2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333

kameralı çok rahat,, bizim de ilki kamerasızdı, bi süre ses gelmese gidip bakıyorduk, içimiz rahat etmiyordu. sonradan kameralı aldık, şahene, büyük rahatlık :) ayrıca aynı zamanda temassız ateşölçer (birebir ölçüyor), alarmlı vs, büyük kolaylık yani :)
 
ebebekte indirimde vardı dün akşam ama sabah sekize kadardı sanırım bı bakın isterseniz

gordum canim dun aksam onu tesekkur ederim.


markasi ne markasi ne ya ev buyuk sadece bebekken degil buyudugunde de odasinda kalmaya devam eder. buyuk cocugu takip etmek daha da zor neticede. kullan at bir urun degil her daim isimıze yarar.
 
evet daha önce de çok zor alışmıştım. rüyamda işe gidiyodum :))) gerçi şimdi evden de yaptığım bir işim daha var, onunla oyalanırım artık :)
Bence zorlanmazsiniz bahar geliyor çünkü kışı evde geçirmek daha zor kızlarla dışarı aticaz kendimizi
 
gordum canim dun aksam onu tesekkur ederim.



markasi ne markasi ne ya ev buyuk sadece bebekken degil buyudugunde de odasinda kalmaya devam eder. buyuk cocugu takip etmek daha da zor neticede. kullan at bir urun degil her daim isimıze yarar.
Bir arkadaş wewell kullanıyor çok memnun
 
Merhabalar bebevo marka kamera öneriyorum ilk motorola almıştım ama hiç memnun kalmadım görüntü kalitesi berbattı sadece kameranın dışı iyidi fiyatı da çoktu sonra tavsiye üzerine bebevo aldım emsallerine göre çok çok uygundu ve tüm özellikler var ilk bebeğimde rahatça kullandım şimdi ikinciye kullanacağım iyi ki almışım dediklerimden
 
Bilmiyorum ki şimdi alalım diyorum eşim erken diyor karar veremedim. İnternetten de alabilirim joker bebede satıyor.
 
Herkese merhaba bir süredir ara ara okuyorum ama yazmak yeni kısmet oldu.

Bende 16 haftalık hamileyim kısmetse ikizlerimiz olacak. Cinsiyetlerini yeni öğrendik bir kız bir erkek olacak kısmetse.
4 yillik bir yolculuk bizimkisi. Tam dort yildir testler operasyonlar verilen aralar her kotu sonuc sonrasi ayaga kalkmak icin yapilan organizasyonlar derken 14 yil gibi geliyor dusununce. Başarısız iki aşılama ile basladik, ardından gelen tup bebek başarılı bir tutunma ama dokuzuncu haftada kalp durması ve maalesef kürtaj, ardindan bir tüp bebek daha başarısız bir sonuç, sonrasinda dondurulmuş embriyolarla iki transfer iki başarısız sonuç derken uzun bir yol yürüdük.

Eşimde de bende de tespit edilebilen bir sorun olmamasına rağmen bunlarla karşılaşmak çok yipraticiydi. Sebepsiz infertiliteymis her türlüsü çok yıpratıcı uğraşan herkese Rabbim yardım etsin gerçekten.
Son tup bebek denemesine baslamadan önce cok dusunduk tup bebek yapmak ilaclar operasyonlar zor degildi artik onlari kaldirabiliyordum da sonunda negatif sonucu gorunce iste onu kaldiramiyordum. Yikiliyordum, birakiyordum her seyi.. herkesin cocugu olmak zorunda degil bizimki de olmasin diyodum ama doktor da sizin cocugunuz olmaz su sorununuz var desin istiyordum. Bunu duyamayip hic bir sorun yok duydukca kafayi yememek elde degildi.

Son islemden once işi bıraktım, yoğun ve sorumluluğu yüksek bir isim vardi. Bolumde yonetici oldugum icin islemler sürecinde izin kullanmak yada bazi zamanlarda ufak kafa izinleri yapmak sıkıntı olmuyordu ama nihayetinde işlem sonrası dönüp dolaşıp tekrar strese ve sorumluluğa oturuyordum.
Eşimle oturduk konuştuk beş yıldır çalıştığım yerden çıkmak kolay bir karar değildi ama yaşım geçiyordu ve bir beş sene sonra keşke o hamleyi yapsaydım belki bir şeyler değişirdi demek istemiyordum işi bıraktıktan sonra gezmeler tozmalar moral depolamak icin yapilan binbir turlu etkinlik ve aktivitenin ardından başladık gene işlemlere ve şükür bu sefer başarılı bir sonuç ve ikiz
Bir hayli zaman şaşkındik ve ailelerimize bile söylemedik hep tedirginlik ve hep kalp ağızda geçen süreler hala da öyle ama inşallah gruptaki herkesle beraber mutlu sona ulaşacağız.
Buradaki herkesin bebeklerini sağ salim kucağına alabilmesi için dualarım hepimizle beraber. Umut hep var, iyi ki de var...
 
Aramıza hoşgeldiniz,böylece ilk ikiz bebeklerimiz de gelmiş oldu
Hepimiz için güzel olucak inşallah herşey,çok zorluklar atlatmışsınız, hiç kolay değil gerçekten,ama ikizleriniz bunların hepsini unutturucak inşallah her geçen gün size
 
[/QUOTE]
Evet zamanı geldiginde zorunlu durumda yapilmali... mesela benim dr um sana yapmayacagim eger suyun gelirse o vakit yaparim zaten bebek su gelirse enaz 2 gun 1 hafta arasi tutuyoruz icerde cocugu dedi. Suresi var bu ignenin ama ne kadar oldugunu net olarak bilmiyorum.
 

Çok teşekkür ederim hosbulduk hakikaten tek ikiz biz olduk grupta inşallah hep beraber mutlu sonu göreceğiz. Sizin de sıkıntınızı bir kaç sayfa öncede okudum o gün sizin için de dua ettim. Hayırlısıyla bebeginiz sağ salim gelecek hiç bir şey olmayacak. Diğer arkadaşların dediği gibi muhakkak başka görüşler almanıza fayda var güzel haberler vereceksiniz buna eminim.
 
Aynı süreçten bende geçtim hiçbir sıkıntı yokken bir sürü tedavi süreci yaşamak çok yorucu rabbim çok şükür bu sefer 5 yıl sonra mucizemizi bize gönderdi bende çok ikiz istedim ama doktorum koymadı benimde şimdi bı oğlum olacak rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın herkese sağlıklı sıhhatli kavuştursun bizim gibi zor süreçten gecenlerede sabır versin inşallah bebislerimize sağlıkla kavuşuruz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…