- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Herkesin beklentisi farklı sanırım bu yüzden değişiyor yorumlar. Ben de avent almıştım. Öncelikli nedenim işyerinde sapacağım için sessiz çalışması hızlı sağması idi. İki ihtiyacımı da karşıladı tavsiye ederim aventiTesekkur ederim canim aciklamalarin icin. Aventten memnun muydun peki? Yakin bir arkadasim memnun kalmadigini soyledi, ama ona da bir arkadasi cok memnun oldugu icin hediye almis mesela. Memenin yapisina mi bagli acaba, memnun olan da cok olmayan da.
Dun aksam 8 sabah 8 kampanyasi vardi e bebekte 400 tllik kamerali telsiz 200 e inmis saat 23 te gordum stokta yok diyordu. Kac adet varsa supurmus millet 3 saat icinde...bu ara biz de kamerali telsiz arastiriyoruz birsey bulursan bana da haber ver canim olmaz mi
ne demek canim rica ederim :) bazen cok basit bisey bile olsa insanin aklina gelmeyebiliyor.
ben aksamlari 65 kiloyu gordumsabah ac karnina tartilinca 62.8 falan geliyorum ama. aksamlar fena
Stokta yok diyordu 3 saatte bitmisE bebekte bende gördüm ama karar vermedım telsız için
Grubun ilk ikizleri sizssiniz biz de aramizda hic ikiz yok diye konusmustuk. Hayırlı olsun bebekleriniz. Rahim agzi olcumunuzu yaptiriyorsunuz degil mi?Herkese merhaba bir süredir ara ara okuyorum ama yazmak yeni kısmet oldu.
Bende 16 haftalık hamileyim kısmetse ikizlerimiz olacak. Cinsiyetlerini yeni öğrendik bir kız bir erkek olacak kısmetse.
4 yillik bir yolculuk bizimkisi. Tam dort yildir testler operasyonlar verilen aralar her kotu sonuc sonrasi ayaga kalkmak icin yapilan organizasyonlar derken 14 yil gibi geliyor dusununce. Başarısız iki aşılama ile basladik, ardından gelen tup bebek başarılı bir tutunma ama dokuzuncu haftada kalp durması ve maalesef kürtaj, ardindan bir tüp bebek daha başarısız bir sonuç, sonrasinda dondurulmuş embriyolarla iki transfer iki başarısız sonuç derken uzun bir yol yürüdük.
Eşimde de bende de tespit edilebilen bir sorun olmamasına rağmen bunlarla karşılaşmak çok yipraticiydi. Sebepsiz infertiliteymis her türlüsü çok yıpratıcı uğraşan herkese Rabbim yardım etsin gerçekten.
Son tup bebek denemesine baslamadan önce cok dusunduk tup bebek yapmak ilaclar operasyonlar zor degildi artik onlari kaldirabiliyordum da sonunda negatif sonucu gorunce iste onu kaldiramiyordum. Yikiliyordum, birakiyordum her seyi.. herkesin cocugu olmak zorunda degil bizimki de olmasin diyodum ama doktor da sizin cocugunuz olmaz su sorununuz var desin istiyordum. Bunu duyamayip hic bir sorun yok duydukca kafayi yememek elde degildi.
Son islemden once işi bıraktım, yoğun ve sorumluluğu yüksek bir isim vardi. Bolumde yonetici oldugum icin islemler sürecinde izin kullanmak yada bazi zamanlarda ufak kafa izinleri yapmak sıkıntı olmuyordu ama nihayetinde işlem sonrası dönüp dolaşıp tekrar strese ve sorumluluğa oturuyordum.
Eşimle oturduk konuştuk beş yıldır çalıştığım yerden çıkmak kolay bir karar değildi ama yaşım geçiyordu ve bir beş sene sonra keşke o hamleyi yapsaydım belki bir şeyler değişirdi demek istemiyordum işi bıraktıktan sonra gezmeler tozmalar moral depolamak icin yapilan binbir turlu etkinlik ve aktivitenin ardından başladık gene işlemlere ve şükür bu sefer başarılı bir sonuç ve ikiz
Bir hayli zaman şaşkındik ve ailelerimize bile söylemedik hep tedirginlik ve hep kalp ağızda geçen süreler hala da öyle ama inşallah gruptaki herkesle beraber mutlu sona ulaşacağız.
