. Kızımda da bu haftalarda olmuştum hemşirem aynıydı yine gel dedi gittim yaptırdım Şimdiden odasını ayırma konusunu düşünmek iyi ama pratikte sıkıntılar yaşayabilirsiniz her çocuk kendi hikayesini yaşıyo kızım 2 yaşına kadar bizim odada kendi yatağında yattı onun odasının evin diğer ucunda olması da bir etkendi tabi ki 2 yaşında memeden kesince odasını ayırdım çok da çabuk alıştı erken ayıran arkadaşlarım da var deneyip başarılı olamayıp bütün gece çocuk odasında geçirende tamamen yaşayıp görme meselesi inşalllah herşey istediğimiz gibi olur
3 arkadaşım lansinosh kullanıyor bir tanesininki çiftli olanı memnunlar . Ben de şuanda araştırıyorum avent e de iyi deniyor bi de mamajoo dikkatimi çekti benim fiyatı da aventten uygundu bi kaç iyi yoruma da denk geldim
Birkac gun once emzirme urunlerinde indirim vardi mamajoo tekli usb elektrikli 149 tl, emzirme yastigi da 36 tl ye dusmustu. Sabah 8e kadardi indirim kart numarasi girecekken vazgectim almaktan. Suan cok pismanim
Ben de aynı şeyi düşünüyorum annem de bizi erken ayırmış 4-5 aylıkken . Kaldıki 2 yaşında çocuğun bilinç artık oluşmaya başlıyor tabiki anlamlandıramaz herşeyi ama yine de riskli bir durum bence . Bizim çocuk odasıyla kapılarımız dipdibe o yüzden odamda yatırmaktan çok farkı olmayacak.
Birkac gun once emzirme urunlerinde indirim vardi mamajoo tekli usb elektrikli 149 tl, emzirme yastigi da 36 tl ye dusmustu. Sabah 8e kadardi indirim kart numarasi girecekken vazgectim almaktan. Suan cok pismanim
Aynisindan almistim bende dolabin ustunde duruyor guzel kaliteli birsey ama görundugunden buyuk biraz gelince sasirmistim. Gerci bele saracaginiz icin normal aslinda hayırlı olsun
Aynisindan almistim bende dolabin ustunde duruyor guzel kaliteli birsey ama görundugunden buyuk biraz gelince sasirmistim. Gerci bele saracaginiz icin normal aslinda hayırlı olsun
bir arkadasim baslarda kullanamamis kalin oldugu icin. Sonra icindeki dolguyu bosaltmis biraz, simdi rahatca kullaniyor. Bu tarz bi sorun yasarsaniz aklinizda olsun :) la rosa
aminn canım, buarada sana da çok geçmiş olsun, çok şükür atlatmışsın, Allah bir daha yaşatmasın, kaça çıkmıştı acaba proteinin hatırlıyor musun? İstanbul da mısın,hangi doktora gidiyordun?