2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlarr
arch2401 moralini hiç bozma canım sen güçlü bir kadınsın ve bebeğinde en az senin kadar güçlü inanıyorum ki sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşicek, kötü hiçbirşey düşünme sen elinden geleni yapıyosun gerisi Allah ın takdiri,hepimiz dua ediyoruz senin için ve tüm hamileler için de, inşallah herkes sağ salim bebeğine kavuşur
Z zeynebim111 canım sana da Allah sabır versin, nasıl misafir onlar öyle pess hemen giderler inşallah,siz de eski düzeninize kavuşursunuz

bu arada ben bebecruz dan alışveriş yapmıştım birkaç kez, ürünlerin ulaşmasında hiçbir sıkıntı yaşamamıştım sadece iki kişi ürün konusunda yanılttı bizi yıpranmış giydirilmeyecek kıyafet göndermişti, iade kargo işleriyle uğraşmak istemedik ama ders oldu bize,satıcının önceki yaptığı satışların yorumlarını mutlaka okumanızı tavsiye ederim,bende yorum yapmıştım ürünler kötü geldi diye silemiyorlar çünkü yorumları ve herkes okuyor böylece alıcılara da fikir oluyor.
letgo da mantıklı yakın çevrendeki satıcıları işaretleyip ürünleri gidip görebiliyorsun içine sinerse alıyorsun. ayrıca bebecrz da da satıcı ile anlaşıp semt olarak yakınsa dışardan satış yapabiliyorsun, hem indirim şansın oluyor hemde ürünü görme şansın

bebeğini görmeye gidicek olan arkadaşlarımızında güzel haberlerini bekliyoruzz
 
Kitapçıda bakma şansım yok maalesef:/ Burada her kitabı bulamıyorum. Alan olursa karşılaştıralım. MahaLenin mutlu bebeğini de çok merak ediyorum herkes çok övmüş. Hep aynı şeyi tekrar ediyor demek.

Cumartesi günü gorumcemin eltisine davetliydik. 6 aylık bebekleri vardı. Onu görünce öyle gözüm korktu ki anlatamam. Cocuk bir saniye durmuyor. Beşik tarzı küçük bir şeyi var. Yani akşama kadar onda salladılar ki sakın dursun. Sallamayı bırakınca çocuk ağlıyordu. Çok garibime gitti. Hani sallarsın biraz uyur. Bir saat sonra uyanır. Bir daha sallarsın. Ama bu bebek sürekli sallandı ki sakin kalsın. Acaba çocuğu aile mi bu hale getiriyor? Yoksa çocuğun kendi hali mi bu diye düşündüm durdum. O kadar huzursuz bir çocuk ki... Erkek kardeşi var. 5 yaşında. O da huzursuz ediyor bebeği arada ama çok değil. Çözemedim valla. Bir de emzigini tatlının balına batırıp durdular. Bana çok yanlış geldi.

İşte bu bebeği görünce dedim acaba huzurlu bebek büyütmenin bir yolu yok mu? Çocuğun kendi huyu bile olsa bir sat bile çocuğu huzurla uyutamaz miyiz? Kitap okuma zamanımın geldiğini hissettim bu bebeği görünce. :)) Çünkü bazen doğru olduğunu düşündüğümüz yanlışlar yapiyoruzdur eminim. Her şeyin en doğrusunu öğrenip uygulamak varken böyle kabus gibi uğraşmak benim gözümü korkuttu Çünkü diger gorumcemin de bebeği var. O bebek o kadar huzurlu bir bebek ki... görmeniz lazım. Maşallah. Bebeği anakucagina ya da yere koyuyor. Kendi kendine sessiz sessiz duruyor bebecik. İnsan görünce korkmuyor. Evleri hep sessiz huzurlu zaten. Annesi kucağa sallamaya alıştırmamiş. Bir bu bebek var bir bu bebek var. Yani bebegimizi ikinci bebege biraz çabayla, doğru yöntemlerle dönüştürmenin bir yolu varsa bunu öğrenmeyi çok isterim. Sürekli ağlayan bebeğe de yazık yani. Sürekli huzursuz yavrum
 
Kızlar Günaydın bende adem güneş i okuyorum annelik sanatını okudum çok beğendim şimdi güvenli bağlanma yi okuyacağım öneri isteyenler için tavsiye edeyim dedim :)
Adem Bulut'un doğal annelik kitabını okuyacağım ben de. Yalnız kitaplar hep tekrar demişler. Öyle mi?
 
