- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Çok güzel fikirmiş aslında. Benim de künyem duruyor bunu bir düşüneyim:)Teşekkürler, kokoş hakikaten :) babamız benden daha meraklı öyle şeylere... doğduğundan beri kulağını ne zaman deldiririz diye soruyor :) künye de çok yakışıyor kuzulara gerçekten :) Onu yeni almadık biz ama. Bana birinci doğumgünümde yaptırmış babam, saklamıştık; eşim benim ismimi söktürüp kızımızın ismini yazdırdı :)
hahaha haklısın gerçekten :)) Ben de ilk aradıklarında dolandırıcılar zannettim, çok şaşırdım. Sonra da saflığıma geldi galiba, hemşire de çok tatlıydı çok sevdim içim ısındı :)) Araştırdım zararına dair bir şey görmedim yaptırayım dedim ben de, bugüne kadar hiç aklımın ucundan geçmemişti aşı dediklerinin tetanoz olduğu :)) Yarın da kan alacaklarmış test yapmak için. İlk hamile kaldığımda doktorun istediği testleri sordu onları yaptırdığımı söyledim, üstünden çok zaman geçmiş dedi ama karnım tok olduğu için kan alamadı. Bir de biz bugün aslında genetik bölümüne gitmiştik hastaneye. Ben çok zor hamile kaldım, eşimde bayagı bir hastalıklar vardı bunlardan biri de dna hasarıydı. Bizden kan aldılar genetk testler için ve bugun sonucu almaya gittik. Eşimin kromozomlarında hiçbir sorun çıkmadı ama benim 9. kromozomumda perisentrik inversiyon denilen bir bozukluk çıktı. Bu bozukluğa göre dna sarmalını a b c d e f olarak dusunursek, b c d kopmuş 180 derece dönmüş ve d c b olarak tekrar yerine yapışmış. Yani dna sayısı aynı ama sıralama değişmiş. Fakat bu bir doğumsal anomaliye sebep olmaz dedi genetikçi, eğer 2 yerinden değil de tek yerinden kopsaymış o bağ işte o zaman canlı doğum ihtimalim yokmuş. Resmen şok oldum oradan çıkınca da aile hekiminden geçiyorduk o kafayla gittim işte düşün :)
Çok güzel fikirmiş aslında. Benim de künyem duruyor bunu bir düşüneyim:)
Gunaydin kizlar . Bugun yine hava kapali
Benim kizimda hiç olmamıştı çalışıyordum birde Osman oyuzden panik yaptım birazGünaydın,
Gunaydın
Bende oluyor,sızı oluyor ,anlık batma ve sancı oluyor ama normaldir ya,daha önce hamilelik yaşayanlara sordum herkeste farklı farklı oluyor bu tarz durumlar...
Sanırım haklısın dün biraz corapsiz dolaştım birşeyler yıkadım üşüttüm galibaCanım bazı gunler bende de oluyor. Ben usutmeye bagliyorum. Kendini sıcak tut yeter bence
Evet evhamlaniyoruz fazlacaEvet bende de oluyor bu. Özellikle sabahları uyanınca oluyor, bir de gün içinde çok yorulduysam tam yatarken ve ekstradan dediğiniz gibi hapşururken. 2 gündür fark ettiğim kadarıyla gaz olduğunda daha yoğun bir ağrı oluyor belki sebebi tümden odur bilmiyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var, soracağım yine doktora. O da muhtemelen yine 'idrar yaparken sorunun yoksa, yanma falan yoksa sorun değil' diyecek. Biz fazla evham yapıyoruz galiba
canım bendede var aynıyım başından beri sarı renkte genelde normaldir herhalde sormadım ama doktorAkızlar bende hamileliğin başından beri bitmek bilmeyen bir akıntı var genelde renksiz bazen sarı oluyor , hergün geçer diye bekliyorum ama yok 1 gün bile geçmedi.Doktoruma söylemiştim kaşıntı koku yoksa sorun yok demişti ama sürekli devam ediyor ve bugünlerde daha fazla ve su gibi hergün günlük ped kullanmak zorundayım böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda
kızlar bende hamileliğin başından beri bitmek bilmeyen bir akıntı var genelde renksiz bazen sarı oluyor , hergün geçer diye bekliyorum ama yok 1 gün bile geçmedi.Doktoruma söylemiştim kaşıntı koku yoksa sorun yok demişti ama sürekli devam ediyor ve bugünlerde daha fazla ve su gibi hergün günlük ped kullanmak zorundayım böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda
Kızlar trendyolda müslin bezler indirme girmiş. Sizce nasıl alınır mı? İyi mi fiyat?
