2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
valla benim 3. aydan itibaren çıkmaya başladı zayıfta değilim ama neden böyle oldu anlamadım insan bende mi problem var diye düşünüyor :))

mideniz genişlemiştir belki. bir de bazı insanlarda daha çabuk ödem oluşuyor herhalde. gerçi her hamilelik ayrı.. benim de ilkinde bu aylarda ayaklarım feci şişmişti, hatta ayak numaram büyüdü ve bir daha küçülmedi :) şimdiyse şişmedi hiç... o yüzden hamileliklerde genelleme yapmak çok zor sanırım...

aynen her hamilelik ayrı doğru diyorsun.bazı insanların moral bozmakta zaten üstüne yok ayy şimdiden kilo mu aldın demeler 100 kilo girersin doğuma diyenler..neyse kızım sağlıklı doğsunda başka bişe istemiyorum.

katılıyorum sana, minicik bebeğe kocaman portbebe çok lüzumsuz geliyor bana da,,, kendisi bebekten ağır,, dengesiz bir taşıma hali ayrıca... hiç güvenilir gelmiyor insana... arabada da oradan oraya savrulur gibi.. anakucağı en ideali... zaten sıpalar hemen palazlanıyo, mümkün değil yatmaz onun içinde kırkı geçti mi :)))) belki çok uslu çok sakin olsa tamam da ben hayal bile edemiyorum mesela kızımı onda yatırıp gezdirdiğimi falan :)) elinden gelse anakucağından dahi fırlar çıkardı :)

Cnm bnde gobek cikmaya baslamadi diger hamileligimde de son aylarda cikmisti bence kilolu insanlarda cikmiyor bn kiloluyum zayiflarn gobisleri hemen cikiyor
evet zayıflarda hemen belli oluyor göbek ama ben zayıf değilim çıktı bile gören hamile diyor yani 3 kilo aldım şimdiye kadar ama göbeğime bakarsan daha fazla gibi

şu hayatta kızım doğduktan sonra, hatta hamilelikten itibaren en iyi öğrendiğim şey insanların boş laflarına , ahkamlarına, patavatsızlıklarına takılmamak oldu. bence siz de yavaş yavaş öyle yapmaya başlayın, daha şimdiden canınızı sıkanları, doğumdan sonra yakınınıza bile sokmayın hatta :))

Canim igneyi doguma yakin zamanda yapiyorlar mesela 28 de dogacaksa 26 da 32 de dogacaksa 28 29 gibi... sen bir konus tabi

Merhaba bu konuyla ilgili benimde ilk bebeğim erken doğacak diye bekliyorduk doktor o kadar uzun süre vermemişti bize hatta etkisinin geçeceğinden bahsetti gerçekten böylemiymiş bize boşuna kortizon verdiler diye düşünüyorum şuan (37+0 için ) doğumdan 3 gün önce yapıldı iğne.

Birlikte uyumaya karsi degilim ama asla babayla annenin yataginda yatmasina karsiyim. Oncelikle hem saglikli gelmiyor hem de cocukta özel kavraminin gelismesi icin boyle olmasi gerektigini dusunuyorum.

Bu konuyu ilk bebeğimde çok araştırmıştım. Özellikle erkek çocuklarda güven duygusu çok geç gelişiyormuş belli bi süre anne babayla yatması özgüveni açısından iyiymiş. Çocukla iletişim kurulabildiği dönemde teşvik ve yönlendirmelerle kendi kararına bırakarak oda ayırma yapılmalıymış. Bebekliğinden beri aynı odada yatıyoruz ama kendi yatağında çok huzursuz oldugu dönemler yanıma alıyorum açıkcası ama hiç rahat etmiyoruz. çocuk psikolojisi açısından hangisi doğru tam emin değilim yeniden araştırmak lazım

balbocegim2 canım bak sen daha önce tavsiye etmiştin bu yastıktan e-bebekte indirimde bugün. Kaçırmıyım diyorum, faydalı bir ürün değil mi?

2 yaşına kadar yastıksız yatırmamız gerekiyormuş. için rahat etmezse reflü yatağı al bence ilk bebeğim ilk 6 ay onunla yattı kusmalarına karşıda önlem almış olursun. Yastık tercih edilmeme sebebi hem fiziksel hemde Allah esirgesin boğulma riskinden.[/QUOTE]

bu arada ben ay sonu ev kadınlığına dönüş yapıyorum hanımlar :) sorumlu olduğum mağazayı kapatıyor aile, malum kiralar zaten aşırı yüksek, dolar da korkunç arttı, kur arttıkça iyice içinden çıkılmaz hale geliyor işler... benim hamilelik de ayrıca bi etken oldu tabi; zaten ilkinde de maaşına zam, işine son demişlerdi son ay :))) haliyle 1,5- 2 seneyi bulabilecek bir mola daha vericem :)) bir yandan üzülüyorum çünkü bana kalsa, yalnız olsam 24 saat çalışırım, bir yandan da seviniyorum çünkü bebek doğana kadar rahat rahat doya doya kızımla ilgilenebilicem... inşallah alışabilirim tekrar ev hayatına :)

kızlar 19. haftadayım ve hala hareketini hissetmedim sizce bu bir sorun mu

benim 2. hamileliğim ama bende daha yeni ayırt ediyorum ve çok küçük dokunuşlar :) hareket bile diyemiyorum. cinsiyeti ne bu arada benim kendi yorumum kız çocukları daha geç hissediliyor sanki kemik yapılarından dolayı çünkü oğlumda bu haftalarda güçlü ve daha sık hareketler hissetmiştim.

Kızlar ya benim yürürken baya canım acıyor bugün. Dün yemekte biraz rahatsız bir sandalyaye 1-2 saat oturdum. Ayağa kalkar kalkmaz inanılmaz bir ağrı başladı, tam kalçam ağrıyor çok zorlanıyorum yürürken. İş yerinde de tuhaf oluyor. Bebek maşallah çok hareketli, hep hissediyorum hareketlerini biraz içim rahatlıyor da sizce bir sandalyaye oturmaktan bu kadar canımın yanması normal mi? Hamilelik öncesi böyle bir şey yaşamadım için aklıma takıldı.

bu ara biz de kamerali telsiz arastiriyoruz birsey bulursan bana da haber ver canim olmaz mi

Çok güzel bir tavsiye. İleride eğer ihtiyaç duyarsam seni hatırlıcam :) Şimdiden teşekkürşer.

ne demek canim rica ederim :) bazen cok basit bisey bile olsa insanin aklina gelmeyebiliyor.

Canm benim bu ikinci, ilk gebelikte 20. Haftadan sonra daha çok çıkıyor. Bunda ben su an 5-6 aylık gibiyim hele geecee

ben aksamlari 65 kiloyu gordum sabah ac karnina tartilinca 62.8 falan geliyorum ama. aksamlar fena

hayırlısı olsun hakkınızda :)

hakkinda hayirlisi olsun...zor oluyor ama alisiliyor ev hayatina...

ebebekte indirimde vardı dün akşam ama sabah sekize kadardı sanırım bı bakın isterseniz

mdf yazıyor doğruysa
internetten mi alacaksınız mağazadan mı?
fiyat çok uygun
en kötü park yataklar bile 300tlpark yataktan daha iyi görünüyor ben ilk olarak park yatak düşünmüştüm ama kararsızm
ne zaman almalıyız erken mi acaba beşik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…