2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
amin canm
senin cinsiyet nedir??
normal bi ağlama olmadığı için korktum sesim kısıldı resmen

Gozun aydin ama sana bir tavsiye belki gidici olabilir o dr sen cebini iste drdan ates olmayan yerden duman cikmaz
Büyük ihtimal gidici cebini vermez versede gideceği hastane burda olmaz çünkü burda bir tane özel hastane var bir tanede devlet hastanesi ben bana yakın yerlerden baska bir doktor araştırıyorum yinede

canım ücretsiz mi veriyor
sağlık ocağından alabiliyorsun diye bi arkadaşım söyledi ama henüz gitmedm hafta sonu olduğu için
tadı inşallah kötü değildir yaa

bu ara yoğunluktan sayfaya girip de bi türlü yazamadm canm,çok sağolasın bilgilendirmen için
içim rahatladı .ben zaten kızımda 1 veya gibi geç hissetmeye başlamıştım hareketleri ama bu ikinci olunca heryerde de ikincilerde erken hissediliyor diye okuyunca pimpiriklendim bu arada ben de ilaç yazdırmak için devlette bi dr a gittim ve de senin gibi sordum beş aya kadar biz bunu dikkate almıyoruz beş aylıktan sonra hissedilmemesi sorun dedi

Kızlar moralim cok bozuk rahim yetmezligi topiginden bir arkadasimizin seklajli oldugu halde 24. Haftada suyu gelmiş sabah doguma almislar ne diyecegimi bilmiyorum lutfen dualarınızı esirgemeyin.

gerçi gelişmeleri yazmışsın ama ben geçmişten okuyup alıntıladığım için bu mesajına yorum yazıyor oldum
inşlhhhh 0 haftayı görürler Rabbim yardım etsin böyle olup da hastanede yatarak vakit ilerleten vakit kazanan ve bebeğine sağlıcakla kavuşsan tanıdığım olmuştu tabi tersi de malesef
güzel düşünelim güzel olsun

Kızlar bu tutumlu anneden alisveris yapan oldu mu hiç? Sıfır etiketli ürünler ya da kullanılmamış ürünler de var ama güvenemedim siteye
Ben yapmayı düşünüyorum hiç araştırmadim ama baya ürün ekli temiz ikinci el bir araba buldum eğer satilmazsa almayı düşünüyorum

yorumlarım klavyenin azizliğine uğramış kızımda hareketleri 21 veya 22. haftada hissetmeye başlamıştım yazmıştım

arch2401 inşlh 30 haftayı görür demek istemiştim

arkadaşlar ya ben artık çarpıntıdan geceleri hiçç rahat uyuyamıyorum sırt ağrım da cabası
kardiolağa gittim sıkıntı görülmedi ama hala acaba? diyorum
bugün kızımı parka götürmüştük orda da gözlerim karardı başım döndü eşim yanımdaydı şükür
oturdum bildiğiniz yere biraz su içtim 10 dak ya ancak kendime geldim
var mı acaba bu tarz durumlar yaşayan evden tek çıkmaya korkar olucam artık

teşekkür ederm bende bu sitede mi acaba diye sordum =)
alışverişe ufak ufak başladınız mı yoksa erken mi
Ben henüz başlamadım cinsiyet kesinlessin birde okula giden kızım var su an okul masrafları biraz fazla bir iki ay sonra başlamayı düşünüyorum

Drlar her zaman en kötü ihtimali söylerler. Bir nebze de olsa iyi haber çünkü rahimde ne kafar tutabilirlerse o kadar iyi. Sağlıkla gelsin ins. Ben de o kisinin profiline baktim serklaj 20.haftafa atılmış ray çok ileri boyutta degil gibi geldi kaldi ki 3.ayinda serklaj olur 30 kusur haftalarda ikizi olan bir tanıdığım var. O yuzden iyi dusunelim..

Allah bağışlasn canm onu sormamıştm alışverişe ne zaman başlamıştınız =)
ay ben yanlış anladım kizimada 5.ayda başladık ama biz büyük eşyalardan başlamıştık park yatak Ana kucağı filan almıştım hemen şimdi sadece bebek arabasına ihtiyacımız var kizimdan kalan eskidi baya diğerleri iyi durumda gerisi kıyafet ıvır zıvır olur oyuzden birazda bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…