- 11 Şubat 2015

- 2.334

- 2.394

- 133

Canım eylül gibi işe başlayacağım 1 yulı doldurmuş olacağım 657de doğumdan sonra 1 yıl nöbet yok diyor ama süt izni devam ediyor 1,5 saatCanim yarım gün yapacaklarsa süt izni vermezler sanırım aslında nöbet olmaması lazım sana sen kendin mi istedin ?
Kızlar kanguru konusu konusulmus erkek bebeği olup da kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Eşim aldırmiyor erkeklere zararlı diye. Bi de Kerem küçükken sling almıştım hiç durmadı onda hiç kullanamadım kanguruya da aynı tepkiyi mi verir acaba?
Memura, doğum sonrası analık iznisüresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde bir buçuk saat süt izni verilir. b) Çoğul doğumlarda da süt izni süresi aynıdır. b) Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı memur tarafından belirlenir.Resmi gazetede böyle yazıyor canım.Canım eylül gibi işe başlayacağım 1 yulı doldurmuş olacağım 657de doğumdan sonra 1 yıl nöbet yok diyor ama süt izni devam ediyor 1,5 saat
Bebek bir yasina gelene kadar kanunen nöbet veremezler.Sınıf öğretmeni değilim canım yatım gün yapacaklar derslerimi okul tam gün ama nöbet günü tam gün oluyor okul eve uzak öğle arası gidip gelemem acaba 1,5 saat süt iznimi nasıl yapıcam o gün? Yine yarım gün mü olacak yine?
Maşallah, babası her fırsatta karşısına geçip baba dedirtmeye çalışıyor ama bizimki dede yada anne diyor.Bizimki artık baba diyor babasını her gördüğünde. :)
Bütün kahrını biz çekelim o önce baba desin
Devam etsin bizde ba ba diye diye alıştırdik hep de de diyordu şimdi de anne dedirtmeye çalışıyorum kendim ettim kendim buldum :))Maşallah, babası her fırsatta karşısına geçip baba dedirtmeye çalışıyor ama bizimki dede yada anne diyor.
Maşallah maşallah yaaBizimki artık baba diyor babasını her gördüğünde. :)
Kefiride ben denemedim daha büyüyorlar maşallah hızlarına yetişemiyoruz artıkAyranı denemedim ama kefire bayılıyor
Bebelac gold kullaniyorumTebrikler sizde mamamı veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsun
Aynen bizimkinde de tık yok. Sadece mızırdanıyor bide apartmanda yada banyoda daha çok bağırıyor sesi yankı yapınca gaza geliyorMaşallah maşallah yaabizimki desinde ona bile razıyım 
Bizimki artık baba diyor babasını her gördüğünde. :)
Evet doğada yapıyor sürekli ama biz öğretmedik çirkin ol filan diye kendi öğrendi
O da iyiymiş. En azından onları yapıyorlar Birde emekleseler tam ısırmalık olurlar.Aynen bizimkinde de tık yok. Sadece mızırdanıyor bide apartmanda yada banyoda daha çok bağırıyor sesi yankı yapınca gaza geliyor
Evet canım işte benim 1,5 saat süt iznim olacak ama nöbetim de olacak o zaman ne yapılacak onu merak ediyorumMemura, doğum sonrası analık iznisüresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde bir buçuk saat süt izni verilir. b) Çoğul doğumlarda da süt izni süresi aynıdır. b) Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı memur tarafından belirlenir.Resmi gazetede böyle yazıyor canım.
İstanbul cekmeköy:)Ay hepimiz ayrı yerlerdeyiz. İstanbuldayım bende :/
Canim 1 yilim dolunca başlayacağım dedin ya bu yazıya göre süt iznin olmayacak onu söylemek istedim acaba seni yanlış mı anlıyorum ?Evet canım işte benim 1,5 saat süt iznim olacak ama nöbetim de olacak o zaman ne yapılacak onu merak ediyorum
Hakkatten kızlarının sanslıymıs:) güzel günlerde kullanArkadaslar mamayla ilgili anket vardi ona katilmistim kadinlar kulubunde cekiliste cikmisim kizlarimin sansina 100 tl hediye ceki odulu verdiler site moderotoru aradi cok ilgili biriydi ikiz oldugu icin hediye cekini yukseltmeye calisicam size destek olmasi icin dedi hatta ilk kez boyle bir hediye kazandim
Kanguruyu bende tavsiye ederim eger araba kullanmıyorsa,bizde de mamadusbaby var 20 kg ye kadar tasıyor memnunumBu aydaki yabancı korkusu yüzünden bebek arabasına hiç binmiyor, çığlık cigliga agliyorkanguru mu alsam diyorum havalar çok güzel evde durmak istemiyorum 
Bizimki de kucagımda fln aglarken ba ba ba ba diyoo cinleniyorum :) hos öğretende bendim kendim ettim kendim buldum:)Bizimki artık baba diyor babasını her gördüğünde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?