2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok güzel fikirmiş aslında. Benim de künyem duruyor bunu bir düşüneyim:)

Ne enteresanmış, ilk kez duydum :) geçmiş olsun, vücut ne garip ve karmaşık değil mi :) arayan hemşireyi ben de sevdim, çok güzel konuşuyor ama o kadar çok soru soruyor ki ruhum daralıyor; bir de hep olmadık zamanlarda arıyorlar. Ben de ilkinde kesin dolandırıcı demiştim :)))))) bu arada bi kere de daha ben bekarken aramışlardı. o zamanki sekreterimiz de sağlık ocağından arıyolar deyince çok yoğunum ben gibi konuş bakalım neymiş dedim, bebeği topuk kanına bekliyoruz demişler! Şok oldum! Allahtan babam anlayışlı adamdır, paniklemedi anlatınca, ama ben kıyamet kopardım ya babam manyağın teki olsaydı, o şokla bana bişey yapsaydı diye. O zamandan beri sağlık ocağından arıyoruz dediklerinde sinir geliyor :))) Meğer kadıköy şifa hastanesinde bi hemşire yeni doğan bi bebeğin annesi olarak sistemden benim kaydımı girmiş, benim kızım görünüyormuş sağlık bilgilerinde vs. Zar zor düzelttik, hemşirenin ekmeğiyle oynamak istemem ama ceza alması şart dedim. Bebeğin annesine de ulaşmışlar sonrasında, o da şok olmuş zaten vs.. şifaya da ömrü hayatımda bi kere gitmiştim beni bulmuşlar bula bula :) diyeceğim o ki bizde sistemler hala tam işlemiyor. Personel hala tam eğitimli ve işine konsantre değil ve can sıkıcı işler yaşanabiliyor. Kendimize de çocuklarımıza da önce bizim herşeye hakim olup çok iyi sahip çıkmamız lazım çünkü bu kadar basit birşeyde dahi saçmasapan bir hata yapabiliyorlar :))))

Çok güzel fikirmiş aslında. Benim de künyem duruyor bunu bir düşüneyim:)

Düşünün bence de, çok güzel bir hatıra; kenarda duracağına işlevsel hale gelmiş oluyor hem de :) bir de şimdi çok cılız yapıyorlar künyeleri, o zaman alım gücü yüksekmiş herhalde, eski künyeler çok daha güzel o yüzden :)

Evet hamilelikte normalmiş, kaşıntı, koku ve idrarda yanma yoksa sorun değil dedi doktor bana da. Hormonlar coşunca beklenen şeyler galiba bunlar.

Günaydın,

Gunaydın

Bende oluyor,sızı oluyor ,anlık batma ve sancı oluyor ama normaldir ya,daha önce hamilelik yaşayanlara sordum herkeste farklı farklı oluyor bu tarz durumlar...
Benim kizimda hiç olmamıştı çalışıyordum birde Osman oyuzden panik yaptım biraz
Canım bazı gunler bende de oluyor. Ben usutmeye bagliyorum. Kendini sıcak tut yeter bence
Sanırım haklısın dün biraz corapsiz dolaştım birşeyler yıkadım üşüttüm galiba
Evet evhamlaniyoruz fazlaca
canım bendede var aynıyım başından beri sarı renkte genelde normaldir herhalde sormadım ama doktorA

İlkinde bir kere eyaşadım hemen idrar testi istedi doktor. Bence ısrarcı olup yaptırın siz de. Enfeksiyonsa önlem almak lazım. @arch2401 daha iyi biliyor o detayları çok daha iyi takip ettiği için. Ona da soralım :) arch2401

Kızlar trendyolda müslin bezler indirme girmiş. Sizce nasıl alınır mı? İyi mi fiyat?

Eklentiler

• Screenshot_20170317-102557.webp
    11 KB · Görüntüleme: 47
Günaydin sizinde göbeğinizin alt kısımlarında hassaslık varmı ağrı değilde böyle arada sizi gibi birde hapsirinca sızlıyor

benim de sabahlari (idrarimi tutmus uyaniyorum cunku) ve gaz varken ozellikle, uzanir vaziyetteysem bir yerden kalkarken ve bacagimi kendime dogru cekerken oluyor. corap falan giyerken mesela :))

Günaydın kızlar:) Uykusuzluk yoklamaya başladı yavaştan beni. Hormonların etkisi galiba.
Biz hala öğrenemedik cinsiyeti:)) Umarim bugün öğrenirim artık. Herkes öğrendi hatta sonradan değişti filan. Bizim ortada cinsiyet yok. İnsanlar soruyor sürekli cinsiyet ne diye.

ben de tam tersi uyumaya basladim. benimki de soguk alginligindandir belki.
sabirli ol annesi eninde sonunda gostericek :)) insallah o gun bugundur :))

hamileligin genel seyri. bu haftalarda da artmasi normal endiselenme :)

aynı şey bnm hayalimdi çok eski döküm künyelerden eşimin vardı ev alırken bozdurmak zorunda kadık ki altının bozum fiyatı 82 tl idi 400 tl tutmuştu 14 ayar olmasına rağmen babannemz yenisini alırım diyor ama hiç umudum yok

Pek ucuz değil, piyasa fiyatı da böyle gördüğüm kadarıyla. Bilindik bir markaysa alın yoksa bekleyin bence
Piyasa fiyatı hakkında pek fikrim yok malesef. Öyle diyorsanız bekliyorum o zaman :) peki başka bir soru. Bu da reflü yastığıymis. Alttaki minder gaz sorununü azaltiyormus. Kafa kısmı da düz kafa olmasını onluyormuş. Bu nasıl peki? Alınabilir mi? Gerekli mi?

Eklentiler

• Screenshot_20170317-103557.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar trendyolda müslin bezler indirme girmiş. Sizce nasıl alınır mı? İyi mi fiyat?
buyuk olan kacli ve ebati ne kadar acaba?
ben jokerle ebebekte bakmistim buyuklere 24tl gibi bi fiyat vardi yanlis hatirlamiyorsam. tekliydi onlar.

bu reflu yastigindan da arkadasimda var. bebekte reflu falan olmamasina ragmen kullaniyor. bebekleri anneden ayri uyumadigi icin yanlarinda bununla yatiyormus bir de evin farkli yerlerinde de kullaniyormus salonda otururken falanbebek uyudugunda. bu konuda tecrubem yok ama bana simdiden alinmasi gereken birseymis gibi gelmedi. tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi :)

Düz kafa olayı cezbetti beni aslında:) Bebeklerin kafasının arkası düzleşiyor yatmaktan çünkü:/ Sürekli çevirmek lazım filan.

Çok gecmis olsun ,iyi haberlerini bekliyoruz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…