Simdi saticinin numarasina güc bela ulaştım urun sayfasindaki link e tiklayip gorustugum kadin da koltugun arkadaşina ait oldugunu söylüyor. Beni aratacaklarmis gelismeleri bir bir yazacagim kizlar tecrube olsun. Tutumlu anne sitesinden hicbir sekilde geri donus de alamiyorum... sıfır destek
Simdi saticinin numarasina güc bela ulaştım urun sayfasindaki link e tiklayip gorustugum kadin da koltugun arkadaşina ait oldugunu söylüyor. Beni aratacaklarmis gelismeleri bir bir yazacagim kizlar tecrube olsun. Tutumlu anne sitesinden hicbir sekilde geri donus de alamiyorum... sıfır destek
Canım bu ev tipi ben iki aydan sonra çok kullandım cunki büyüdükçe etraflariyla iletişime geçiyor lar oyuncaklara bakıyorlar uyanık kalma süreleri uzuyor beşikte değilde anakucagi da yatıyor hatta biz mama sandalyesi alana kadar mama yedirikende kullandık buda oto koltuğu şeklinde olan evin içinde hiç kullanmadım ben arabada yada ona uyumlu bebek arabasında iş görüyor genelde
Cok ciddi sikintilar oluyor bebeklerde celebral palsi hastası oluyorlar sirf erken dogum yuzunden zeka ozurleri olmuyor ama spastik oluyorlar maalesef...
Biliyorum cnm çok zor RABBİM şifalar versin bağırsaklardan kaç kez ameliyat oldu bizm kuzu daha neler neler... Ceyda Düvencinin kızı da o sebeple hasta Allah m saglk sıhhat versin
Misafirim eşimin arkadaşı ve hanımı canm.
Bebeğimin cinsiyeti erkek kismetse.
İçin rahat olsun. Allahın izniyle kolay kolay birşey olmaz. Kanama aşırı ağrı olmadığı sürece hasta değil hamileyiz cok ta evham yapmaya gerek yok insallah
arkadaşlar ya ben artık çarpıntıdan geceleri hiçç rahat uyuyamıyorum sırt ağrım da cabası
kardiolağa gittim sıkıntı görülmedi ama hala acaba? diyorum
bugün kızımı parka götürmüştük orda da gözlerim karardı başım döndü eşim yanımdaydı şükür
oturdum bildiğiniz yere biraz su içtim 10 dak ya ancak kendime geldim
var mı acaba bu tarz durumlar yaşayan evden tek çıkmaya korkar olucam artık
Merhaba bende ssvd adayıyım arası 2.5 yıl olacak face ssvd grubu var üye olup araştırmanızı tavsiye ederim 13ay arayla bile ssvd yapan var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
O konu benimde en büyük korkum. Kizim da bekletmeseydik hemen kolayına gelecekti dr un ve sezeryane alicakti. Allahtan eşim diretti ve ertesi gun nöbet değişince o dr gitti ve vicdanlı biri geldi.
Çok kişi duydum nerdeyse doğum olacakken, bebeğin kalbi düşüyor bahanesiyle sezeryane alınan. Zaten doğum esnasında rahme fazla oksijen gitmiyor ki. Dr lar garantiye alma pesindeler
Ya ben bile senin için endişeleniyorum bazen topikte görmeyince filan Allah seni de bebeğini de korusun. Güzel düşünelim güzel olsun bence. Yani yine sen bilirsin tabi ama çok fazla diğer topikte de takılmasan iyi olur belki. Moralin bozulur diye düşünüyorum.
canım ücretsiz mi veriyor
sağlık ocağından alabiliyorsun diye bi arkadaşım söyledi ama henüz gitmedm hafta sonu olduğu için
tadı inşallah kötü değildir yaa
Artık bu konuda çok hassas takipler yapılıyor. Doktorlar başına buyruk sezeryan yapamıyor. Ben geçen gün muayenehanedeydim mesela, doktorumun asistanları sezeryan doğumları sınıflandırıyordu, işte miadı dolanlar, kendi isteğiyle sezeryan olanlar vs... yani onlar da özel olsa bile hesap veriyorlar sonuçta. Bu arada sordum oran nedir diye, yarıdan fazlası normal, sezeryan olanların da çoğu kendi isteği dedi doktor. Lütfen hamileliğinizi bu paranoya ile geçirmeyin. Zaten sonunda ölüm yok; sezeryanla doğumun da bir sürü avantajı var, özellikle de doğum anında yaşanabilecek riskleri ortada kaldırması, annede genital bölegede dikiş, yırtılma, doğum sonrası ve hatta çoook sonradan ortaya çıkabilen idrar yolu problemleri riskinin olmaması vs gibi.. evet normal doğum tabi ki daha sağlıklı , ama inanın sezeryan da çok kolay ve sezeryanla doğan çocuklar da anne karnında halihazırda bi maraz yoksa gayet sağlıklı doğuyor ve yaşıyorlar :)
Ya ben bile senin için endişeleniyorum bazen topikte görmeyince filan Allah seni de bebeğini de korusun. Güzel düşünelim güzel olsun bence. Yani yine sen bilirsin tabi ama çok fazla diğer topikte de takılmasan iyi olur belki. Moralin bozulur diye düşünüyorum.
Aslinda moral oluyoruz birbirimize ama boyle haber gelince kotu oluyor tabi ki. Canim benim daha sık yazacagim meraklanmayin. Sabahlari erken kalkiyorum ama oglen bazen 14 de bir uyuyorum 3 saat felç... yatakta yatinca uyuyor insan..
Can'ım sorması ayıp ama bişey sorucam hem sana hem bütün kızlara ben ilk Bebek'ten sonra 3sene falan çocuk düşünmüyorum neyle korunmayı tavsiye edersiniz her gün hap almak istemiyorum unutma ihtimali var falan koruması yüksek ve yan etkisi az ne var acaba
Arabamız şu an yok ama babamın aracını kullanıyoruz :)
Ev tipi diyelim şimdilik o zaman
Yani o da ilk zamanlar lazım olur mu ona göre bi yerde gördüm alayım :) çocuk ilk zamanlar uyumaz mı zaten
En çok ilk zamanlar lazım inanın :)) zaten öyle söylendiği gibi saatlerce falan uyumuyorlar da en mühimi şu, eğer çocuğunuz sırtı yere değer değmez ağlayyan cinsten olursa (bizimki öyleydi mesela) değil tat alarak iki lokma yemek yemek wc ye bile kucağınızda gitmeniz gerekiyor bazen :))) ben ilkinde düşünemedim, bir iki hafta sonra geldi anakucağı ve dünyalar benim oldu inanın :))) o yüzden şimdi bir sürü başka şeyden kısıp anakucağını piyasada olanların en iyisinden alıcam hatta :))))))