2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bilemedim bende bizim diğer oto koltuğunun içinde yeni doğan pedi vardı bir tık daha dolgun oluyordu bunda yok sadece baş için var aslında arabada port bebe oluyor ama oda bana baya büyük geldi kocaman eşim ilk zamanlar bunu kullanırsın dedide minnacık bebiş diyorum kocaman bu :)))

Dogru diosun :) sabırsızlık iste benimki ,en önemlisi saglıklı olsun da, gerisi önemli değil...

Bu haftadan sonra hızla cikacak sanirim. Benim gobek bayagi cikti zaten midemin orada hissediyorum tepikleri

Evet artık büyüme ve uzaması yavaşlayıp kilo almaya başlıyo çünkü bıcırıklar. Ee organlar tamam, herşey yerli yerinde, şimdi sıra kendilerini ve bizi şişirmede :))))))

Benim de ikinci gebelik ama dışardan belli olmuyor nasıl olsa büyüyecek ben onu çok takmıyorum ama hareketleri bir an önce hissetmek istiyorum bugün 16. Haftaya girdim tık yok. Hani ikinci erken hissediliyordu yaa

Dogru diosun :) sabırsızlık iste benimki ,en önemlisi saglıklı olsun da, gerisi önemli değil...

Aminn,, çok normal sabırsızlanmanız, göbek çıkınca daha bir farkında oluyosunuz bebeğin çünkü. Ben ikinci olmasına rağmen bazen eşime ya acaba bebek mebek yok mu içerde diyorum :))))

Benim de ikinci gebelik ama dışardan belli olmuyor nasıl olsa büyüyecek ben onu çok takmıyorum ama hareketleri bir an önce hissetmek istiyorum bugün 16. Haftaya girdim tık yok. Hani ikinci erken hissediliyordu yaa

Ben 21 oldum nerdeyse, hala yok :))) panik yapmıyoruz, iç karnımız geniş, kesemiz büyük, çocuk sakin şu bu diyoruuuz kendimizi avutuyoruuuuz :))))))))

Ben 21 oldum nerdeyse, hala yok :))) panik yapmıyoruz, iç karnımız geniş, kesemiz büyük, çocuk sakin şu bu diyoruuuz kendimizi avutuyoruuuuz :))))))))
valla benim 3. aydan itibaren çıkmaya başladı zayıfta değilim ama neden böyle oldu anlamadım insan bende mi problem var diye düşünüyor :))

Dogum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yaslara

nice mutlu yıllar canım :) sağlık ocağından aşı için seni aradılar mı kendin mi gidiyorsun

Sağol canım sende içimi ferahlattin doktorda öyle dedi inşallah artmaz bizimki de bol bol dua artık

valla benim 3. aydan itibaren çıkmaya başladı zayıfta değilim ama neden böyle oldu anlamadım insan bende mi problem var diye düşünüyor :))
Cnm bnde gobek cikmaya baslamadi diger hamileligimde de son aylarda cikmisti bence kilolu insanlarda cikmiyor bn kiloluyum zayiflarn gobisleri hemen cikiyor

Canım sıkma canını kardeşimin oğlu içinde aynısını dediler simdi iyi hiçbirşey yok bende erkek bebeklerde olabileceğini duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…