2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebegi asagida tasimak derken bebegin eşinı mi kastediyorsunuz?

Hayır bebek rahimin hemen üstündeymiş dr. a göre hala tehlike devam ediyor dedi .Tehlike erken doğum riski Allah korusun .

Hayır bebek rahimin hemen üstündeymiş dr. a göre hala tehlike devam ediyor dedi .Tehlike erken doğum riski Allah korusun .
Rahimagzi uzunlugunuzu olcuyor mu dr unuz? Böyle bir riskiniz varsa cozumu serklaj yani rahim agziniza dikis atilmasi

mrb günaydın kızlar dün bakamdım hiç topiğe 1 yaş daha yaşlandım dün oğlumla eşimle ailemle geçireceğim nice senelerim olsun inşaallah ptesi rutin kontrolmz vardı paşam iyidi hamdolsun şikaytelerimi ben sıraladım bol bol :) bugün de sağlık ocağına gidicez sanırım aşı olacak tırsıyorrrummm...

Günaydın bebek arabamız geldi eve yanlız oto koltuğunun içi baya derin geldi bana ped yokmuş sadece kafa korumaligi var ayrıca ped alsam dahami rahat olur içine alt açma denilen minderlerden de koyavilirim ama kemer bağlanmaz öylede güvenemem kararsız kaldım bu arada pembe renk aldım ilk defa kizimda bütün büyük eşyaları ortak renk secmistik inşallah diyorum cinsiyet değişmez :))) iki kontreldede kız dedi hatta 4 boyutlu usgdde geçince tekrar sordum kiz dedi bende çok alıştım iki kız annesi fikrine :))

Gunaydin canim..Dogum günün kutlu olsun. Bebisinle nice güzel yaslara

Güle güle kullanın hangi markayı tercih ettiniz..

Mutlu yıllar diliyorum

Mutlu yıllar evlatlariniz ailenizle nice sağlıklı senelereee

Günaydın,

Bana da aşağıda demişti 2 hafta önce,bazı kısıtlamalar getirdi hareketlerimde , yorulmamam konusunda uyardı,ilişkyi yasakladı vs.. Ama yukarı çıkma ihtimali yüksek cünkü genelde karsılasıyoruz bu gibi durumlarla,20-21.hafta da bazen daha da gec yukarı cıkması bekleniyor dedi.25inde kontrolum var umarım güzel haberler alırım diye bekliyorum.
Sende dikkat et,dinlen bol bol, ayaklarını hafif yukarıda tutarak uzan... Umarım saglıklı sekilde bebegimizi kucagımıza almak nasip olur...

mutlu yıllar olsun ,ailen & bebegin ile saglıklı yıllar :)

Canım benim, iyi haberlerinizi bekliyoruz. Her şey güzel olacak inşallah

Nice yaşlara iyiki doğdun
Kızlar gunaydiin.. gobegim aldı başını gidiyor endişeleniyorum bunun sonu nereye varacak diye e of
kilo yoksa sıkıntı etme canım demekki iç karnın geniş değil yapıdan yapıya fark ediyor benim biraz çıktı çok yok arkadaşımda hamile ayniyiz onda hiç yok :)))) hamile pantolonu bile almadı henüz

Günden kızlar yazamiyordum kaç zamandır dün kontrole gittik her şey iyiydi ama böbrek leri biraz büyük gibi dedi erkek bebeklerde olabiliyor doğumdan sonra geçmesini bekleriz dedi rahatlatıcı konuştu ama ben çok üzüldüm malum internette de iyi şeyler de var kötü şeyler de öyle işte canım sıkkın

Gunaydinnn... bendd de çok az var sanırım bir an da firlayacak gobeklerimizzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…