4lü test ne için Can'ım o da down sendromu için mi, hangi değerlere bakıyorlar onda
İnan bende öyle çok yemedim bende şok oldum nasıl aldım bu kiloyu diye yani 3 ana 3 ara öğün yazdı bana protein ağırlıklı ama kırmızı et çok yok beyaz et ağırlıklı şeker riski olduğu için sanırım bende tavuktan tiksindim ama yapacak bişey yok zorlada olsa yenilecek canım. Bak yasak olanları sana yazayım dedim ki ben ne yiycem öldüreceksin beni ölmezsin diyor :)))Ben 163 um ve su an 63.4 gibi kilom. Dr a sorsam bana da kesin alma diyecek ama zaten fazla yemesemde alıyorum ki. Napicaz
Iyi cnm dikkat et kendineSağol canım bugün daha iyiyim. Serumlar toparladı beni.
Hmm anladım cnm bende kızım da 30 kilo almıştım ama 1 1.5yıl snra gitmişti hepsi şimdide ona doğru gidiyordum sanki 8 haftadan 13 haftaya kadar 3 kilo almak fazla ne yazıkki sıkı diyet. Bencede dikkat et cnm sonra kolay verilmiyor o kilolar ve doğum için en önemlisi sancı süresi uzayabiliyor doğum zor gecebiliyorsizin kilonuz iyi ama maşallah :) ben ilkinde aldıklarımı hala veremedim, üstüne tekrar geleceği için korkuyorum. mecburen dikkat ediyorum
Birşey kalmamış cidden ne yicen. Ay ben mevsimi gelse diye karpuz kavun hayaliyle yatıp kalkıyorum. Umarım çok kg almayız yaaİnan bende öyle çok yemedim bende şok oldum nasıl aldım bu kiloyu diye yani 3 ana 3 ara öğün yazdı bana protein ağırlıklı ama kırmızı et çok yok beyaz et ağırlıklı şeker riski olduğu için sanırım bende tavuktan tiksindim ama yapacak bişey yok zorlada olsa yenilecek canım. Bak yasak olanları sana yazayım dedim ki ben ne yiycem öldüreceksin beni ölmezsin diyor :)))
Bezelye pırasa enginar pancar havuç taze bakla balkabagi muz üzüm incir hurma kavun karpuz ananas pirinç makarna patates taze börülce yasak :))
Yapıyorlarmış canım.4 lü testi devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.
ee yönetici olmak kolay değil :) bende bu sefer sen yorulma diye yazıvereyim dedm :)Sagol cnm ben gormeyebiliyorum. Boyle uyarman cok guzel olmuş. Liste duzenlemek gercekten zormus her yeni gelen kisiye tekrar tekrar yazmak gerekiyor :) birkac hafta once sayfa arasinda ben niye yokum listede diyen bir arkadasimiz vardi sayfaya geldi 1 2 mj yazdi sonra da hic mj ini görmedim :) bana ozel mj atilmazsa ben nasil listeye ekleyeyim ? Ama sikayet etmiyorum hamama giren terlermiş
Bilgin varsa yardımcı olurmusun bana. Ben süt içemiyorum. Sadece nescuikle zorla içebiliyorum. Acaba sütün calsiyum değerinde bi azalma oluyor mu.Canm ben gda mühendsym dolayısyla faydasını bildiğim için hep süt içme denemelerim olduama hep kustum. Ama hamileyken küçük pipetli sütlerden alıyorum daha az koku gelsn diye. çok olaylı içiyorum. Hatta eşim beni o halde gördkçe bu fedakarlığını anlatıcam diyo yanına baskın kokulu bişey alıyorum nefes almadan iki üç yudum içip hemen peşine yanındakini yiyorum burnumdan koku almadan. En iyi kahve oluyor direk toz kahve atıyorum ağzma bi parça. Yağsız süt hiç kokmuyor (bana kokae ayrı) ama süt yağı beyin gelişimi için çok önemli. O yüzden böyle içmeye çalşyrm her gün btane. Belki faydam olur bebişine diye söylemek istedim