Cumartesi kontrole gittim. 16haftalık oldu bu arada bebeğim. Artık yüzüstü ve sırt üstü yatma dedi. Gündüzde gecede. Benim damarlarım inceymiş. Öyle yatarsam yada çok yorulursam kalbe kan pompalanırken sıkıntı olur nefes darlığı çarpıntı ani bayılma hissi olabilir dedi. Gerçekten gitmeden önceki gece aynısını yaşamıştım. Şimdi dikkat ediyorum. Yan özellikle sola yatıyorum. Çok yormuyorum kendimi ve aç kalmıyorum sık sık yiyorum. Sendeki durumda ya bundan kaynaklıdır yada vitaminlerinde eksiklik vardır diye tahmin ediyorum.
 
bizde öyle bi davet ettik ankarada jalacak yerleri yoktu...1 aya yakin kaldılar...bir gece hic haber vermeden gepimiz uyurken tasi taragi toplayip gitmisler...ranazandi birde...oruc oruc onlara yenek hazirliyordum birde onlar tutmuyordu...
2 . gun pisman olmustuk davet ettiginize ama gidin de denmezki olan oldu
 
Bende mantar olmuştu onun için kullandım fitil aşırı yanma kaşınma yaptı bendede ama sorunum da geçti çok şükür
 
Huysuz bebeklerde aileler Ene yapacağını şaşırıp yeterli sussun mantığıyla hareket ediyorlar sallamaya alistirmamak lazım en baştan bazı bebek ağlayarak büyüyor yanlız benim komsumda 4 ay önce doğum yaptı çocuk sürekli ağlıyor gerçi onun nedenide bence doğmuyor diye sürekli beslenmesi gibi geliyor bana ama aile kabul etmiyor aç aç diyerek sürekli meme yada mama içiyor çocuk miyde sürekli sis bu onu rahatsız ediyordur diye düşünüyorum ben emziği bala recele batırmak zaten başlı başına bir yanlış aslında tek yapılacak şey bebek ve çocuk büyütürken sabırlı olmak :) ve panik yapmamak sabırsız gergin ve panik anne baba olmayin
 
benim oğlum 4 yaşında. Şu an odasında yatıyor ama gece tuvalete kalkıp ordan bizim yanımıza yatoyor bazen. Öyle mutlu uyuyorum ki :) Yanağını yanağıma değdiriyorum öyle uyuyoruz. Çalıştığım için ikimize de iyi geliyo.
şimdi büyüdükçe wc den odasına doğru gidiyo, peşinden bakıyorum garip garip niye gelmedi diye. Aşık olucaksın ona resmen. Hep yanında isticeksin. Öyle büyük ve kutsal bi aşk ki... Anlatılmaz yaşanır. İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız da görürsün o aşkı :)
 
Ben de şuan da bu kitabı okuyorum yeni başladım ilerledikçe detaylı yorum yapabilirim. Dünyada da kabul gören bir kitap
 

Eklentiler

  • IMG_0406.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın hanımlar.. Biz bu park yatağı aldık. 60*120 cm. Oyuncağı ve titreşimli müzik kutusu mevcut. Fiyatı da uygun geldi. Kurma şansımız da oldu. Beğendik genel anlamda ama netten aldık cibinlik demirinde sorun yaşadık bir tek onu da ilerde ayrı olarak alacağız
 
Adem Bulut'un doğal annelik kitabını okuyacağım ben de. Yalnız kitaplar hep tekrar demişler. Öyle mi?
Adem güneşin kitapları bence anneye kendini kötü hissettirmek için var özellikle calisicak olan anneler hiç okumasın vijdan azabı cekiyorsunuz okuyunca ve hep sorun odaklı çözümler sunan kitap değil kitaplari
 

ben oldum canım fitil değilde antibiyotik ve toz ilaç kullandım ben geçti çok şükür ama ben çok kolay oluyorum korkuyorum hep sirkeli suyla temizlenebilirsin sana önerim ve herkezin dediği bol su ben su içemiyorum malesef.
 
Biz de esimle birseyler almaya baslayalim bebis icin diyoruz ama nereden baslayacagimizi bulamadik bir turlu. Bu arada 14.haftada erkek denmisti simdi kiz deniyor. Sanirim bir kizim olacak :)

Canım selam. Bana da 14.haftada erkek dendi, acaba değişir mi bak şimdi aklıma takıldı. Benim için fark etmez de bütün sülale bir sürü giysi aldı mavili mavili, onları naparız Bir de ben de ismiyle hitap etmeye başlamıştım, insan şok olur öyle bir şey olursa ya :)
 
Ya çok merak ediyorum gerçekten amin inşallah :)
 
Sagol canım insallah hep beraber buradayiz miadinda olacak hersey
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…