Bende alıcam bundan sanırım o kadar baktım bu hoşuma gitti görüntüsü güzel kurulumu kolay. Fiyatı da oldukça iyi.Eki Görüntüle 1967695 beşik nasıl kızlar park yatagimiz olmasa alırdım jokerde indirimde 200 TL düşünenlere fikir olsun :)
BENde park yatağın içine visco aldım oğlum 2.5 yaşında hala onda uyuyoruz park yatak dahil sadece 2 adet çarşaf aldım yetti zaten yazın incecik bir örtü kışında uyku tulumu giydiriyorum yorgan ve yastık kullanılmıyor zaten hala da yorgan kullanmıyorum uyku tulumu yetiyor haziranda çocuk yatapına geçiş yapacağız o zaman yorgan ve yastık almayı planlıyorum ve nevresim takımı bence 1 yaşından önce hem gereksiz hem sağlıksız boş masrafvisko yatak almistim..uzerinede annem incecik yün yatak yaptirmisti...1 yaşına kadar öyle yatti sonra yün yatagi kaldirdim ...yatak ne yumusak nede sert...7-8 cm kalinliginda hala da kullaniyor...park yatagin içine almistim
yapısı nasıl plastik mi?Bende alıcam bundan sanırım o kadar baktım bu hoşuma gitti görüntüsü güzel kurulumu kolay. Fiyatı da oldukça iyi.
Bence sorun yok şuan 4 yaşinda kizim var 23. Haftada hissetmiştim.kızlar 19. haftadayım ve hala hareketini hissetmedim sizce bu bir sorun mu
Canım ben çalışmadığım ev hanımı olduğum halde ilk 3-4 ay kullanmam zorunda kaldım hatta doğum öncesi almamıştım ama oğlum 37+5 te doğdu 2.830 gr dı çenesi çok kuvvetsizdi ve beni ememiyordu doktorun tavsiyesi ile 1 ay sütümü sağıp biberonla vermiştim ve sarılığı çok yüksek çıktığı için zaten 3 saatte bir 60 cc sağarak vermek zprundaydım sarılığı düşsün diye . Nitekim önce manuel aldım ama resmen çin işkencesiydi mecburen hemen elektirjli aldım philips aventin . Çok pratik elektirikli olanlar. Ve dışarı çıkmak zorunda kaldığımda buzlukta sütlerden veriyorduk . Ve ilk başta çok süt gelmiyor öyle hemen çok az geliyor . Doğumun üçüncü günü birden süt basması oldu göğüsleri taş gibi oldu ateşim çıktı fena haldeydim ebemin tavsiyesi ile havlularla önce sıcak kompres sonra sütü sağıyordum yoksa mümkün değil ağrıdan duramıyorsun ve bebek te o taş gibi memeyi tutamıyor. Bebek emmeye başladığında zafen memenin hepsini boşaltamıyor çünkü mide kapasitesi küçüm süt üretimini desteklemek için bebek emdikten sonra popma ile boşaltıyorsun ki meme ona göre tekrr süt üretsin. Zaten meme ucumda çok küçüktü benim 1 ay kelebek uçla emzirdim sonra memeyi tutabildi. Üstüne birde göğüs yarası ağlayark emzirdim. Garmastan pomad ve anestol kremin dışında hiçbir şey iyileştirmedi. Ağlayarak emzirdim uzun lafın kısası normal dooğurdum ama doğumdan çekmedim emzirmeden çektiğim kadar ama pes etmedim 21 ay doya doya emzirebildim. Sana tavsiyem canım alman yönündeYastiga ne zaman geciliyor sahi ya :)) uf ne cok sey var be :)))
Benim merak ettigim bir baska konu da gogus pompasi :) soran oldu mu daha once bilmiyorum ama, alinmali mi alinmamali mi? Kendi acimdan soyle bir durum var hersey yolunda gittigini varsaysam bile annem geldiginde birakip ara sira esimle kacariz gibi geliyor :)) manuel isimi gorur mu sagmak zor mu? Kafamda deli sorular
Kullanan varsa aydinlatsin lutfen :)
Evet canım yastıksız yatıyor özellşköe ilk bir yılKızlar bu yastık konusunu biraz araştırdım da ilk 6 ay kesinlikle önermiyorlar. Bebeği direk yatağa yatırmak sağlıklı mı? Öyle hiç rahat olmaz gibi geliyor bana.Cidden gece uyurken beşiğine yastıksız direk yatırıyor muyuz yani?
