüne hiç girme derim. Çünkü o daha ağır kokuyor benceinşallah içersin normali. Isıt içine azıcık kahve kat iç istersen :)
Sütü ben de içemiyorum hala ama onun yerine peyniri yoğurdu bol yiyorum. Kefir de iyi fikirEvet cnm banada çatın genisliyordur dedi çocuk büyüdüğü için ama kalsiyumuda ekledi arkadan süt falan içmediğim ı de bildiği için sanırım.
Evet çok alısmamak lazım faydalı değil sonuçtaGerçekten mi eşimde o kokmaz diyor :) oda kendine göre çare arıyor sanırım içebilmem için diyetisyene söyledim içine kahve koysam diye alışkanlık haline gelmesini dedi bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım
Bende seviyorum yoğurt ayran. Kefiri 1 kere denedim ne bileyim tadı tuhaf biraz rahmetli annem yapar içerdi çok Kefiri çok şeye faydası var içebilirsen iç bencede :))Sütü ben de içemiyorum hala ama onun yerine peyniri yoğurdu bol yiyorum. Kefir de iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?