2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tesekkur ederim canim aciklamalarin icin. Aventten memnun muydun peki? Yakin bir arkadasim memnun kalmadigini soyledi, ama ona da bir arkadasi cok memnun oldugu icin hediye almis mesela. Memenin yapisina mi bagli acaba, memnun olan da cok olmayan da.
Herkesin beklentisi farklı sanırım bu yüzden değişiyor yorumlar. Ben de avent almıştım. Öncelikli nedenim işyerinde sapacağım için sessiz çalışması hızlı sağması idi. İki ihtiyacımı da karşıladı tavsiye ederim aventi

Dun aksam 8 sabah 8 kampanyasi vardi e bebekte 400 tllik kamerali telsiz 200 e inmis saat 23 te gordum stokta yok diyordu. Kac adet varsa supurmus millet 3 saat icinde...

Grubun ilk ikizleri sizssiniz biz de aramizda hic ikiz yok diye konusmustuk. Hayırlı olsun bebekleriniz. Rahim agzi olcumunuzu yaptiriyorsunuz degil mi?

Amin inşallah, Allah razı olsun

Yaaa neden herkesin emzirme hikayesi çok korkunç
Benim de aynı öyle ama korktuysan anlatmayayım şöyle ki göğüs yarası hayatımda çektiğim en kötü acıydı. Krem kullanmak en azından önlem aldım kısmet yine oldu demek önemli. Yara olursa ilk 2 ay işkenceye dönüşüyor. Göğsünün ucunda yara olduğunu düşün sen elleyemezken kıyafeti giyerken değecek diye panik olurken ve bebeğin sürekli orayı cok cok emdiğini düşün. İşte bu yüzden korkunç. Kollarım mosmor olmuştu ısırmamdan. Aman bağırırım bebeğim korkar diye ağlıya ağlıya çıtımı çıkarmadan katlanıyodum o acıya. Dua edin yara olmasın. Önlem de alın tabi. Krem alın yap sürün ne yaparsanız yapın benim gibi "bişey olmaz yeaaa" diye hiç birşey yapmadan beklemeyin sakın!! Ama emzirmek anneliğinden güzel yanlarından biri. Bu zorlu parkuru atlatınca keyfini çıkarmaya başlıyorsun. Bi yandan bebeğinin emmesini bi yandan gözünün içine bakan masum gözleri izlemek muhteşem. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu.. eşim hala benle gurur duyuyor. Başkası olsa kendi Canının derdine düşüp emzirmezdi çocuğu bıraktırırdı der hep. Annelik böyle şekerim hepimiz böyleyiz demiyorum. Varsın beni süper kahraman sansın hoşuma gidiyo

Merhaba ,

Hoşgeldin... Dilerim yorucu ve kötü günlerin ardından her şey çok güzel senin ve bebeklerin için... Çok sevindim inan.
Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Kızlar gunaydiin.. gobegim aldı başını gidiyor endişeleniyorum bunun sonu nereye varacak diye e of
tatlı küçük bi kuzuya varacak

gordum canim dun aksam onu tesekkur ederim.

markasi ne markasi ne ya ev buyuk sadece bebekken degil buyudugunde de odasinda kalmaya devam eder. buyuk cocugu takip etmek daha da zor neticede. kullan at bir urun degil her daim isimıze yarar.

aynen, arkadaşı geldiğinde falan sesini kısıp açık tutuyorum ben. sürekli odasına gidip kontrol edince kendileri de sinirleniyo çünkü küçük hanımlar. bizimki motorola :

https://www.cimri.com/bebek-kameras...p27t-bebek-izleme-kamerasi-fiyatlari,12920516

Bence zorlanmazsiniz bahar geliyor çünkü kışı evde geçirmek daha zor kızlarla dışarı aticaz kendimizi

evet,, bir de kızımı mygyme götürüyordum çalışmadığım zamanlar. çok faydasını görmüştük. vicdan yapıyordum aklıma geldikçe,,,, şimdi tekrar oraya da üye oluruz inşallah, o da bol bol spor yapar deşarj olur :)

tatlı küçük bi kuzuya varacak
İnsallaah canm insallah. Yarım dünya olmuş bir ben ve minnicik bir oglus sağlık olsun . Rabbim yıllarca bekleyenlere de tattirsij çok zordur eminim.
Emzirme konusunda hakkaten katılıyorum. Esimde cabami gördükçe daha bir farkli baktı bana. Mama takviye ettik bir süre o süreç beni öyle yıprattı ki . Kabullenemedim oturup aglardim eşim cbaama hayran kalmıştı. Elinden geleni yapmıştı. Cogu çocuk bu kadar ememiuor kızımız çok şanslı der durur. İlk başlar Allahimmm çok feci oluyor gerçekten. Bu da bir süreç iste. Orda anne olmaya başlıyoruz. Evladının acziyeti tüm acıları bir kenara koyuyor ve o bakışlar meleklerin kucakta uyuyor hali herşeye değiyor. Allah yoklujlarini gostermesin

Dun aksam 8 sabah 8 kampanyasi vardi e bebekte 400 tllik kamerali telsiz 200 e inmis saat 23 te gordum stokta yok diyordu. Kac adet varsa supurmus millet 3 saat icinde...

zaten millet pc basinda bekliyor heralde ben de anlamiyorum ne cabuk tukeniyor :))

tesekkur ederimm

tesekkurler canim

Benim de aynen böyle bi yere oturup tekrar kalkmak tam işkence

Hayırlı olsun oğlunuz Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Hakikaten yaşayan bilir derler ya gerçekten öyle bir süreç Allah herkese sabır versin ve isteyen herkese de Rabbim bu sevinci yaşatsın. Ben 35 olmam nedeniyle hatta 36!! çift koyuldu. Ama ilk seferde tuttuğu zaman da çift olmasına rağmen tek sonuclaninca ben ikizi pek düşünmemiştim nedense, o yüzden güzel bir supriz oldu.

Her a
Her akşam oluyor mu bu indirimler acaba? İndirimde nelerin olduğu gün içinde belli oluyor mı 8de mi belli oluyor acaba

Grubun ilk ikizleri sizssiniz biz de aramizda hic ikiz yok diye konusmustuk. Hayırlı olsun bebekleriniz. Rahim agzi olcumunuzu yaptiriyorsunuz degil mi?

Evet ilk biz olmuşuz umarım devamı gelir evet rahim ağzı ölçümlerim yapılıyor doktorum da onemsiyor bu konuyu. Biz ikili test zamanı perinatalog takibine de girdik ikiz olmasi nedeniyle o da çok önemsiyor bu konuyu, 20. Haftada tekrar ona da gideceğiz ayrıntılı ultrason için. Dualarımız sizinle grubun moderatoru olmanız vesilesiyle durumuzdan haberdarim. Siz de zor süreçler gecirmissiniz ama Rabbim sağ salim kızınıza kavuşturacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…