Kızlar bu yastık konusunu biraz araştırdım da ilk 6 ay kesinlikle önermiyorlar. Bebeği direk yatağa yatırmak sağlıklı mı? Öyle hiç rahat olmaz gibi geliyor bana. Cidden gece uyurken beşiğine yastıksız direk yatırıyor muyuz yani?
Ben yun konusuna cok sicak bakmiyorum. Viskoyu da icine gomuluyor cocuk bogulma tehlikesi var diye onermeyenler var. Bir yandan da sacma geliyor bebek zaten yuz ustu uyumuyor ne alaka diye. Bambu diyenler var. Yari ortapedik diyenler var. Nasil cikicaz bu isin icinden bakalim :)
Kızlar bu yastık konusunu biraz araştırdım da ilk 6 ay kesinlikle önermiyorlar. Bebeği direk yatağa yatırmak sağlıklı mı? Öyle hiç rahat olmaz gibi geliyor bana. Cidden gece uyurken beşiğine yastıksız direk yatırıyor muyuz yani?
Direk yatırman gerekiyor ama. Kendin gibi düşünme. Ben oğlumda önerilmiyor diye ilk 1 yıl hiç yastık kullanmadım. Hala yastık sevmez. Kayar kayar direk yatağa yatar rahat demek ki :)
Yün yatağı ben sevmiyorum. Üzerine ağırlık gelen yerleri çöküyor, hava almıyor, şeklini kaybediyor, bir de terden kusmuktan falan ıslanınca kuruması daha zor daha çok bakteri yapar gibi geliyor bana.
aynen benim kizimda da oyle oldu...yamuk yumuk bir şekil aldi... kusmuk cisinden dolayı makinaya attim...kullanilmaz hale geldi...bende kaldirdim...1 sene kullandi ama
Direk yatırman gerekiyor ama. Kendin gibi düşünme. Ben oğlumda önerilmiyor diye ilk 1 yıl hiç yastık kullanmadım. Hala yastık sevmez. Kayar kayar direk yatağa yatar rahat demek ki :)
Aminn canım, Allah razı olsun
Ablana da çok geçmiş olsun,bende henüz kadın doğumcum ile görüşmedim cumartesi kontrolüm var, herşey bir netleşsin perşembe gününü de hayırlısı ile bir atlatayım inşallah, kendi doktoruma da anlatıcağım durumumu, inşallah hakkımız da hayırlısı olur,ben de 7. ayı görebilirim
Yastiga ne zaman geciliyor sahi ya :)) uf ne cok sey var be :)))
Benim merak ettigim bir baska konu da gogus pompasi :) soran oldu mu daha once bilmiyorum ama, alinmali mi alinmamali mi? Kendi acimdan soyle bir durum var hersey yolunda gittigini varsaysam bile annem geldiginde birakip ara sira esimle kacariz gibi geliyor :)) manuel isimi gorur mu sagmak zor mu? Kafamda deli sorular
Kullanan varsa aydinlatsin lutfen :)
evet, iki tane şart. yalnız bence nevresim takımı olarak almayın. yastık kılıfıyla yorgan kılıfı için de para ödemiş oluyorsunuz boşuna. ben yorgan çok az kullandım mesela. yastık da hiç kullanmadık. onun yerine çarşafı fazla alın. mothercare in ikili çarşafları oluyor çok güzel. onlardan almıştık biz başta. sonra da englsh home'dan takviye yaptık. ekonomik oranınkiler :)
Birlikte uyumaya karsi degilim ama asla babayla annenin yataginda yatmasina karsiyim. Oncelikle hem saglikli gelmiyor hem de cocukta özel kavraminin gelismesi icin boyle olmasi gerektigini dusunuyorum.