ilk aylarda bende de çok oluyordu o ağrı. Daha doğrusu kramp gibi birden giriyodu. bazen yürümemi bile engelliyordu. DR bolca kalsiyumlu gıda ye dedi çocuğun küçük olduğu için öyle oluyo dedi. Süt Yoğurt peyniri düzenli ve normalin iki katı tüketmeye başladım şu an o şikayetim yok. hangisini seviyorsan zorla da olsa onu tüketmeye çalış geçer zamanla inşaAllah..Selam kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım:)) doktorum beni 1 ayada 3 kilo aldığım için diyetisyene yönlendirdi dün gittim idrar tahlilimde vücudum susuz çıkmıştı (okadar çok su içmeme rağmen) bu sürekli uyku halim ağız kuruluğum dan ve tatlıya düşündüğümden falan dolayı şeker üzerinde duruyor diyetisyen ve doktorum bu hafta sıkı diyetteyim haftaya sanırım bir şeker tahlili daha yapılacak ne olur kızlar sizde bunların üzerinde durun size çok çok ters gelen durumlar bazen hamilelikten olmuyormuş. Bu arada bişey daha soracağım ya sol kalçada belimden aşağıya doğru inanılmaz bir ağrı var doktora sordum catin genişliyor dedi yada kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi ama ne yazıkki ben süt içemiyorum. Bu kengi ağrısı olabilir mi nasıl geçer eğilip dogrulamiyorum nerdeyse...
Hiç sorma canım bende kavuna as erdim buldum yedim de kış kavunu dedim ama benim canım çekiyor yemiyexeksin diyor:))Birşey kalmamış cidden ne yicen. Ay ben mevsimi gelse diye karpuz kavun hayaliyle yatıp kalkıyorum. Umarım çok kg almayız yaa
Amin canım inşallah doktorda süt dedi deniycem bakalım geçsin artık iş yapamadım dün bugün evde öyle uzanıyorum yemeği bile zor yaptımilk aylarda bende de çok oluyordu o ağrı. Daha doğrusu kramp gibi birden giriyodu. bazen yürümemi bile engelliyordu. DR bolca kalsiyumlu gıda ye dedi çocuğun küçük olduğu için öyle oluyo dedi. Süt Yoğurt peyniri düzenli ve normalin iki katı tüketmeye başladım şu an o şikayetim yok. hangisini seviyorsan zorla da olsa onu tüketmeye çalış geçer zamanla inşaAllah..
İnşallah canım öğrenebilirsinKızlar ben bebegimi hissediyorum galiba. Minik minik pitpitlar. Arada geliyor.cuma cinsiyeti görebilecek miyiz merak icindeyim
Güle güle kullansın:) Ben bir şey almıyorum sadece bakıcıyım:)) Niyeyse bi batıl var bende daha erken diyorum :)) ama geçen carter's da bi yenidogan takım gördüm "i am out of this world" yazıyordu dayanamadım aldım:))Kilolar istesekte istemesekte gelicek napalım Doğumdan sonra sıkı bır dıyetle verırız inşallah diye umut ediyorum önce sağlık ☺ ayy cinsiyetini öğrendiğim gibi alısverıse başladım Suavinex diye bir marka var biberon ve emzik setimiz hazır ☺siz neler almaya başladınız
Güle güle kullansın:) Ben bir şey almıyorum sadece bakıcıyım:)) Niyeyse bi batıl var bende daha erken diyorum :)) ama geçen carter's da bi yenidogan takım gördüm "i am out of this world" yazıyordu dayanamadım aldım:))
Bu arada yenidogan takımları o kadar küçük ki carter's in yani dedim bu çocuğa olur mu... o yüzden 0-3 ay aldım. İnternette alırken göz önünde bulundurun bence :))
Minik uzaylı:)) Güzel şeyler var ama aşırı pahalı geldi banaCanım o takımı ben de çok beğenmiştim :) Aklımdaydı. 0-3 alayım bari ben de o zaman. Carters' da çok güzel şeyler var. Yalnız ben kendimi tutuyorum Mart ortası gibi başlıcam alışverişlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?