Canım ben çalışmadığım ev hanımı olduğum halde ilk 3-4 ay kullanmam zorunda kaldım hatta doğum öncesi almamıştım ama oğlum 37+5 te doğdu 2.830 gr dı çenesi çok kuvvetsizdi ve beni ememiyordu doktorun tavsiyesi ile 1 ay sütümü sağıp biberonla vermiştim ve sarılığı çok yüksek çıktığı için zaten 3 saatte bir 60 cc sağarak vermek zprundaydım sarılığı düşsün diye . Nitekim önce manuel aldım ama resmen çin işkencesiydi mecburen hemen elektirjli aldım philips aventin . Çok pratik elektirikli olanlar. Ve dışarı çıkmak zorunda kaldığımda buzlukta sütlerden veriyorduk . Ve ilk başta çok süt gelmiyor öyle hemen çok az geliyor . Doğumun üçüncü günü birden süt basması oldu göğüsleri taş gibi oldu ateşim çıktı fena haldeydim ebemin tavsiyesi ile havlularla önce sıcak kompres sonra sütü sağıyordum yoksa mümkün değil ağrıdan duramıyorsun ve bebek te o taş gibi memeyi tutamıyor. Bebek emmeye başladığında zafen memenin hepsini boşaltamıyor çünkü mide kapasitesi küçüm süt üretimini desteklemek için bebek emdikten sonra popma ile boşaltıyorsun ki meme ona göre tekrr süt üretsin. Zaten meme ucumda çok küçüktü benim 1 ay kelebek uçla emzirdim sonra memeyi tutabildi. Üstüne birde göğüs yarası ağlayark emzirdim. Garmastan pomad ve anestol kremin dışında hiçbir şey iyileştirmedi. Ağlayarak emzirdim uzun lafın kısası normal dooğurdum ama doğumdan çekmedim emzirmeden çektiğim kadar ama pes etmedim 21 ay doya doya emzirebildim. Sana tavsiyem canım alman yönünde
Bende medela elektrikli var canım çeşit okadar cokki bende 8 sene önce çok ovuldugu için bunu almıştım çekim gücü iyiydi hem pilli hem elektrikli kullanabiliyorsun araştır biraz daha indirimlerinde takip et dünya para vermeTesekkur ederim canim aciklamalarin icin. Aventten memnun muydun peki? Yakin bir arkadasim memnun kalmadigini soyledi, ama ona da bir arkadasi cok memnun oldugu icin hediye almis mesela. Memenin yapisina mi bagli acaba, memnun olan da cok olmayan da.
Ben çok memnundum canım emiş gücü iyi süper sağım yapıyor memeyi tamamen boşaltıyor hiç sorun yaşamadımTesekkur ederim canim aciklamalarin icin. Aventten memnun muydun peki? Yakin bir arkadasim memnun kalmadigini soyledi, ama ona da bir arkadasi cok memnun oldugu icin hediye almis mesela. Memenin yapisina mi bagli acaba, memnun olan da cok olmayan da.
Kegel arada aklıma gelince yapıyorum da ne kadar yapmak gerekir? Siz ne kadar yapıyorsunuz günde? Benim aslında vajinismus geçmişim var. Ondan idmanliyim ama hamilelikte acaba ne sıklıkla yapmalı?Canim 3 doğum yapmis bir anne olarak kesinlikle alaturka wc çünkü kaslarin daha esnek kalmasini sagliyor. hemde doğum hazirligina faydasi old. düşünüyorum. gerci ne kadar kilo alindigi cok önemli. bu arada kegel egzersizlerini ta siye ederim ben normal dogumda çok faydasini gördüm. sezeryan farkli olabilir bilgim yok.
mdf yazıyor doğruysayapısı nasıl plastik mi?
Var cnm.emzirme yerleriCanim modeller çok hos ancak ben önden emzirme yeri göremedim. Eğer emzirmek icin önden yer yoksa boşuna almamak lazim.