Buradaki herkesin bebeklerini sağ salim kucağına alabilmesi için dualarım hepimizle beraber. Umut hep var, iyi ki de var...
Amin inşallah, Allah razı olsunÇok teşekkür ederim hosbulduk hakikaten tek ikiz biz olduk grupta inşallah hep beraber mutlu sonu göreceğiz. Sizin de sıkıntınızı bir kaç sayfa öncede okudum o gün sizin için de dua ettim. Hayırlısıyla bebeginiz sağ salim gelecek hiç bir şey olmayacak. Diğer arkadaşların dediği gibi muhakkak başka görüşler almanıza fayda var güzel haberler vereceksiniz buna eminim.
Benim de aynı öyle ama korktuysan anlatmayayımYaaa neden herkesin emzirme hikayesi çok korkunç
Herkese merhaba bir süredir ara ara okuyorum ama yazmak yeni kısmet oldu.
Bende 16 haftalık hamileyim kısmetse ikizlerimiz olacak. Cinsiyetlerini yeni öğrendik bir kız bir erkek olacak kısmetse.
4 yillik bir yolculuk bizimkisi. Tam dort yildir testler operasyonlar verilen aralar her kotu sonuc sonrasi ayaga kalkmak icin yapilan organizasyonlar derken 14 yil gibi geliyor dusununce. Başarısız iki aşılama ile basladik, ardından gelen tup bebek başarılı bir tutunma ama dokuzuncu haftada kalp durması ve maalesef kürtaj, ardindan bir tüp bebek daha başarısız bir sonuç, sonrasinda dondurulmuş embriyolarla iki transfer iki başarısız sonuç derken uzun bir yol yürüdük.
Eşimde de bende de tespit edilebilen bir sorun olmamasına rağmen bunlarla karşılaşmak çok yipraticiydi. Sebepsiz infertiliteymis her türlüsü çok yıpratıcı uğraşan herkese Rabbim yardım etsin gerçekten.
Son tup bebek denemesine baslamadan önce cok dusunduk tup bebek yapmak ilaclar operasyonlar zor degildi artik onlari kaldirabiliyordum da sonunda negatif sonucu gorunce iste onu kaldiramiyordum. Yikiliyordum, birakiyordum her seyi.. herkesin cocugu olmak zorunda degil bizimki de olmasin diyodum ama doktor da sizin cocugunuz olmaz su sorununuz var desin istiyordum. Bunu duyamayip hic bir sorun yok duydukca kafayi yememek elde degildi.
Son islemden once işi bıraktım, yoğun ve sorumluluğu yüksek bir isim vardi. Bolumde yonetici oldugum icin islemler sürecinde izin kullanmak yada bazi zamanlarda ufak kafa izinleri yapmak sıkıntı olmuyordu ama nihayetinde işlem sonrası dönüp dolaşıp tekrar strese ve sorumluluğa oturuyordum.
Eşimle oturduk konuştuk beş yıldır çalıştığım yerden çıkmak kolay bir karar değildi ama yaşım geçiyordu ve bir beş sene sonra keşke o hamleyi yapsaydım belki bir şeyler değişirdi demek istemiyordum işi bıraktıktan sonra gezmeler tozmalar moral depolamak icin yapilan binbir turlu etkinlik ve aktivitenin ardından başladık gene işlemlere ve şükür bu sefer başarılı bir sonuç ve ikiz
Bir hayli zaman şaşkındik ve ailelerimize bile söylemedik hep tedirginlik ve hep kalp ağızda geçen süreler hala da öyle ama inşallah gruptaki herkesle beraber mutlu sona ulaşacağız.
Buradaki herkesin bebeklerini sağ salim kucağına alabilmesi için dualarım hepimizle beraber. Umut hep var, iyi ki de var...
