Nice guzel saglikli huzurlu mutlu basarili kaygisiz anneli babali ömru olsun insallahMerhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
Nice sağlıklı mutlu yılları olsun . İyi ki doğmuşşMerhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
Analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah .. hayırlı başarılı şanslı upuzun ömrü olsunMerhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
İyi ki dogmus biziiim minnoş ablamızzzMerhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
Hoşgelmişsin..nasıl oldun? Gözün yani:) en son ameliyat olmuştun sanırım??Selaaaam
Evet evet olmuştum. İyiyim şükür ya sağol sorduğun için :) Sen nasılsın?Hoşgelmişsin..nasıl oldun? Gözün yani:) en son ameliyat olmuştun sanırım??
Insallah cnmNice guzel saglikli huzurlu mutlu basarili kaygisiz anneli babali ömru olsun insallah
Amin cnm cumlemizinNice sağlıklı mutlu yılları olsun . İyi ki doğmuşş
Insallah hepsinin omrü sansli bereketli ve upuzun olsun cnmAnalı babalı sağlıkla büyüsün inşallah .. hayırlı başarılı şanslı upuzun ömrü olsun
Insallah cnm hepimiz nice yaşlarini gorelim insallah refah seviyesi yuksek bir ulkede yasasinlar zorluk cekmesinlerİyi ki dogmus biziiim minnoş ablamızzzHepimizin yavrusu saglıkla,mutlulukla ,huzurla büyüsünler... Allah acılarını göstermesin..
Tekrar mutlu yıllar prensesimizzz
İyiki doğdun ireeem grubun oyuncak bebeği mutlu güzel yarınlara
Merhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
doğum günü kutlu olsun İrem'in..hep birlikte sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
İyi ki doğdu iremcik tüm ailesiyle sağlıkla huzurlu mutlulukla büyürMerhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
Doğum günü kutlu olsun topiğin ablasınınMerhaba arkadaşlar bugun topigin ilk bebeginin dogum günü yani kızıminartik yavas yavas herkesi bir dogumgunu heyecani basar yavas yavaş yaslarina giriyorlar Tum bebeklerimiz icin mutlu saglikli huzurlu bir yıl ve ömür olsun
Biz cadillac kullanıyoruz bagaj iptal . Birazda ağır bi model. Quantumda aynı ebatlarda yanılmıyorsam. Tek başıma baya zor açıp kapatıyorum.Merhabalar,
Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.
Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
Cadillactan bi tık daha küçükmüş sanırım ama yine de büyük bi araba evet. Bebekle zor oluyor mu tek başınayken?Biz cadillac kullanıyoruz bagaj iptal . Birazda ağır bi model. Quantumda aynı ebatlarda yanılmıyorsam. Tek başıma baya zor açıp kapatıyorum.
Biz kanz fernanda travel sist aldikMerhabalar,
Ekim annesi olacağım inşallah bebek arabası araştırmasındayız. Siz tecrübeli annelere sormak istedim.
Casual Quantum alan ve kullanan var mı? Memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?