2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hareketleri hisseden var mı kızlar ilk hamileliği olup hisseden bazı uygulamalar geçen hafta hissetmeye başlamanız lazım diyor korktum biraz

Hareketleri hisseden var mı kızlar ilk hamileliği olup hisseden bazı uygulamalar geçen hafta hissetmeye başlamanız lazım diyor korktum biraz
Senle aramizda 5 gun gibi bir fark var 5 gun ilerdeyim 1 haftadir hissediyorum. Ama korkmana gerek yok 2 hafta icinde baslarsin hissetmeye... zaten oyle 24 saat hissetmek degil ara ara vuruslarini hissedeceksin mesela gunde 5 6 kere fln... sonra yavas yavas artacaktir...

Kızlar gunaydiin.. gobegim aldı başını gidiyor endişeleniyorum bunun sonu nereye varacak diye e of
bir tek göbeğin mi çıkıyor, genel anlamda kilo almak mı seni rahatsız etti canım.
benim göbek kötü değil ama bildiğin kilo aldım tam 5kg, son zamanlarda dikkat ediyorum çok, neyseki durdurabildim kilo almayı. ama bildiğin diyetisyene gitmişim gibi frenliyorum.

sen de benim gibi sarılmışsın internete ama sakın yapma tatlım, insanı çok yanıltıyor ve moral bozuyor. birkaç hafta sonra tekrar git ve bu durumu tekrar sor doktoruna, aynı şekilde büyümüş veya büyük derse bence başka bir doktora veya perinatoloğa gidersin. ama şimdi kendine stres yapma ve lütfen internet karıştırma.

baby shower yapmayı düşünüyor musunuz kızlar
Ben düşünmüyorum. Türkiye'de amacından saptırılmış bir uygulama. Normalde yurt dışında baby shower şöyle oluyor, bir yakınınız sizin için planlıyor, daha önce gebelik geçirmiş kişiler de katılıp hem oyunlar oynanıyor hem de ellerinde kalmış artık ihiyaçları olmayan bbek ya da anne ürünlerini hediye ediyorlar. Geri dönüşüm sistemi yani. Bizde ise hiç hoşlanmadığım tüller kıyafetler süsler pembeler maviler, zorunlu aldırılan hediyeler, hazırlıklar ve dünya masraf. Bunun için yapılan gereksiz masraf yerine çocuğa çok güzel şeyler alınabilir.

Canım ben hareketleri hissediyorum ama çok düzenli değil. Endişe etme lütfen, şu an çok erken. Hissetmeyebilirsin yani. İnternette bilgi kirliliği çok fazla. 22. haftaya kadar bekle hala hissetmemiş olursan doktoruna sorarsın ama bence o zamana kadar hissedersin. Zaten benim hissediyorum dediğim şey de çok net değil, kaşıntı gibi bir şey bazen de pıt yapıyor. Endişelenme lütfen, çok normal.

baby shower yapmayı düşünüyor musunuz kızlar

Ben de dusunmuyorum. Ve kesinlikle katiliyorum Gretchen Grundler :) ayni sekilde 1. Yas gunu de bana sacma geliyor, cunku cocuk ne bir sey anliyor ne de o gunu hatirliyor. Ozel kiyafetler, kiralanan mekanlar falan.. gosteristen baska bir sey oldugunu dusunmuyorum.

Akşam sancı oluyor sadece onun dışında belirti Yok hiç inşallah sorun yoktur bende 21. Hafta diye biliyordum kafam karıştı

Haftaya gidecem kontrole sorun yok derse beklerim kontrole uzun süre gitmeyip böyle şeyler olunca tedirgin oluyorum hayırlısı bakalım beklemeye devam

Canim iki hafta sonra detaylı var ona gideceğim bakalım umarım dediğin gibi olur zaten siz verdim kendime bakmayacagim işin kötü yani olduğum yerde tek perinatolog benim doktorum başka şansım da yok ama neyse hiç gerek kalmaz inşallah :)

Biz doğumgünü yaptık wala, ama gösteriş olsun diye değil.. sonuçta en yakınlarımız geldi, onlara neden gösteriş yapalım ki.. hepsi herşeyimizi biliyor... bence büyük konuşmayın :))) insan çocuğuna güzel ve özel bir anı bırakmak istiyor.. o fotoğraflara hayatları boyunca bakıcaklar... belki hayatta olmayanlar olucak aralarında, duygulanıcaklar, bu insanlar bana önem vermiş diyecekler vs... tabi böyle şeyleri yapmak veya yapmamak tercih meselesi, ama bence gösteriş olarak adlandırmasanız daha iyi.. ayrıca benim kızım inanılmaz mutlu olmuştu birinci yaşında, resimlerine bakınca şimdi bile çok seviniyor, ne güzel pastam varmış çok teşekkür ederim annecim falan diyor :)

Teşekkür ederim çok sağolsun. Şükür Rabbim nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah. hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi insallah...

Kızlar hepinize sağlıklı huzurlu gebelikler diliyorum. Ben aranızdan ayrılıyorum. Artık enerjimi umudumu herşeyimi kaybettim. Bu bebekten sonra dilerim rabbim olmayana verir. Hiç huzuru günler gecirmiyorum. Bundan sonrada böyle gider eminim. Dilerim benim yaşadıklarımı sizler yasamazsiniz. Hoşçakalın..

Canım birsey mi kacirdim ben ? Ne oldu? Unutma sikintilar paylastikca azalir.

Canım hayırdır noldu

Canım ne oldu öyle? Kötü br haber mi aldın?

tabiki herkes ayni amacla yapiyor diye birsey yok ama cevreme baktigimda benim gozlemledigim bu malesef. pek tabi insan bebeginin 1. yasini sevdikleri ile birlikte kutlamak isteyebilir. ben buna karsi degilim ki. ama ne yapip edip luks yerler kiralamaya calisip, sirf dogum gunu icin belki bir daha 1 kere bile giymeyecekleri cocuklariyla bir ornek olan kiyafetleri alip, yine bir cok insanin saklamayip cope atacaklarini bildikleri cocuklarinin fotograflarinin basili oldugu cesitli objeler dagitmak bana gercekten fuzuli geliyor uzgunum :) buyuk konusmuyorum ama suanki dusuncem bu yonde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…