2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar,

Mide yanmanız var mı? Bende 2 gündür geçmeyen bir mide yanması var... Bir de ne yesem iyi gelir bileniniz var mı?
Bana meyve yemek iyi geliyor canım.bir de kayısı kuru kayısı ama 1 tane.daha fazla yersen mide bozar.asitli içecekler içme.yemekten sonra hemen yatma.geç saatlerde yeme

Şükür Rabbime geride kaldı gerçekten zor günlerdi , sizin ugraslariniz da sonuç vermiş gözünüz aydın hayırlı olsun bebeginiz. Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin. İsteyen uğraş veren herkesin de cabasıni boşa çıkarmasın. Herkese gitsin dualarımız....

Dișimde 3-4 gündür apse olmuștu ama antibiyotik kullanmak istemediğimden günde bir diș sarımsak yuttum 3 günde geçti resmen... Sarımsak gebelikte sakıncalı değilmiș aynı durumu yașayan arkadașlara tavsiyem ilaç almadan önce sarımsak ile geçirmeyi deneyin:)

Kızlar 4 lu tarama testi sonucumu almaya gittim..Sonuç yüksek derecede down sendromu riski çıktı..Risk oranım 1/50..
Beni perınatolıjıye yönlendirdi doktorum..amnıyosentez şart dedi..Ama eğer amnıyosentez yaptırmam diyorsan nıfty testini yaptır mutlaka dedi..Onun fıyatıda 2000 tl..Yine hüsran yine stresli günler.Hamılelık ne kadar zormuş

Hemen moralini bozma canım, bu testlerin yanılma payı çok fazla, eğer ücret olarak zorlamıyacaksa ve için rahat edicekse nifty testini yaptırabilirsin,ama yinede içini ferah tut, Allah ın izni ile sağlıklı doğacak bebeklerimiz öyle olmasalar bile onlar yeryüzünde yaşayan meleklerimiz dimi,stres yapmamaya çalış zor olucak ama güzel düşün,bebeğini ve kendini çok üzme olur mu

Hepinize hayırlı akşamlar kızlar, yarın izinliyim malum hastaneler arası mekik dokuyacağım, akşam ewe gidince mutlaka yazarım sonuçları,hakkımızda hayırlısı olsun

Canım güzel haberlerini alıcaz inşallah. Yarın akşam evden bakıcam yazdığına.

Canım moralini bozma. Bu testler bazen yanılabiliyor. Bence de eğer imkanınız varsa nifty testi daha iyi olur gibi geliyor bana ama doktorun yönlendirmesi daha önemli. İnşallah testlerin sonucu güzel çıkacak.

Hosgeldiniz hayirli olsun ikizleriniz insallah

Kegel arada aklıma gelince yapıyorum da ne kadar yapmak gerekir? Siz ne kadar yapıyorsunuz günde? Benim aslında vajinismus geçmişim var. Ondan idmanliyim ama hamilelikte acaba ne sıklıkla yapmalı?
ben daha başlamadım hiç bir egzersize, güya en başlarda hamile pilatesi yogası falan diyordum, yalan oldu :)

Teşekkür ederim kızlar..Size yazarken bile ağlıyorum..Zaten hamileliğim hep bebeğime bişey olacakmı acaba sağlıkla dıgurabılecekmıyım endişesıyle geçiyordu..Şimdi hepten yıkıldım..Pazartesiye randevu aldım nıfty testi için..Sonra 10 gün sonuç için beklıycem.Benim için de dua edin olur mu?

baby shower yapmayı düşünüyor musunuz kızlar

Ben sevmiyorum böyle etkinlikleri, doğmamış bebeğe don biçmek gibi geliyor. Bir de bana son zamanlarda Instagram ve Facebook kullanımı arttıkça gösteriş yapmak için yapılan etkinlikler de artıyor gibi geliyor. Buna prim vermek hoşuma gitmiyor açıkçası.

Merhaba ne olur üzmeyin kendinizi Rabbim çok büyük cok çok sağlıklı doğacak inşallah sizde metanetli olun.

Mutlu yaşlar canım, nice uzun sağlıklı yıllar dilerim

Diğer arkadaşların da dediği gibi hemen moralinizi bozmayın lütfen, çok arkadaşım var tarama testleri riskli grupta çıktığı halde hiç sorunsuz bebekleri olan. Tarama testleri çok yanıltıcı olabiliyor yaş varsa eğer direk de riskli gruba atıyor sizi. Nifty testi kesin sonuç veriyor ama bu sürede iyi bir perinatalog da içinizi rahatlatabilir. Hayırlısıyla bebeğinize sağlıkla kavuşacaksınız inşallah.

Günaydınnn,

Bende niye cok yok yaa gerci daha iyi 7den sonra zaten siseceksin diyolar amaa ne bilim ilk gebeligim ya ,hemen çıksın istiyorum :)
Benimde hiç Yok kendi göbeğim dolmadı daha merakla bekliyorum ne zaman büyüyecek diye

Cnım bebekleri. Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelecekelr kucağına .. hep pozitif düşün zor ve meşakkatli bir süreç yaşasanda allah sana nasip etmiş anneliği .inşallah kucağına alıp kokularınıda duyacaksın

Doğum günün kutlu olsun canım inşallah yatun güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…