2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım bu dönemler düzensiz olması bir hissedip bir hissetmemek normal. Benim mesela 3 gün önce çoook hareketliydi, 2 gündür hiç hareket yoktu ama az önce tekme attı hatta öyle sağlam attı ki elim karnımdaydı ve yerinden oynadı resmen dışardan da hissedildi ilk defa hafifte olsa. 20. haftadan sonra rahat hissedilir diyorlar endişe etme. Ben de kendimi zor tutuyorum gitmemek için doktora sonra normal diye kendimi telkin ediyorum.

Kötü bir şey olmamıştır zararlı bir ilaç değil sonuçta vitamin. Bebeğin hareketlerini şu dönem düzensiz hissetmek normal. Yine de doktorunuza sorun neden çekiniyorsunuz?

yok yok paniklemeyin,,, decavitin o kadar fazla yan etkisi olmaz bence. kötü birşey değildir, geçer inşallah hemen. tahmin ettiğim gibi birşeyse bence ılık duş alın, ayakları destekle biraz yukarı kaldırıp uzanın, bol bol da su için.

hanımlar şu an avmdeyim. tam karşımda da başka bi avm var. her türlü mağazanın içine gömülmüş haldeyim yani :)) yoğunluk da yok, çıkıp biraz mağazalara bakıcam, fiyat vs lazım olan bişey varsa sorunuz gidip bakayım :)))

tabi cnm annem bile şakayla karışık ne alaka seni buldular bula bula falan demeye başladı; Allahtan hızlı çözüldü de geyiğin cılkı çıkmadı :))) bi de sekreter sonradan manyağın teki çıktı, hırsızlık, arsızlık, f...., yalan ne varsa hepsi mevcutmuş. Allahtan bunu dedikoduya çevirmemiş o aralarda da kimseden bişey duymadık çok şükür... çünkü bikaç kişiye lafı kıvırıp anlatsa içinden çıkılmaz hale dönüşebilirdi dedikodusu bile...

Biraz gerildim sanırım. Su içiyorum bol bol. Teşekkürler tavsiye için.

ikililer küçük oluyor genelde. mothercare'de 29 liraydı. ben birazdan alışverişe çıkıcam, tam yazarım ebat ve fiyat :)))

supersin :) ben de aksam gidicem avmde isim var. cok fena alisveris yapasim var ama bu sefer bebise degil kendime bebisinki hic gitmiyor zaten :))
o yuzden avm de fazla oyalanmadan cikmam lazim

Saglık ocagına fln gidip sorma şansın yok mu? birsey olcagını sanmıyorum ama içinin rahat etmesi için diyorum.yada gidemiyorsan saglık ocagındaki aile hekimini de arayıp sorabilirsin.

merhaba kizlar...hayirli cumalar...
allah kimin ne istegi varsa nasip etsin insallah...

dun hataneye gittim...ben saniyordumki 4 lu test bahanesiyle kizimi gorurum...devlet hastanesi 4 lu test yapmiyirmus... 3 lu test zamanin gelmiş dedi...abartmıyorum karnima o aparati tuttu ve cekti 1 saniyede...kagida biseyler yazdi...kan ver ayrintili icinde gun al dedi...
bebegim iyimi dedim...kalbine bile bakmadi...ısrar ettim 1-2 saniyede ekranda kalbinin atisini izledim ses yok...
kac gundur endiseliydim hareketsiz diye..icim rahatladi... 6 nisana ayrintili ultrason a gun verdiler...onlarda hakli bisey demiyorum yığınla insan var sırada bekleyen ama bu kadarda vahim olmamaliydi...bebegim canlimi diye bakmayacakti bile...

Z zeynebim111 cok merak ettim seni...ben ve bebegim iyiyiz de bari ondan sonra bir daha yazma istersen....bu kadarini bize cok görme....anlatmak zorunda degilsin elbet ama iyi oldugunu söyle

varsayimlarla canları sıkılan morali bozulan arkadaşlarıma allahtan iç ferahligi diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…