2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Selam ,

Koku ve yanma yoksa sorun yok diyorlar ama takip et bence,devam ederse söylersin doktoruna belki bi bakar...bu arada idrarın koyu sarı mı? bana doktorum onu da sormustu,enfeksiyon oldugunda idrar koyu renkli olabiliyormus ama tek basına bir neden değil tabii ki,mesela az su icmekte ,idrarın renginin koyu olmasına sebepmiş...

Bende de aynı problem var hamilelikten önce olmazdı hiç bende haftaya kontrolüm var doktoruma sormayı düşünüyorum rahatsız edici bir durum bazen telaş yaptığım bile oluyor.

Kızlar berbat bir gün geçiriyorum.

Dün yanlışlıkla 2 tane decavit içmişim, onun yan etkilerini yaşadım dün gece. Vücüdumda bazı değişiklikler oldu, bazılarını buraya yazamam. Bugün de hiç bebek hareketi hissetmiyorum, çok kötüyüm. Normalde sabahları hareketli olurdu, bu sabah hiçbir şey olmadı. Dünden beri bazı değişiklikler var. Doktoru bile arayıp soramıyorum. Çok kötü oldum.

selam

hemen kötü düsünme,her zaman aynı derecede hareketli olacak değil ki, benim mesela 19+5 oldu ama bazen aksama kadar hissetmiyorum bile ya da tam tersi, doktorum gayet normal dedi.ona baglayıp kendini harap etme ama doktoruna sor bence mutlaka.

canim bence once doktorunu arayip sor yanlislikla 2 tane ictim bir sakincasi olur mu diye. o zaten bir sakincasi varsa sorar sana su bu belirtiler var mi diye.

aynen benimki mesela dun nerdeyse tum gun kiprasti. ama normalde oyle olmuyor. biraz akisina birakmak her saniye takip etmemek lazim.

Canım bende içmiştim bir kere iki tane yan etki yaşamadım ama telaş yaptıysan ara canım doktorunu

Canım doktoruma sormak isterim ama soramam. Direk yüzyüze sormam lazım, asistanı çıkarıp. Ya zor bi durum. Çok kötüyüm, zaten konuşacak durumda değilim. Bir de başka sıkıntılarım da oldu üst üste geldi.

Evet ne kötü şey.. Öyle çok anlayışsız kötü insan var ki ülkede, arayıp böyle bir şey söylemeleri çok kötü sonuçlar doğurabilirdi. Bebeğin annesi için de kötü. Bir de ek olarak uğraştırmışlar sizi. Bir de artık her verileni almamak ve sorgulamak şart gerçekten, yiyip içmemizden sağlık için verilen ilaçlara kadar.

Canım hemen panik yapma. Yan etkileri yazar mısın bi bana

yani esarp boyutunda muhtemelen benim baktiklarim da oyleydi. tekliyse pahaliymis o zaman. kafa duzlesmesi konusunda tecrubeli annelerden cevap bekliyoruz :))
Evet, ebebekte baktım daha büyük ama teklisi varmış. O daha mantıklı geldi.

ben kullanmadım ama epey kullanan var bunlardan sanırım. biz yatağını alttan battaniyelerle kademeli olarak yükseltmiştik reflü olmaması için, öyle demişti doktoru o zaman. ayrıca birşey almadım o yüzden :)

Canım hemen panik yapma. Yan etkileri yazar mısın bi bana
Canım eğer decavit yan etkisiyse biraz değişik bir yan etki, prospektüsünde yazmıyor. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım, biraz kötü bir durum. Ne düşünceğimi, ne yapcağımı şaşırdım. Tam burdan yazamam canım.

Düz kafa olayı cezbetti beni aslında:) Bebeklerin kafasının arkası düzleşiyor yatmaktan çünkü:/ Sürekli çevirmek lazım filan.

evet bi sağa bi sola çeviriyorsunuz,, ama zaten şöyle birşey var, sadece düz kafa için değil kusmuğunu tükürüğünü vs yutmaması için, yani boğulma olayını engellemek için de uyurken öyle yatırmak lazım. yani her halikarda hafif yan yatması daha sağlıklı. o yüzden drucilla dediği gibi bence de çok acelesi yok

İstersen bi sağlık ocağına görün bari ya da eczaneye

Tamamdır çok teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…