Bende yarin gidecem kalp atisini dinleyecek ebe cagirdi dinleyelim diyeKızlar tetanoz için sağlık ocağına gittim bugün doppler cihazıyla kalp atışına baktı duyuldu 17 deyim ben haberiniz olsun
Ayyy bir an o zorlu günlerimi hatırladım.bebiş emmiyordu.gögüsler taş gibiydi.ne yapacağımızı şaşırmıştık.sıcak Buhara tutuyordum.ateşim felaketti.gögsüme şekil veriyordum o şekli alıyordu.taşıyamıyordum artık göğüslerimi.anlatılmaz yaşanır.şubat ayında resmen ateşten çıplanıyordum.allahım o günler ne zorluydu.ağlayarak emzirmek gögüs yara olmuş ayyyy fena oldum hatırlayınca.Canım ben çalışmadığım ev hanımı olduğum halde ilk 3-4 ay kullanmam zorunda kaldım hatta doğum öncesi almamıştım ama oğlum 37+5 te doğdu 2.830 gr dı çenesi çok kuvvetsizdi ve beni ememiyordu doktorun tavsiyesi ile 1 ay sütümü sağıp biberonla vermiştim ve sarılığı çok yüksek çıktığı için zaten 3 saatte bir 60 cc sağarak vermek zprundaydım sarılığı düşsün diye . Nitekim önce manuel aldım ama resmen çin işkencesiydi mecburen hemen elektirjli aldım philips aventin . Çok pratik elektirikli olanlar. Ve dışarı çıkmak zorunda kaldığımda buzlukta sütlerden veriyorduk . Ve ilk başta çok süt gelmiyor öyle hemen çok az geliyor . Doğumun üçüncü günü birden süt basması oldu göğüsleri taş gibi oldu ateşim çıktı fena haldeydim ebemin tavsiyesi ile havlularla önce sıcak kompres sonra sütü sağıyordum yoksa mümkün değil ağrıdan duramıyorsun ve bebek te o taş gibi memeyi tutamıyor. Bebek emmeye başladığında zafen memenin hepsini boşaltamıyor çünkü mide kapasitesi küçüm süt üretimini desteklemek için bebek emdikten sonra popma ile boşaltıyorsun ki meme ona göre tekrr süt üretsin. Zaten meme ucumda çok küçüktü benim 1 ay kelebek uçla emzirdim sonra memeyi tutabildi. Üstüne birde göğüs yarası ağlayark emzirdim. Garmastan pomad ve anestol kremin dışında hiçbir şey iyileştirmedi. Ağlayarak emzirdim uzun lafın kısası normal dooğurdum ama doğumdan çekmedim emzirmeden çektiğim kadar ama pes etmedim 21 ay doya doya emzirebildim. Sana tavsiyem canım alman yönünde
Canım herşeye hazırlıklı olun.annelik çok zor bir şey.dua edelim kuzular sarılık olmasın.doğar doğmaz emmeye başlasın.ikinci kızım doğdu.kucagıma getirdiler.gögsüme koydular.eliyle koymuş gibi buldu.ve ısırdı.tamam dedim bu çocuk emer.çünkü içimde kalmıştı.büyük kızım emmedi.sarılık oldu.şişti gögüsler.balon oldu resmen.üst baş kalmıyordu.pis pis süt kokuyordum.bunda çok seviniyorum yazın olcak diye.bol bol banyo yaparız sütümüzü akıtırız.boşaltırız sıcak banyoyla.Yaaa neden herkesin emzirme hikayesi çok korkunç
Benim ki aksine çok emdi ama sezaryen olunca süt gelmedi sarılık oldu oğlum. Bu sefer mama da koycam çantaya artık ilk acemilik yok sarılık olmasından iyidir. Gerçekten çok zor annelik şimdiden sıkıntılarını yaşıyoruz ama su An öyle özlem çekiyorum ki bir an önce geçsin günler sağlıkla alalım kucağımıZa inşallahCanım herşeye hazırlıklı olun.annelik çok zor bir şey.dua edelim kuzular sarılık olmasın.doğar doğmaz emmeye başlasın.ikinci kızım doğdu.kucagıma getirdiler.gögsüme koydular.eliyle koymuş gibi buldu.ve ısırdı.tamam dedim bu çocuk emer.çünkü içimde kalmıştı.büyük kızım emmedi.sarılık oldu.şişti gögüsler.balon oldu resmen.üst baş kalmıyordu.pis pis süt kokuyordum.bunda çok seviniyorum yazın olcak diye.bol bol banyo yaparız sütümüzü akıtırız.boşaltırız sıcak banyoyla.
Kegel i bildigim kadariyla 32 den sonra yapmaya baslamak lazim erkenden uyarilmasin kaslar diyeKegel arada aklıma gelince yapıyorum da ne kadar yapmak gerekir? Siz ne kadar yapıyorsunuz günde? Benim aslında vajinismus geçmişim var. Ondan idmanliyim ama hamilelikte acaba ne sıklıkla yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?