2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tetanoz oldunuz mu ? Bana 20. Hafta ve sonrası demislerdi
. Kızımda da bu haftalarda olmuştum hemşirem aynıydı yine gel dedi gittim yaptırdım Şimdiden odasını ayırma konusunu düşünmek iyi ama pratikte sıkıntılar yaşayabilirsiniz her çocuk kendi hikayesini yaşıyo kızım 2 yaşına kadar bizim odada kendi yatağında yattı onun odasının evin diğer ucunda olması da bir etkendi tabi ki 2 yaşında memeden kesince odasını ayırdım çok da çabuk alıştı erken ayıran arkadaşlarım da var deneyip başarılı olamayıp bütün gece çocuk odasında geçirende tamamen yaşayıp görme meselesi inşalllah herşey istediğimiz gibi olur

Istanbulda doppler yaptiran kizlar kaca yaptiriyorsunuz benim hastanem 350 dedi +birde doktor muaynem 80 ben daha randevu almadim
Doppler dediğin detaylı ultrasonsa benimki de 350 tl, artı doktor randevu 75. Aynı hastane mi yoksa :)

Verdim siparişi :) Bence de çok şirin, hem kullanışlı.

Birkac gun once emzirme urunlerinde indirim vardi mamajoo tekli usb elektrikli 149 tl, emzirme yastigi da 36 tl ye dusmustu. Sabah 8e kadardi indirim kart numarasi girecekken vazgectim almaktan. Suan cok pismanim

Bizim de hemen karsi oda, bakalim nssil olacak :)

Ben de ilk 4 ay bir şey almıcam diye çok şey kaçırdım, şuan biraz pişmanım ama kısmet. Yine gelir güzel kampanyalar. :)

kızlar 19. haftadayım ve hala hareketini hissetmedim sizce bu bir sorun mu

Merhaba

Hosgeldin,hayırlıyla seninde kucagına alman nasip olsun insallah.
Cinsiyet bellidir herhalde??
20-21.haftalarda hissedersiniz diyorlar genelde,sıkıntı yapma yani.

Kızlar emzirme önlüğü kullananlar tavsiye ediyormu kizimda almamistim şimdi alsam mı diyorum ama merak ettiğim şey sırt kısmı kapatiyormu merak ediyorum
Canım emzirme önlüğü çok kullanışlı ben kullanmıştım çok işime yaradı sırt kısmı kapanmıyor saklamıştım ben bu bebektede kullanacağım inşallah

Canım emzirme önlüğü çok kullanışlı ben kullanmıştım çok işime yaradı sırt kısmı kapanmıyor saklamıştım ben bu bebektede kullanacağım inşallah
Sağol canım kararsız kaldım bende benim pek önden düğmeli kıyafetim yoktur sırt açıksa pek işime yaramaz gibi geldi ama

İstanbuldayım cnm hiç hatrlamyrm ne desem yalan o zamnlarn stresyle bu sefer de takipteyim aynı doktoruma gidiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…