2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
4lü test ne için Can'ım o da down sendromu için mi, hangi değerlere bakıyorlar onda

dörtlü testte down tespit etme başarısı %80 e kadar yükseliyor. üçlü test yapmıyor bizim doktorumuz, onun yerine dörtlü test yapıyor. dört maddeye bakıldığı için adı dörtlü test... tabi bebek down da olsa aldırmayacağım diye düşünüp ihmal etmemek lazım çünkü bu hastalıklar aynı zamanda kalp anomalisi ve diğer organ anomalileri de olabilen hastalıklar. en azından bilmek, tedbir almak, ve ona göre bir hastanede doğum yapmak için çok önemli haliyle.

Ben 163 um ve su an 63.4 gibi kilom. Dr a sorsam bana da kesin alma diyecek ama zaten fazla yemesemde alıyorum ki. Napicaz
İnan bende öyle çok yemedim bende şok oldum nasıl aldım bu kiloyu diye yani 3 ana 3 ara öğün yazdı bana protein ağırlıklı ama kırmızı et çok yok beyaz et ağırlıklı şeker riski olduğu için sanırım bende tavuktan tiksindim ama yapacak bişey yok zorlada olsa yenilecek canım. Bak yasak olanları sana yazayım dedim ki ben ne yiycem öldüreceksin beni ölmezsin diyor :)))
Bezelye pırasa enginar pancar havuç taze bakla balkabagi muz üzüm incir hurma kavun karpuz ananas pirinç makarna patates taze börülce yasak :))

sizin kilonuz iyi ama maşallah :) ben ilkinde aldıklarımı hala veremedim, üstüne tekrar geleceği için korkuyorum. mecburen dikkat ediyorum
Hmm anladım cnm bende kızım da 30 kilo almıştım ama 1 1.5yıl snra gitmişti hepsi şimdide ona doğru gidiyordum sanki 8 haftadan 13 haftaya kadar 3 kilo almak fazla ne yazıkki sıkı diyet. Bencede dikkat et cnm sonra kolay verilmiyor o kilolar ve doğum için en önemlisi sancı süresi uzayabiliyor doğum zor gecebiliyor

Birşey kalmamış cidden ne yicen. Ay ben mevsimi gelse diye karpuz kavun hayaliyle yatıp kalkıyorum. Umarım çok kg almayız yaa

ee yönetici olmak kolay değil :) bende bu sefer sen yorulma diye yazıvereyim dedm :)

Bilgin varsa yardımcı olurmusun bana. Ben süt içemiyorum. Sadece nescuikle zorla içebiliyorum. Acaba sütün calsiyum değerinde bi azalma oluyor mu.

ilk aylarda bende de çok oluyordu o ağrı. Daha doğrusu kramp gibi birden giriyodu. bazen yürümemi bile engelliyordu. DR bolca kalsiyumlu gıda ye dedi çocuğun küçük olduğu için öyle oluyo dedi. Süt Yoğurt peyniri düzenli ve normalin iki katı tüketmeye başladım şu an o şikayetim yok. hangisini seviyorsan zorla da olsa onu tüketmeye çalış geçer zamanla inşaAllah..

Kilolar istesekte istemesekte gelicek napalım Doğumdan sonra sıkı bır dıyetle verırız inşallah diye umut ediyorum önce sağlık ☺ ayy cinsiyetini öğrendiğim gibi alısverıse başladım Suavinex diye bir marka var biberon ve emzik setimiz hazır ☺siz neler almaya başladınız

Amin canım inşallah doktorda süt dedi deniycem bakalım geçsin artık iş yapamadım dün bugün evde öyle uzanıyorum yemeği bile zor yaptım

Kızlar artan kan hacminden bile kilo alıyoruz. Hormonlar, vücudun sıvı tutması vs. Zaten 9 ay sonunda 7-8 kilo sadece bebege ait olan seyler. Bu arada sanki ben de hareketlerini hissediyorum. Tenime tüy değiyormus hissi gibi

Güle güle kullansın:) Ben bir şey almıyorum sadece bakıcıyım:)) Niyeyse bi batıl var bende daha erken diyorum :)) ama geçen carter's da bi yenidogan takım gördüm "i am out of this world" yazıyordu dayanamadım aldım:))
Bu arada yenidogan takımları o kadar küçük ki carter's in yani dedim bu çocuğa olur mu... o yüzden 0-3 ay aldım. İnternette alırken göz önünde bulundurun bence :))

Canım o takımı ben de çok beğenmiştim :) Aklımdaydı. 0-3 alayım bari ben de o zaman. Carters' da çok güzel şeyler var. Yalnız ben kendimi tutuyorum Mart ortası gibi başlıcam alışverişlere.

Canım o takımı ben de çok beğenmiştim :) Aklımdaydı. 0-3 alayım bari ben de o zaman. Carters' da çok güzel şeyler var. Yalnız ben kendimi tutuyorum Mart ortası gibi başlıcam alışverişlere.
Minik uzaylı:)) Güzel şeyler var ama aşırı pahalı geldi bana 99dan 69a inmişti yoksa almazdım heralde:)) Bizim tuhafiyeci amcada 10 setler 50 TL zaten :)) aynı pamuklu kumaş yani

Ufaktan ufaktan başlanıyor alışverişlere ... Kıyafeti sona saklıyorum daha çok bı tulum birde zıbın aldık şimdilik. Wewellin kulaktan ates ölçer ini aldm bugn geliyor bı daha ki aya avent ürünleri almayı düşünüyorum... Bir battaniyemiz örüldü 5de yelek örüldü.. yavaş yavaş yapılıyor birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…