Ne enteresanmış, ilk kez duydum :) geçmiş olsun, vücut ne garip ve karmaşık değil mi :) arayan hemşireyi ben de sevdim, çok güzel konuşuyor ama o kadar çok soru soruyor ki ruhum daralıyor; bir de hep olmadık zamanlarda arıyorlar. Ben de ilkinde kesin dolandırıcı demiştim :)))))) bu arada bi kere de daha ben bekarken aramışlardı. o zamanki sekreterimiz de sağlık ocağından arıyolar deyince çok yoğunum ben gibi konuş bakalım neymiş dedim, bebeği topuk kanına bekliyoruz demişler! Şok oldum! Allahtan babam anlayışlı adamdır, paniklemedi anlatınca, ama ben kıyamet kopardım ya babam manyağın teki olsaydı, o şokla bana bişey yapsaydı diye. O zamandan beri sağlık ocağından arıyoruz dediklerinde sinir geliyor :))) Meğer kadıköy şifa hastanesinde bi hemşire yeni doğan bi bebeğin annesi olarak sistemden benim kaydımı girmiş, benim kızım görünüyormuş sağlık bilgilerinde vs. Zar zor düzelttik, hemşirenin ekmeğiyle oynamak istemem ama ceza alması şart dedim. Bebeğin annesine de ulaşmışlar sonrasında, o da şok olmuş zaten vs.. şifaya da ömrü hayatımda bi kere gitmiştim beni bulmuşlar bula bula :) diyeceğim o ki bizde sistemler hala tam işlemiyor. Personel hala tam eğitimli ve işine konsantre değil ve can sıkıcı işler yaşanabiliyor. Kendimize de çocuklarımıza da önce bizim herşeye hakim olup çok iyi sahip çıkmamız lazım çünkü bu kadar basit birşeyde dahi saçmasapan bir hata yapabiliyorlar :))))