Sagol cnm allah razı olsunhayırlı olsun canım oğlun
öncelikle hepinize iyi akşamlar aranıza ancak bugün katılabildim size 1 sorum olucak ağustos anneleri bnm gbi bebeğini aşağıda taşıyan var mı ? Bu zamana kadar 2 kere kanama gecirdim.Şükür kanamalarım bitti ancak bebeğin
tatlı küçük bi kuzuya varacakKızlar gunaydiin.. gobegim aldı başını gidiyor endişeleniyorum bunun sonu nereye varacak diye e of
Sağol canım gerçekten içim ferahlattin sende bende Rabbim e dua ediyorum sakin kalmaya oluruna bırakmaya karar verdim dediğin gibiCanım sıkma canını kardeşimin oğlu içinde aynısını dediler simdi iyi hiçbirşey yok bende erkek bebeklerde olabileceğini duymuştum
gordum canim dun aksam onu tesekkur ederim.
markasi ne markasi neya ev buyuk sadece bebekken degil buyudugunde de odasinda kalmaya devam eder. buyuk cocugu takip etmek daha da zor neticede. kullan at bir urun degil her daim isimıze yarar.
Bence zorlanmazsiniz bahar geliyor çünkü kışı evde geçirmek daha zor kızlarla dışarı aticaz kendimizi
İnsallaah canm insallah. Yarım dünya olmuş bir ben ve minnicik bir oglus sağlık olsun . Rabbim yıllarca bekleyenlere de tattirsij çok zordur eminim.tatlı küçük bi kuzuya varacak
http://www.bybebek.com/u/weewell-wmv845-goruntulu-bebek-telsizi canım bu telsizHangi modeli acaba. Bunlar markayla da bitmiyor ki bi suru modelleri var arastir arastir kayboluyosun bi sure sonra icinde :))
Dun aksam 8 sabah 8 kampanyasi vardi e bebekte 400 tllik kamerali telsiz 200 e inmis saat 23 te gordum stokta yok diyordu. Kac adet varsa supurmus millet 3 saat icinde...
aynen, arkadaşı geldiğinde falan sesini kısıp açık tutuyorum ben. sürekli odasına gidip kontrol edince kendileri de sinirleniyo çünkü küçük hanımlar. bizimki motorola :
https://www.cimri.com/bebek-kameras...p27t-bebek-izleme-kamerasi-fiyatlari,12920516
Kızlar ya benim yürürken baya canım acıyor bugün. Dün yemekte biraz rahatsız bir sandalyaye 1-2 saat oturdum. Ayağa kalkar kalkmaz inanılmaz bir ağrı başladı, tam kalçam ağrıyor çok zorlanıyorum yürürken.İş yerinde de tuhaf oluyor. Bebek maşallah çok hareketli, hep hissediyorum hareketlerini biraz içim rahatlıyor da sizce bir sandalyaye oturmaktan bu kadar canımın yanması normal mi? Hamilelik öncesi böyle bir şey yaşamadım için aklıma takıldı.
Aynı süreçten bende geçtim hiçbir sıkıntı yokken bir sürü tedavi süreci yaşamak çok yorucu rabbim çok şükür bu sefer 5 yıl sonra mucizemizi bize gönderdi bende çok ikiz istedim ama doktorum koymadı benimde şimdi bı oğlum olacak rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın herkese sağlıklı sıhhatli kavuştursun bizim gibi zor süreçten gecenlerede sabır versin inşallah bebislerimize sağlıkla kavuşuruz
Her akşam oluyor mu bu indirimler acaba? İndirimde nelerin olduğu gün içinde belli oluyor mı 8de mi belli oluyor acabaDun aksam 8 sabah 8 kampanyasi vardi e bebekte 400 tllik kamerali telsiz 200 e inmis saat 23 te gordum stokta yok diyordu. Kac adet varsa supurmus millet 3 saat icinde...
Benim de aynen böyle bi yere oturup tekrar kalkmak tam işkence
Grubun ilk ikizleri sizssiniz biz de aramizda hic ikiz yok diye konusmustuk. Hayırlı olsun bebekleriniz. Rahim agzi olcumunuzu yaptiriyorsunuz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?