2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yün yatağı ben sevmiyorum. Üzerine ağırlık gelen yerleri çöküyor, hava almıyor, şeklini kaybediyor, bir de terden kusmuktan falan ıslanınca kuruması daha zor daha çok bakteri yapar gibi geliyor bana.
Bizim buralar soğuk olduğundan ortopedik yatak üzerine ince bir yün yatak kullanıyoruz genelde. Sıcaklığı koruyor çünkü yatakta. Bebek için de olabilir diye düşündüm ama evet temizliği çok sıkıntı Gerçi üzerine alez de geçireceğimiz için belki o kadar kirlenmez. Annem kayinvalidem filan da yün yıkamayı biliyorlar. Belki sadece yaza kadar kullanabilirim ince yün.

Birlikte uyumaya karsi degilim ama asla babayla annenin yataginda yatmasina karsiyim. Oncelikle hem saglikli gelmiyor hem de cocukta özel kavraminin gelismesi icin boyle olmasi gerektigini dusunuyorum.
Bazı çocuklar 5-6 yaşına kadar anne babayla yatıyorlar. Ben de ondan hoşlanmıyorum. Hadi aynı odada 2 yaşına kadar yatırdık da. Sürekli anne baba yanında yatmamalı cocuk. Bu nasıl engellenir bilmiyorum tabi. Korkak bir çocuksa özellikle sürekli anne babayı istiyor. Belki de bunu önlemenin en iyi yolu dedikleri gibi 7. Veya 8. Ayında odasını ayırmaktir. :/

9 yasina gelmis hala babaannesiyle yatan cocuk var cevremde, ustelik erkek. O yuzden ben 6 aydan sonra ayirmayi dusunuyorum. Umarim bebek de uyum saglar da basarabilirim.

Ya biraz ozel olacak ama acayim konuyu cinselligin yasandigi yataga cocugun girmesi hicbir turlu dogru gelmiyor. Ama tabi ayni odada kalacak 1 yasina kadar ama yataga sokmam.

Evet canım direk yastiksiz yatiriyorsun :)) aslında daha rahat oluyorlar

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ağustos annesi olacam allahın izniyle 08.08.2017 :)
hoş geldin...her anne saglikla sihhatle bebegini kucağına aldin insallah...hayirli hamilelik hayirli dogumlar olsun

Yok o da çare değil :)) nasip meselesi sanırım. Ben 1 yaşında odasını ayırmıştım. Çok da güzel yatıyordu tek başına. Sonra büyüdükçe bi baktım odasında yatırıyorum sabah bacağıma sarılmış, aramıza yatmış buluyorum sabahları :) çalıştığım için bişey demiyorum hasret gideriyoruz 2. 3 saat :)

Battaniye yada yorgan serersin canım yatağın üstüne esktra yün yatağa bencede gerek yok

3 arkadaşım lansinosh kullanıyor bir tanesininki çiftli olanı memnunlar . Ben de şuanda araştırıyorum avent e de iyi deniyor bi de mamajoo dikkatimi çekti benim fiyatı da aventten uygundu bi kaç iyi yoruma da denk geldim

9 yasina gelmis hala babaannesiyle yatan cocuk var cevremde, ustelik erkek. O yuzden ben 6 aydan sonra ayirmayi dusunuyorum. Umarim bebek de uyum saglar da basarabilirim.
Ben de ayirmayi dusunenlerdenim bir yaşına doğru. İnşallah öyle olur.
Ya biraz ozel olacak ama acayim konuyu cinselligin yasandigi yataga cocugun girmesi hicbir turlu dogru gelmiyor. Ama tabi ayni odada kalacak 1 yasina kadar ama yataga sokmam.
Gerçekten de anne babanın da ozeli olmalı.
İşte çocuğun mizacı önemli. Şimdi böyle konuşuyoruz ama çocuk yapısınca yapacak bir şey olmayacak.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum annem de bizi erken ayırmış 4-5 aylıkken . Kaldıki 2 yaşında çocuğun bilinç artık oluşmaya başlıyor tabiki anlamlandıramaz herşeyi ama yine de riskli bir durum bence . Bizim çocuk odasıyla kapılarımız dipdibe o yüzden odamda yatırmaktan çok farkı olmayacak.

Bende şimdi okudum ve baktım meltem mobilyaya gerçekten fiyatlar ne kadar uçuk, bence çok abartı çilek mobilya ve alfemo kids de çok daha uygun ve güzel odalar var.

Istanbulda doppler yaptiran kizlar kaca yaptiriyorsunuz benim hastanem 350 dedi +birde doktor muaynem 80 ben daha randevu almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…