- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Solomom baby kullanıyoruz canım. 20kg olana kadar kullanabilirsin. Ben büyüyüncede arkada kullanırız diye düşünüyorum. Şuan 9.5 kilo benim oğlan gayet rahat içinde.Hangi kanguruyu kullanıyorsun birde bebeğin kaç kilo canım ? Ne zamana kadar kullanabilirim
Kanguru tavsiye ederim genelde hiç sorunsuz duruyor sağa sola bakıyor bazen kendini geriye atıp bana bakıyor sıkılınca yine etrafı izliyor. Tam ayarlayınca ağrı da pek olmuyor. Ben 1 saate kadar rahatça taşıyorum.Bu aydaki yabancı korkusu yüzünden bebek arabasına hiç binmiyor, çığlık cigliga agliyorkanguru mu alsam diyorum havalar çok güzel evde durmak istemiyorum
Yaza insallah arsuz yapacagiz:))Geçerken İskenderun a bir selam cakarsin olur mu :)
Solomom baby kullanıyoruz canım. 20kg olana kadar kullanabilirsin. Ben büyüyüncede arkada kullanırız diye düşünüyorum. Şuan 9.5 kilo benim oğlan gayet rahat içinde.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim alacağım sanırım az bile kullanacak olsam rahatlamam için bu gerekli inşallah içinde dururKanguru tavsiye ederim genelde hiç sorunsuz duruyor sağa sola bakıyor bazen kendini geriye atıp bana bakıyor sıkılınca yine etrafı izliyor. Tam ayarlayınca ağrı da pek olmuyor. Ben 1 saate kadar rahatça taşıyorum.
Cnm bi bilgim yok ama bizim okulda gün boşaltma olarak kullanıyordu öğretmenler sut izinlerini o yüzden sorun olmuyordu nöbetArkadaşlar bilen var mı öğretmenlerde 1 yıl sonra nöbet başlıyor ya ama 1,5 saat de süt iznimiz var onu nasıl yapacaklar?
Slingde durmadıysa kanguruyuda sevmez gibi geldi bana bizim kızda kanguru hiç sevmiyor en fazla 5 kere kullanmışızdırKızlar kanguru konusu konusulmus erkek bebeği olup da kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Eşim aldırmiyor erkeklere zararlı diye. Bi de Kerem küçükken sling almıştım hiç durmadı onda hiç kullanamadım kanguruya da aynı tepkiyi mi verir acaba?
Ne güzel maşallah ona ayran iyidir ya içsin kuzucukKızlar bebişlere ayran veren
var mı ?oğlum çok severek içiyor
Yarım gun ise okulun birde sınıf ogretmeniysen çok zor.Genelde hep sorun çıkarıyorlar.Arkadaşlar bilen var mı öğretmenlerde 1 yıl sonra nöbet başlıyor ya ama 1,5 saat de süt iznimiz var onu nasıl yapacaklar?
Ergonomik kangurularda sıkıntı olmuyor diye araştırdım ama tam bilmiyorum bizim Kerem de aynı durumda sling denemedim şimdi de alacağım zaten belli eder kendini o gün deneyeceğim eğer durmazsa iade edeceğim.Kızlar kanguru konusu konusulmus erkek bebeği olup da kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Eşim aldırmiyor erkeklere zararlı diye. Bi de Kerem küçükken sling almıştım hiç durmadı onda hiç kullanamadım kanguruya da aynı tepkiyi mi verir acaba?
Sınıf öğretmeni değilim canım yatım gün yapacaklar derslerimi okul tam gün ama nöbet günü tam gün oluyor okul eve uzak öğle arası gidip gelemem acaba 1,5 saat süt iznimi nasıl yapıcam o gün? Yine yarım gün mü olacak yine?Yarım gun ise okulun birde sınıf ogretmeniysen çok zor.Genelde hep sorun çıkarıyorlar.
Tebrikler sizde mamamı veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsun
Yoğurdu çok severek yiyor ama ayranı pek sevmedi. Başta süt zannedip saldırıyor tadını alınca püskürtüyorKızlar bebişlere ayran veren
Canim yarım gün yapacaklarsa süt izni vermezler sanırım aslında nöbet olmaması lazım sana sen kendin mi istedin ?Sınıf öğretmeni değilim canım yatım gün yapacaklar derslerimi okul tam gün ama nöbet günü tam gün oluyor okul eve uzak öğle arası gidip gelemem acaba 1,5 saat süt iznimi nasıl yapıcam o gün? Yine yarım gün mü olacak yine?
Evet canım benim ki erkek kullanıyoruz. Ergonomik olması önemli. Bi kaç tane çpcuk doktorunun videosunu izledim hepsi bi zararının olmadığı kanaatinde.Kızlar kanguru konusu konusulmus erkek bebeği olup da kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Eşim aldırmiyor erkeklere zararlı diye. Bi de Kerem küçükken sling almıştım hiç durmadı onda hiç kullanamadım kanguruya da aynı tepkiyi mi verir acaba?
Ayranı denemedim ama kefire bayılıyorKızlar bebişlere ayran veren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?