2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu yastık konusunu biraz araştırdım da ilk 6 ay kesinlikle önermiyorlar. Bebeği direk yatağa yatırmak sağlıklı mı? Öyle hiç rahat olmaz gibi geliyor bana. Cidden gece uyurken beşiğine yastıksız direk yatırıyor muyuz yani?

Bebekler için çok yumuşak yatak iyi değil. Omurga gelişimi açısından. Biraz sert olacakmış.

Direk yatırman gerekiyor ama. Kendin gibi düşünme. Ben oğlumda önerilmiyor diye ilk 1 yıl hiç yastık kullanmadım. Hala yastık sevmez. Kayar kayar direk yatağa yatar rahat demek ki :)

Yün yatağı ben sevmiyorum. Üzerine ağırlık gelen yerleri çöküyor, hava almıyor, şeklini kaybediyor, bir de terden kusmuktan falan ıslanınca kuruması daha zor daha çok bakteri yapar gibi geliyor bana.
aynen benim kizimda da oyle oldu...yamuk yumuk bir şekil aldi... kusmuk cisinden dolayı makinaya attim...kullanilmaz hale geldi...bende kaldirdim...1 sene kullandi ama

Kızlar tetanoz için sağlık ocağına gittim bugün doppler cihazıyla kalp atışına baktı duyuldu 17 deyim ben haberiniz olsun
tetenoz için 25 haftalik olunca cagirdi beni...kalp atisinida duyamayiz dedi baska bi saglik ocagi 20. haftadan sonra dedi...belki ellerindeki cihazin kalitesiyle alakalıdır bilemiyorum

Canim insallah 32 yi gorursun vakti geldiginde ciger gelistirici igneni olmayi unutma. Dr una hatirlat muhakkak

kızım 3 yasinda hala yastiksiz yatar

Ameda lactaline purely yours cok iyi ben ondan aldım netten bir arastir manuel zor oluyormus

Evet çok haklısınız ya. Boşuna almayayım o zaman. Yedek olur diye düşünmüştüm ama onun yerine lastikli carsaflaridan alırım olmadı.
Bence 1 tane yeterli. Kısa bir süre kullanılacak çünkü. Yıkadığın akşam yanında yatırırsın kuzuyu. İdare edilebilir yani.
Ay ben yanda yatirmaktan cok korkuyorum. Duyduğum hikayelerden filan.. tehlikeli oluyormuş.

Birlikte uyumaya karsi degilim ama asla babayla annenin yataginda yatmasina karsiyim. Oncelikle hem saglikli gelmiyor hem de cocukta özel kavraminin gelismesi icin boyle olmasi gerektigini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…