2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Allah yavrularınızı kucağınıza sağlıkla almayı nsaip etsin inşallah
yaşlar kaçtı

amin inş sağlıcakla alırıź bebeklerimizi kucağımıza doktor daha risk devam ediyor deyince zaten korkuyorum birde cevremdekilerin bni korkutması bi türlü geçmedi korkularım 1 gün çalışıp ertesi gün dinleniyorum zor oluyo ama inş atlatrz bu günleri

Doğum günü aslında güzel bir anı. Evet hatırlamıyoruz ancak fotoğraflarda görüyoruz işte. Benim var mesela küçüklük fotoğrafım doğum günümde, hatırlamıyorum ama ona bakınca mutlu oluyorum. Ailemin gençliği, benim tontişliğim, benim için toplanmış insanlar mutluluk veriyor. Pek tabii şuan çok çok farklı bu kutlamalar. Abartıları ben de sevmiyorum ve sanki bunların esiri olduk. Ben ikinizi de çok iyi anladım. Bence drucilla hani çok şatafatlı yerlerde çok abartı süslerle organizasyon yapanlar gibi örneklerden söz ediyor. Mesela bir örnek grdüm geçenlerde, podyum kurdurmuş manken gibi yürüyorlar çocuk 10 tane kıyafet değişiyor vs. Hiçbir şeyin farkında değil. Burda kişi aslında genel olarak bir ilgi açlığıyla dikkat çekiyor, genel profili incelendiğinde bunu anlıyorsunuz. Bunları ben de onaylamıyorum. Özellikle çocuklarını teşhir edenler çok tuhafıma gidiyor içten içe kızıyorum. Ancak pek tabii doğum günü kutlanabilir, çok da iyi olur. Ne yaptığımızı bildikten sonra sorun yok. Burada kimsenin de ne yaptığını bilmediğini düşünmüyorum :) Pepenin de dediği gibi, eğlenerek oynayalım :))

aynen bundan bahsediyorum. yoksa sevdiklerinle ailenle dogum gunu kutlamasina karsi degilim A AysheDuru :) farkli sekillerde kutlanabilecegini soyluyorum sadece. beni yanlis anlamayin amacim kimseyi yargilamak degil zaten oyle bir haddim olamaz.

Insallah bisey olmayacak aklına kötü bişey getirme.
Senin tsh yüksek çıkıyordu bi ara belki onla alakalıdır. İlacla düstümu tsh. Insallah sonuclarin iyi çıkar. Dualarimiz seninle

İşte fuzuli kavramı da hem kişiye hem maddi duruma göre değişiyor. Ben de lüks sayılabilecek bir mekanda yaptım; 3000-4000 lira tuttu herşeyiyle, düğünü olsa 30000-40000 veririm bir sıfır daha ekleyip. Öyle düşününce eşdeğer benim için.. bir de bizde doğumgününde yapsan da yapmasan da altın takıyor aileler, bırakın dedeleri teyzem bile gelemediği halde çeyrek altın gönderdi... biz de altında kalmak istemeyiz, salonumuz o kadar insana göre küçük olduğu için eve çağırıp sıkışık pıkışık yemek yedirmek de tarzımız değil; hiç kutlamasak da içimize dert olur, haliyle layıkıyla ve maddi durumumuzla orantılı yapmak zorundayız... kendimizi senede bir kez sevdiklerimize güzel bir kahvaltı ısmarlamış varsayıyoruz, başka lükslerimizden feragat edip bu lükse aktarıyoruz. o yüzden çok zengin insanların çok daha şaşaalı kutlamalar yapmasını dahi normal buluyorum ben. Kişi içinde yaşadığı sosyal çevreye uygun hareket etmek durumunda kalıyor bazen. Bizim çevremiz de az gezer öz gezer, sürekli dışarıda yemez ama yediği zaman da en iyi yerde yer... onun dışında biz bir örnek giymedik, çok tiyatral geliyor o bana; tarzımız değil çünkü.. ama giyenlere de ne sevimli olmuş diyorum, kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinsinler... dediğim gibi; gelinlik ve damatlık da bir kere giyiliyor, mevlüt elbisesi de, sünnet kıyafeti de... rasyonel düşünürsek onlar da fuzuli oluyor yani

Bana meyve yemek iyi geliyor canım.bir de kayısı kuru kayısı ama 1 tane.daha fazla yersen mide bozar.asitli içecekler içme.yemekten sonra hemen yatma.geç saatlerde yeme

Cok sagol cnm,kayısı kurusu da aklımda olsun,simdilik süt iyi geldi:) cok Tesekkurler

Hepinize hayırlı akşamlar kızlar, yarın izinliyim malum hastaneler arası mekik dokuyacağım, akşam ewe gidince mutlaka yazarım sonuçları,hakkımızda hayırlısı olsun

Hadiii hayırlısııı cok güZel haberler alırsın umarımm... dualarımız seninle... haber bekliyoruz aksam.

Hareketleri hisseden var mı kızlar ilk hamileliği olup hisseden bazı uygulamalar geçen hafta hissetmeye başlamanız lazım diyor korktum biraz

Bende 19+3 günlüğüm.ara ara hissediyorum o da belli belirsiz... doktor 21. Haftada baslarsın hissetmeye dedi,o yüzden endise etme sakın:)

Cnm hemen üzme kendini de bebegini de,sonuclar böyle olup iyi cıkan cok insan var... bir kac doktora görünme sansın varsa bir kontrol ettir bence.

Ne oldugunu bilmiyorum ama cok cok gecmis olsun lütfen umudunu kaybetme....

kendi acinizdan haklisiniz ne diyebilirim ki. benim de bu saydiklarinizi yapacak maddi gucum var ama yapmayi tercih etmiyorum. herkesin tercihi kendisine. fikrimiz soruldu yazdim... ayrica son saydiklariniz da bana fazlasiyla fuzuli gelmekte :) esimle dugun istememistik mesela ama sirf cevre baskisi yuzunden aa bitanecik oglum var dusuncesiyle yapildi. sonra su mevlut kiyafetleri. normal bir pamuk kiyafet giydirilse cocuga ne olacak? ayy cocugu ne bicim giydirmisler mi diyecekler? desinler onlara ne? ha bunu icinden gelerek yapanlar yine yapsin bana ne beni ilgilendirmiyor. allah nasip ederse oglum olacak. sunnetini bebekken yaptirmayi dusunuyoruz. o yuzden dugun falan da dusunmuyoruz. 7-8 yasina geldikten sonra sunnet olmus bir cocuga sunnet dugunu yapilmasinin amaci ne ki? hastaneye giderken de cocuga sunnet kiyafeti giydirecek degilim. adetlerimizin coguna bakarsaniz maddiyata dayali seyler. icten gelenler disinda yapanlar da aman iyisi olsun aman millet begensin aman laf olmasin diye yapiyor. sirf bu yuzden belki de odeyemeyecegi borclar altina giriyor insanlar.
neyse ben kendime bakarim. en basta soyledigim gibi herkes istedigini yapmakta ozgur, ben de dusuncemi soylemekte ozgurum sanirim.

Markası Ne canım
marka model yazar mısın

Ne oldu , neyiniz var?? Yardımcı olabileceğimiz birşey??

Model yazabilir misin canım, araştıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…