2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sağol cnm. Insallah hepimiz saglikla sıhhatle bebeklerimize kavuşuruz

Kiloyu hiç sıkıntı yapmayın kızlar.ben 26 kilo almıştım .hepsini de verdim çok şükür.artık hiç sıkıntı yapmıyorum diyebilirim

Seni cok iyi anliyorum.
Bizede sebepsiz infertilite dendi
O kadar zor ki uğraşıp çabalayıp sonuç olarak olmaması.
İnsanın psikolojisi acayip bozuluyor.
Çok şükür bin şükür ki RABBİM mucizemizi gönderdi.
Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız hepimiz.
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin.
Hamilenin duası kabul olur kızlar bebiş isteyenlere dua edelim hep

ben de bir arkadaş tavsiyesi ile oğluma hamile kalmadan önce smear testi için Alev hanım a gitmiştim,arkadaşım çok memnun kendisinden ikinci bebeğine yine ona gidiyor,ama aynı enerjiyi ben ilk gidişte alamamıştım kendisinden, fakat eli hafifti hiçbirşey anlamamıştım muayene esnasında :)

Benim Alev hanımla maalesef kötü anılarım var, dünyada 2 doktor kalsa diğerini seçerim.

Merhaba ,

Hoşgeldin... Dilerim yorucu ve kötü günlerin ardından her şey çok güzel senin ve bebeklerin için... Çok sevindim inan.
Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Hosbulduk çok teşekkür ederim sağolun . Umarım hepimiz için her şey çok güzel olur sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarız.

Kızlar,

Mide yanmanız var mı? Bende 2 gündür geçmeyen bir mide yanması var... Bir de ne yesem iyi gelir bileniniz var mı?

Baby shower zaten hamileler tarafindan yapilmiyor kizlar. Yakin arkadaslar supriz yapiyor. Yani ben oyle biliyorum. Bizim bir arkadas grubumuz var mesela gecen yil bir arkadasimiza supriz bir hosgeldin bebek partisi yapmistik arkadasimizin haberi yoktu 8. Aylikken yaptik mesela dogum oncesi moral olsun diye... cok duygulandi agladi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…