2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın oku oku bitiremedim hızınıza yetişilmiyor rahatsız olan arkadaşlara Allah şifa versin Yen'i Yen'i ciciler alınmış hayırlısıyla kullanmak Nasıp olur inşallah Benımde emzırme hıkayem çok iç açıcı degıl elektirikşi pompa şart ilk hafta göğüslerin dolmaması ve Ateş olmaması için ben bu sefer aventin göğüs Kalkan'ını aldım umarım yara olmaz ! Benımde sizin bilgilerinize ihtiyacım var ilk çoçuğumda telsız kullanmamıza gerek kalmadı ama bu sefer almayı düşünüyorum hangi marka ve hangi model Öner'iniz cameralı olmasına gerek varmı ?

hiç üzülme canm, benim oğlumdada aynı durum vardı,dr doğumdan sonra normale dönüyor çoğu ve erkek bebeklerde bu durum çok sık rastlanıyor demişti. kontroller sırasında büyüme var mı her defasında bakıyordu çok şükür ilerleme olmamıştı,doğumdan bir hafta sonra kontrole götürdüğümüzde böbreklerine de baktırmıştık herşey normaldi çok şükür, sizde takibini yaparsınız,doğum sonrasıda kontrolü unutmayın, zaten geçmiş olucaktır

Ahaha aynen

bir arkadasim baslarda kullanamamis kalin oldugu icin. Sonra icindeki dolguyu bosaltmis biraz, simdi rahatca kullaniyor. Bu tarz bi sorun yasarsaniz aklinizda olsun :) la rosa

Çok güzel bir tavsiye. İleride eğer ihtiyaç duyarsam seni hatırlıcam :) Şimdiden teşekkürşer.

Plesanta degil bebek asagidaymiş.

Nice senelere

Nice yillara

E bebekte su an 200 tl ye bir model var ama nedir ne değildir bilemiyorum canm

Günaydınnn,

Bende niye cok yok yaa gerci daha iyi 7den sonra zaten siseceksin diyolar amaa ne bilim ilk gebeligim ya ,hemen çıksın istiyorum :)
Canm benim bu ikinci, ilk gebelikte 20. Haftadan sonra daha çok çıkıyor. Bunda ben su an 5-6 aylık gibiyim hele geecee

canm aynen şükür almadım 100-200 gr almış olabilirm. Ama bilemedim.2. Gebeligin ve fazla kg ile başlamanın zararları galiba

Kegel arada aklıma gelince yapıyorum da ne kadar yapmak gerekir? Siz ne kadar yapıyorsunuz günde? Benim aslında vajinismus geçmişim var. Ondan idmanliyim ama hamilelikte acaba ne sıklıkla yapmalı?
Aklina her geldiginde ayakta ofururken yatarken farketmez lavaboda bile idaririni tut ve birak seklinde yaparsan simdiden kaslarin guclenir. birde sikma yapinca icinden 10 a kadar say ve birak :)) inşallah bir avazda doğurur uz.

Günaydın,,, anakucakları derin oluyor, normaldir bence :) ama yazın pamuklu bir kılıf almak iyi olur, terletmesin. Siz içinin yapısını fazla bozmadan kullanın, o anne karnındaki duruşu bebeğin zaten, artık ona göre yapılıyormuş. Ben de ilkinde portbebe alıcaktım; bunlar artık çok az üretiliyor çünkü dümdüz yatması iyi değil demişlerdi.

Günaydınnn,

Bende niye cok yok yaa gerci daha iyi 7den sonra zaten siseceksin diyolar amaa ne bilim ilk gebeligim ya ,hemen çıksın istiyorum :)

Benim de yoktu, birkaç gündür çıktı biraz. ilk defa sormaya başladılar çekine çekine :) wala son aylar bol bol göbek taşıcaz nası olsa, boşver çıkmayıversin; geç olsun güç olmasın :)))))

Bu haftadan sonra hızla cikacak sanirim. Benim gobek bayagi cikti zaten midemin orada hissediyorum tepikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…