2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aslında demek istediğim o değildi tabiki sezeryanla doğanlar da sağlıklı doğuyor ama ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim şimdi ikinci doğumda gereksiz bahanelerle sırf para için yapılan sezeryandan bahsediyorum

Yapacağım artık birşeyler, yani aslında duruma göre ücretsiz izin olabilir, normalde ücretsiz izin düşünmem çünkü kredi ödüyoruz. O yüzden bakacağım artık zamanı gelince. Ama önceliğim yıllık izinin olacak tabi.

Bende de oluyır çarpıntı.ama hareket halindeyken hızlı yürümüşşsüm yorulmuşssam vs.doktora sordum normal dedi.ama uykudan uyandırıyorsa kardiloğa git dedi.istersen başka kalp doktorunada görün.için rahat eder

merhaba kızlar dün hastaneye gittik erkekmiş bebiş
bizim için önemli olan bebişin iyi olmasıydı cinsiyet için hiç heyecanlanmadm
decavite başlayacak olan var mı???
Hayırlı olsun canım oğluşun. Ben decaviti sanırım 1,5 aydır kullanıyorum, genelde o aylarda veriyor doktorlar.

Aslinda moral oluyoruz birbirimize ama boyle haber gelince kotu oluyor tabi ki. Canim benim daha sık yazacagim meraklanmayin. Sabahlari erken kalkiyorum ama oglen bazen 14 de bir uyuyorum 3 saat felç... yatakta yatinca uyuyor insan..
Mutlaka yazmaya çalış:) Meraklandirma bizleri. İnşallah hepimiz burada Ağustosu göreceğiz.

O nasıl iş yaa, alemmiş yani senin misafirlerde.
Ama bu havada da insanı sinir eder böylesi, haklısın canım.

Canım yaa Allah güç kuvvet versin, sağlık versin inşallah. Enfeksiyon Ne demek acaba, kan ile mi yoksa vajinal mantar enfeksiyon tarzı birşey mi? Ne kadar önemli ya baksana çok zor ama imkansız değil, güçlü olsunlar.

Çok fark alıyor mu ki doktorunuz? Benimki hiç farketmiyor, sadece iki gece kalındığı için hastane gecelik oda farkı alıyor. Yani doktorun faturası hangi hastaneyi seçersek seçelim ikisi için de aynı ama hastaneye fazla veriyoruz.

Vucudun herhangibir yerinde olusabiliyor idrar yollari vajinal hatta grip veyahut disdeki abse bile... cok dikkat etmek lazim

inşallah :) hatta Allah göstermesin ama mecbur kalınırsa 32 den sonra bile solunum desteği gerekse dahi yaşama hazır hale gelmiş oluyorlar. Az kaldı, hem stres azalınca daha da çabuk geçicek inşallah :)
Evt cnm 32 gecilince kefeni yirtmis oluyor bebisler ama en saglami 34. Hafta orayi bir gecersem valla benden mutlusu olmayacak...

Canım benim kalp çarpıntılarım olmuştu ve sebebi troid hormonu çıktı ve İnan 10 gün önceki test çok normal olmasına rağmen 10 gün sonraki testte tüm troid değerlerim altüst çıktı. Demek o ki bir ölçtür tsh ve serbest t4 değerlerini. Ölçtürdüm normaldi deme yine tekrar et benim gibi olma. Önemli çünkü, bebek için iyi değil.

Park yata olarak Ne aldın canım ben de bu sıralar park yatak bakıyorum

Canım bende ssvd adayıyım sen hangi şehirdesin ben bursadayım ve hala bir doktor bulamadım malesef
Canım selam bende bursadayım ben jimer e gidiyorum deniz güleryüz çakmak a çok memnunum benim bu ikşnci bebek ilk bebeğiml doğal doğumla kucağıma aldım istanbul da şimdi bursadayız bu doktoru da istanbuldaki ebem den aldım referanslı gittim yani doğal doğum yanlısı bir doktor emini ssvd de yapıyordur bir muayene olmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…