2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet genelde tatlı yiyin diyorlar. Balparmagin apitera karisimlarindan var acaba ondan yesem tatlı niyetine geçer mi?

İyi alışverişler:)) Benim aklımda bir şey yok ama bize de bir özet geç alışverişten sonra. Neler aldın neler baktın...

Gecmiş olsun.usutmus de olabilirsiniz bi sorun yoktur umarım.. Peki 28. haftadan once rapor degıl de belge flan ıstıyolar mı kacıncı haftada oldugumuza daır bende 25-26. hafta da dusunuyorum ama tek basıma cesaret edebılırmıyım bılemıyorum sımdıden :)

İyi alışverişler:)) Benim aklımda bir şey yok ama bize de bir özet geç alışverişten sonra. Neler aldın neler baktın...

çekiyorum foto gezdikçe :))) ama telefonda açılmıyo forum şu an nedense, o yüzden akşam yüklicem mesai yapıp :))) mağazaya döndüm dinleneyim diye. biraz geçsin de pançoya da uğrıcam. müslin 50*50 ebatında 3'lü aldım mothercareden, 25 tl fiyatı. bu arada nevresim + bumper takımı baktım 499 liraymış, sükutu hayale uğradım,,, ilk kızımınkini 300'e falan almıştık maksimum. çok pahalanmış inşallah atmamışımdır çünkü ben çok atarım çarşaf rengi falan solunca

drucilla sorma,, ben bütün gün avmdeyim. hakikaten çok zor kendini tutmak. burayı ilk açtığımızda kontrolden çıkmıştık zaten, yeni yeni alıştık kendimizi durdurmaya :)))

Bugün bilgisayardan açarken de hata veriyor sıklıkla forum, bir sorun var sanırım server'da.

Cnm ne oldu niye bu kadar telaslandn ne gibi bir etkisi oldu bilelim bizde hepimiz aynyz

Canım ya yazarım sorun değil benim için. Sadece size rahatsızlık vermek istemiyorum. Kimseye de bahsetmedim, doktor dahil. Baştan söyliyim okumak istemeyen okumasın, çünkü biraz hassas bir şey direk geçin bence.

Sabah iç çamaşırımda bazı lekeler gördüm, beni çok kötü etkiledi. Çünkü ben geçen yaz düşük yaptım ve aynı o şekilde başladı. 10-15 dakika tuvallette ağladım falan. Kötü şeyleri hatırlattı. Ama daha sonra fark ettim ki benim düşündüğüm gibi kan değil. Bu arada bebek hareketlerini hissetmemem de etkiledi. Bu decavit'in yan etkilerinde bağırsak hastalıkları yazıyor. Çok detay vermek istemiyorum. Onunla alakalı bir şey olabilir. Ama hiçbir şey yapmadım. Eşim, doktor dahil yaşadığımı kimseye söylemedim. Söylicek de gücüm yok. Biliyorum en azından doktora söylemem gerek ama çok moralim bozuk yapamıyorum. Olay genel hatlarıyla bu.

canım hareket etmesini ilk başlarda nasıl hissettin nasıl anladın hareket ettiğini

gule gule kullan aldiklarini. ya o besik setleri cidden cok pahali. bir de bizim aldigimiz karyolanin besik kismi 90x130 olculerinde zaten ne alsam uymayacak. eger uygun bulursam ben diktirmeyi dusunuyorum kendim kumas secip.

ayrica forum cidden cok sıkıntılı bugun

la rosa sağlık Ocağı yakınsa hem doktora sor hem de kalp atışlarını dinelrsin için rahatlar

BiZimki gösterdi kendini kadın hala kesin olmamakla birlikte kız dedi şükür Allah kızdan erkeğe dönmesi pek ihtimal değildir di mi :)

canım hareket etmesini ilk başlarda nasıl hissettin nasıl anladın hareket ettiğini
Sanki içerden bir balık kaymış gibi oluyordu hafif bir gıdıklanma hissediyordum, ama dışardan bir şey hissedilmiyordu. Bazen de pıt diye mısır patlamış karnıma çarpmış gibi hafif bir pıt hissi oluyordu. Gıdıklanmaları hissettiğimde o bebek hareketi mi değil mi en başlarda emin olamamıştım ama şimdi anlıyorum ki o bebek hareketi.

Geçmiş olsun canım. Kendini toparlayıp bi doktora görün istersen. Stres sıkıntı yapma
Evet takımlar çok pahalı cidden neredeyse yatak fiyatına:) İyi eglenceler :)

Bu arada doktordan döndüm. Kız gibi ama emin değilim dedi. Periontologa yolladı randevu için. Periontolog da baktı ama cinsiyet söylemedi. Sadece sattan 1 hafta önde dedi. Yani 18 haftalık aslinda:) Ayrıntılı ultrason randevusu aldım. 4 Nisan saat 10. Ayrıca 3lu test yapıldı. Biraz gerildim açıkçası bir şey çıkmaz umarım. Pazartesi sonuçları alacağız. Bu günlük maceramız bu kadar.

BiZimki gösterdi kendini kadın hala kesin olmamakla birlikte kız dedi şükür Allah kızdan erkeğe dönmesi pek ihtimal değildir di mi :)
erkek deyince değişme olabiliyor da kız denince çok değişmiyor sanırım. bana da 12. haftada sanki bu da erkek burada bir çıkıntı görüyorum demişti erken söyledi bence sevmedim o doktoru 2 hafta sonra başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi bir doktor dedim o kadar dikkatli baktı kıza daha yakın dedi. salı günü gidicem değişmez inşallah çok istiyorum bir oğlum var bir de kızım olsun diye. sizinde gönlünüze göre olsun iki kere kız demiş herhalde değişmez sanırım daha :)

KIZLAR GEÇ KESİNLEŞİYOR SANIRIM EN SON YÜZDE KIZ YÜZDE ERKEK YAPICAZ ANKET SONUCUNU :)İNŞALLAH BENİMKİ DE DEĞİŞMEZ EN SON KIZA BENZİYORDU. GÖNLÜNCE OLSUN CANIM SAĞLIKLI OLSUNLAR

KIZLAR GEÇ KESİNLEŞİYOR SANIRIM EN SON YÜZDE KIZ YÜZDE ERKEK YAPICAZ ANKET SONUCUNU :)İNŞALLAH BENİMKİ DE DEĞİŞMEZ EN SON KIZA BENZİYORDU. GÖNLÜNCE OLSUN CANIM SAĞLIKLI OLSUNLAR
Evet galiba esitleyecegiz sonuçları:)) Amin inşallah hepsi sağlıklı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…