Günaydin sizinde göbeğinizin alt kısımlarında hassaslık varmı ağrı değilde böyle arada sizi gibi birde hapsirinca sızlıyor
Evet bende de oluyor bu. Özellikle sabahları uyanınca oluyor, bir de gün içinde çok yorulduysam tam yatarken ve ekstradan dediğiniz gibi hapşururken. 2 gündür fark ettiğim kadarıyla gaz olduğunda daha yoğun bir ağrı oluyor belki sebebi tümden odur bilmiyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var, soracağım yine doktora. O da muhtemelen yine 'idrar yaparken sorunun yoksa, yanma falan yoksa sorun değil' diyecek. Biz fazla evham yapıyoruz galiba
Günaydın kızlar:) Uykusuzluk yoklamaya başladı yavaştan beni. Hormonların etkisi galiba.
Biz hala öğrenemedik cinsiyeti:)) Umarim bugün öğrenirim artık. Herkes öğrendi hatta sonradan değişti filan. Bizim ortada cinsiyet yok. İnsanlar soruyor sürekli cinsiyet ne diye.
kızlar bende hamileliğin başından beri bitmek bilmeyen bir akıntı var genelde renksiz bazen sarı oluyor , hergün geçer diye bekliyorum ama yok 1 gün bile geçmedi.Doktoruma söylemiştim kaşıntı koku yoksa sorun yok demişti ama sürekli devam ediyor ve bugünlerde daha fazla ve su gibi hergün günlük ped kullanmak zorundayım böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda
neyse ki yarindan itibaten sicaklik cift hanelere cikiyor ama mart sonuna kadar boyle gidicek galiba.Evetben de hüsrana uğradım, işten erken kaçıp kızımla parla falan ineriz diye hayal kurmuştum gece
aynı şey bnm hayalimdi çok eski döküm künyelerden eşimin vardı ev alırken bozdurmak zorunda kadık ki altının bozum fiyatı 82 tl idi 400 tl tutmuştu 14 ayar olmasına rağmen babannemz yenisini alırım diyor ama hiç umudum yokDüşünün bence de, çok güzel bir hatıra; kenarda duracağına işlevsel hale gelmiş oluyor hem de :) bir de şimdi çok cılız yapıyorlar künyeleri, o zaman alım gücü yüksekmiş herhalde, eski künyeler çok daha güzel o yüzden :)
Piyasa fiyatı hakkında pek fikrim yok malesef. Öyle diyorsanız bekliyorum o zaman :) peki başka bir soru. Bu da reflü yastığıymis. Alttaki minder gaz sorununü azaltiyormus. Kafa kısmı da düz kafa olmasını onluyormuş. Bu nasıl peki? Alınabilir mi? Gerekli mi?Pek ucuz değil, piyasa fiyatı da böyle gördüğüm kadarıyla. Bilindik bir markaysa alın yoksa bekleyin bence
buyuk olan kacli ve ebati ne kadar acaba?Kızlar trendyolda müslin bezler indirme girmiş. Sizce nasıl alınır mı? İyi mi fiyat?
Piyasa fiyatı hakkında pek fikrim yok malesef. Öyle diyorsanız bekliyorum o zaman :) peki başka bir soru. Bu da reflü yastığıymis. Alttaki minder gaz sorununü azaltiyormus. Kafa kısmı da düz kafa olmasını onluyormuş. Bu nasıl peki? Alınabilir mi? Gerekli mi?
90x80 büyük değil yani. Küçük olan da 30x30buyuk olan kacli ve ebati ne kadar acaba?
ben jokerle ebebekte bakmistim buyuklere 24tl gibi bi fiyat vardi yanlis hatirlamiyorsam. tekliydi onlar.
Düz kafa olayı cezbetti beni aslında:) Bebeklerin kafasının arkası düzleşiyor yatmaktan çünkü:/ Sürekli çevirmek lazım filan.bu reflu yastigindan da arkadasimda var. bebekte reflu falan olmamasina ragmen kullaniyor. bebekleri anneden ayri uyumadigi icin yanlarinda bununla yatiyormus bir de evin farkli yerlerinde de kullaniyormus salonda otururken falanbebek uyudugunda. bu konuda tecrubem yok ama bana simdiden alinmasi gereken birseymis gibi gelmedi. tecrubeli anneler daha iyi bilir tabi :)
Günaydın kızlarrr. İki gündür bakamadım rahatsızdım biraz. Ne olduğunu çokta tarif edemeyeceğim bir ağrım oldu. Önce kasıklarımda sonraki gün karnımda ama nasıl anlatsam göbeğimin alt kısımlarında. Üstüne birde aynı anda idrarımda hiç bir sorun yok yanma ağrı vs. Ama sanki tam boşaltamaıyırmuşum gibi bir his var. Sanki hep varmış gibi. Dr'umla konuştum idrar tahlili yapıp gel dedi. Tahlili yaptırdım sonuçtan az çok anlıyorum işim gereği bi sorun yok gibi duruyor. Öğleden sonra kontrole gidicem. Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ama yinede riske atmadık. Neyse kızımı görmüş olurum:) yarında ailemin yanına gidiyorurm iki günlüğüne. Soran arkadaşlar olmuştu daha önce benim dr 28.haftaya kadar uçak yolculuğu yapabilirsin dedi. Sonrasında raporla yine yapabilirsin ama gerek yok riske girmeyelim dedi. Kontrolden çıkınca yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?