2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben decavit içmiyorum kilo alırsın dedi dr balık yağı ve demirle devam ediyorum hala doktoru decavit önermeyen var mı acaba başka
Bilmiyorum ki bana verdi imom da verdi demir hapıda verdi. Demir hapı hergün dedi diğerlerinide birgun imom bir gün devacit iç dedi. Kusmalardan dolayı kilo verdim 48 e düştüm acaba kilo alayim diyemi verdi yoksa bebek icinmi bilmiyorum

Ben daha ogrenemedim cinsiyetini
Öğrendiğim hafta 19. Haftada falan olacam sanırım ve 3 boyutluda görmek istiyorum
Acaba o zaman yanılma payı olurmu
Bende ilk duyunca kendimi fazla alıstirmayayim. Soranlarada henüz kesin değil derim artik :)

Evet ben de neden her şey pembe olmak zounda anlamıyorum. Pembeleri geçtim etek falan ördüler bol bol :)) Umarım değişmez korktum şimdi. :)

Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
Ay cnm kız fikrine de alısmıstın bir hafta daha bekle sen erkek yada kzım diye sevme bebegim diye sev tam belli olana kadar

Neden emin olmadan söylerler ki Değişmesin yaa bende dayanamayip biseyler alanlardanim .. o değil hamilelik günlüğü tutuyorum orada da kızım prensesim diye yazmaya başlamistim bi dahaki kontrolde erkek derse annesinden nefret edebilir

Alisinca kotu oluyor bir anda dr a dalga mi geciyorsunuz dedim :)
benim kv dem dogumda ogreniyorduk diyor cinsiyeti...sizin gibi onceden bilmiyorduk diyor...dedim simdi daha kötü kiz diye bekliyorsun erkek...erkek diye bekliyorsun kız cikiyor ...
şartlar o zamanki gibi olsa... dogdugunda ogrenmek zorunda kaldigimiz bir sey için saniyorum sabrederdik...tek endişemiz sagligi olurdu...

Slm hanımlar bizde doktordan geldik erkek dedi saglıkla gelsin bebişlerimiz. 1 hafta ilerde görünüyor bebeğim testimizde guzel çktı cok şükür ama 3 hafta sonra detaylı ultrason verdi çok pahalı geldi bana sizler ne düşünüyorsunuz

İlk gebeliğim 15+ 5 teyim hala bir hareket hissedemedim . Bu haftalarda hissedenler var oysa ki. Benim de 12. haftada yüksek ihtimal erkek demişti doktorum. Haftaya randevum var kesinleşir sanırım. Şimdi değişiklikler olunca acaba benim ki de yanılmış mıdır diye bir umut doğdu içime Bir yanım kız istese de hep ilk bebek olduğu için kız ya da erkek pek farketmiyor,şansımıza...Şaka bir yana,erken kız tahminlerin de yanılmalar olduğunu çok duymuştum ama erkek tahminleri pek kıza dönüşmüyor sanırım.

Sonomed de 550 tl... allianzliya 186 tl... maalesef 3d tuzlu oluyor ama yapacak birsey yok

19 da hissetmeye basladım. 1 ay daha beklemelisin.

Kızlar bobprix Nasıl bir marka duyan var mı, bir tulum beğendim de ordan alsam mı bilemedim
Ürünleri gayet kaliteli almanya'da geliyor bildiğim kadarıyla kuzenime bi kaç parça bişey almıştık mont kar tulumu falan hepsi çok kaliteli geldi canım

Yine cinsiyet değişiklikleri olmuş ne çok değişiklik oldu gerçekten. arch2401 sana da sürpriz yaptı bebiş. :) hayırlısı olsun bizim için önemli değil aslında insan ister istemez alıştırıyor kendini. Doktorlar da emin olmadan söylemeseler keşke demek ki duramıyor onlar da.
Ben de en Son kıza yakın demesine rağmen oğlum diye seviyorum. Kıza alıştırmıyorum kendimi :)
Sağlıkla gelsin paşalar prensesler

Hayrli olsn cnm ne kadar dedi bizimki fiyat hakkinda bisey demedi

Selam kizlarr
Bizde bugun bebegimizi gormeye gittik 100%100 kiz dedi. Bizim kiz netlik kazanmis oldu. Cok sukur sagligi da yerinde. Ben de hissedemedigimi soyledim gayet normal oldugunu 20. Haftalarda hissedebilecegimi soyledi. Biyopsinin ve kortizonun bebegime zarar vermiyecegini soyledi icim rahatladi bir nebze. Nisan ayinda hem ayrintili hemde biyopsi sonrasi bebegin bakilmasi gereken yerleri varmis nisantasinda bir merkez var pzt bana mesaj at ben randevuyu ayarliyacam ikisini birarada cikartiriz dedi. Bizden haberler simdilik bu kadar kizlar Allah in izni ile biyopsiyi de atlatiriz insallah. Hepinizi opuyoruz kizimla gelismeler oldukca yazarim kizlar gorusmek uzere saglicakla kalin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…