2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın,
Günaydin sizinde göbeğinizin alt kısımlarında hassaslık varmı ağrı değilde böyle arada sizi gibi birde hapsirinca sızlıyor

Gunaydın

Bende oluyor,sızı oluyor ,anlık batma ve sancı oluyor ama normaldir ya,daha önce hamilelik yaşayanlara sordum herkeste farklı farklı oluyor bu tarz durumlar...

Allah yardımcın olsun canım, güzel haberler çıksın biyopsiden inşallah. Güçlü ol

Günaydin sizinde göbeğinizin alt kısımlarında hassaslık varmı ağrı değilde böyle arada sizi gibi birde hapsirinca sızlıyor
Canım bazı gunler bende de oluyor. Ben usutmeye bagliyorum. Kendini sıcak tut yeter bence

Ya ben de öyleyim, yaşıyor mu sorusunun yanısıra tsh yüksekliğinden etkilenmişmidir düşüncesi de yiyor beni. Sağlıkla gelsinler artık yaa

Günaydin sizin de göbeğinizin alt kısımlarında hassaslık var mı ağrı değil de böyle arada sizi gibi bir de hapsirinca sızlıyor

Evet bende de oluyor bu. Özellikle sabahları uyanınca oluyor, bir de gün içinde çok yorulduysam tam yatarken ve ekstradan dediğiniz gibi hapşururken. 2 gündür fark ettiğim kadarıyla gaz olduğunda daha yoğun bir ağrı oluyor belki sebebi tümden odur bilmiyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var, soracağım yine doktora. O da muhtemelen yine 'idrar yaparken sorunun yoksa, yanma falan yoksa sorun değil' diyecek. Biz fazla evham yapıyoruz galiba

Günaydın kızlar, hepinizden Allah tek tek razı olsun, desteğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim,iyi ki varsınız. Bugün işteki son günüm izne ayrılıyorum. Kendimi toparlayınca biyopsiden sonra, dönücem kısmetse.Bugün yaptığım işleri arkadaşlara göstermekle geçeceğinden dolayı giremeyebilirim foruma, ama yarın mutlaka kızımı gördükten sonra yazarım size yine, görüşmek üzere kızlar,kendinize ve bebişinize çok iyi bakın

Ankette tam 100 oy kullanılmış, şimdiye kadar kızların öne geçtiğini ben hiç göremedim takibe başladığımdan beri. 100 çocuğun 55'i erkek, 44'ü kız, bir de ikizlerimiz var onlar da bir erkek bir kız olduğu için dengeyi bozmuyorlar. 2017 ağustos erkek çocukların ağırlıkta olduğu bir ay olacak galiba

Biz hala öğrenemedik cinsiyeti:)) Umarim bugün öğrenirim artık. Herkes öğrendi hatta sonradan değişti filan. Bizim ortada cinsiyet yok. İnsanlar soruyor sürekli cinsiyet ne diye.

bende dünden beri oluyor sanki bişe olmuş gibi aşırı hassas hissediyorum sanki iğne batıyor gibi . dün 20 dakika yürüdüm ondan sonra böyle oldu yürürkende çok rahatsız etti

Bugün bana tetanoz iğnesi yaptılar. Siz de aşı oldunuz mu?
. Salı yaptırdım bende 2 günde geçti şükür ağırlık oluyo kolda 2. Si de 7 den sonra sanırım randevu verdi tarihi , onların elinde olan cihazdan istiyorum bende eve kalp atışlarını duymak için benimde tedirgin olduğum oluyo bugün yine gidicem doktora cinsiyet için umarım gösterir kendini

Canım moralini hiç bozma. Biyopsiden sonra ilaçla sonuna kadar devam edebilme ihtimalin var ve ben o şekilde olacağına inanıyorum. Bu süreç içinde gerginlik ve stresten mümkün olduğu kadar uzak durup pozitif düşünmeye çalış. Bazen hayatta bu şekilde sınanıyoruz ama her şey geçtikten sonra daha güçlü biri oluyoruz. Ben sizinle alakalı iyi şeyler hissediyorum. Kızın ve seninle ilgili de hep dua edicem, güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlarrr. İki gündür bakamadım rahatsızdım biraz. Ne olduğunu çokta tarif edemeyeceğim bir ağrım oldu. Önce kasıklarımda sonraki gün karnımda ama nasıl anlatsam göbeğimin alt kısımlarında. Üstüne birde aynı anda idrarımda hiç bir sorun yok yanma ağrı vs. Ama sanki tam boşaltamaıyırmuşum gibi bir his var. Sanki hep varmış gibi. Dr'umla konuştum idrar tahlili yapıp gel dedi. Tahlili yaptırdım sonuçtan az çok anlıyorum işim gereği bi sorun yok gibi duruyor. Öğleden sonra kontrole gidicem. Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ama yinede riske atmadık. Neyse kızımı görmüş olurum:) yarında ailemin yanına gidiyorurm iki günlüğüne. Soran arkadaşlar olmuştu daha önce benim dr 28.haftaya kadar uçak yolculuğu yapabilirsin dedi. Sonrasında raporla yine yapabilirsin ama gerek yok riske girmeyelim dedi. Kontrolden çıkınca yazarım.

günaydın hatunlar :) sağlıklı hayırlı cumalar inşaallah
bime gelecek olan bugün ki bebiş eşyalarından alıcak olan var mı varsa fikiri paylaşabilir mi?

kızlar bende hamileliğin başından beri bitmek bilmeyen bir akıntı var genelde renksiz bazen sarı oluyor , hergün geçer diye bekliyorum ama yok 1 gün bile geçmedi.Doktoruma söylemiştim kaşıntı koku yoksa sorun yok demişti ama sürekli devam ediyor ve bugünlerde daha fazla ve su gibi hergün günlük ped kullanmak zorundayım böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda

Teşekkürler, kokoş hakikaten :) babamız benden daha meraklı öyle şeylere... doğduğundan beri kulağını ne zaman deldiririz diye soruyor :) künye de çok yakışıyor kuzulara gerçekten :) Onu yeni almadık biz ama. Bana birinci doğumgünümde yaptırmış babam, saklamıştık; eşim benim ismimi söktürüp kızımızın ismini yazdırdı :)

Yok yok hiç zararı yokmuş bildiğim kadarıyla. Biraz ağrı yapıyor sadece sanırım ilk gün. Öyle bir huyunuz varsa isabet olmuş, kafanız rahat eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…