Kızlar bebeğiniz toplanıyormu böyle benim hep oyle oluyor
Ben decavit içmiyorum kilo alırsın dedi dr balık yağı ve demirle devam ediyorum haladoktoru decavit önermeyen var mı acaba başka
Bende bugün dolap içlerinden başlığın diyorum ama oturuyorumBugün bahar temizliğine başladım ama hiç gitmiyor yahuBu yavaşlıkla artık bir aydan fazla sürer heralde
Bu arada ben hissetmiyorum bebeği. Dün doktor anca 2 haftaya hissedersin dedi. Yani 20. haftaya tekabül ediyor sanırım.
Bugün bahar temizliğine başladım ama hiç gitmiyor yahuBu yavaşlıkla artık bir aydan fazla sürer heralde
Bu arada ben hissetmiyorum bebeği. Dün doktor anca 2 haftaya hissedersin dedi. Yani 20. haftaya tekabül ediyor sanırım.
En son 14 te cinsiyetine bakmisti. Sonra hic konusmadik baska yerlerine bakip durduk. Bilmiyorum kızdir kız bence ya... haftaya 4 boyutlu var. Cok alistim kız fikrineaaa,,, ama nasıl olur :) en son ne zaman gitmiştin? benimki 12 den beri kız diyor hep, hiç acaba demedi. ama her hafta 4 boyutluya giriyorum ondan mı acaba? daha değişmesinnn,, çok alışveriş yaptık,, arabası bile pembekorku bastı şimdi :)))))
Bende bugün dolap içlerinden başlığın diyorum ama oturuyorumsen basladiysan biter biter acelemiz yok 1 ayda bitsin
Her şeyin yolunda olması süper:) Amaaaaaa tam da dün konuştuğumuz geldi başına:) Hay Allah canım. Bakalım gelişmiş ultrasonda kesinleşir sanırım.Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
agustos bebeklerinde ne kadar cok cinsiyette yanılgı oldu...banada surpriz yaparmış birde...Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
Ay insanın hiç el atası gelmiyor. Ben de iki saattir kurcalayip duruyorum mutfağı. Bir gelişme yok :))))Bende bugün dolap içlerinden başlığın diyorum ama oturuyorumsen basladiysan biter biter acelemiz yok 1 ayda bitsin
Güzel oluyor ya bahar temizliği. Balkonda yer açacağım çiçekler için filan. Kullanilmayanlari kaldıracağım. Perde, cam, halı temizlenecek :)) Evin bi ağırlığı oluyor yapmayınca. Ya da bana öyle geliyor. Eve yardımcı geliyorsa tabi ne güzel çok kirlenmiyordur zaten :) Ama yine de biriken fazlalıklar filan vardır.ben zaten sevmiyorum yapmayı,, bıraktım kadınlara hepten... bakıcı zaten takıntılı, her gün süpürüyor, haftada bir de kadın geliyor ince temizlik yapıyor. bahar temizliği diye ayrı bi temizlik türü daha yaptıramıcam wala. çok hevesleniyorum ama yok, mümkün değil :) bahsini bile açsam ikisi de istifa edebilir ki o da şu an benim için intihar sebebi :))))
Evt ya abdal a malum olurmuş hic emin degiliz suan ama ben kızım diye sevmeye devam edecem taki 3 boyutluya kadar artik orada kesinlesirHer şeyin yolunda olması süper:) Amaaaaaa tam da dün konuştuğumuz geldi başına:) Hay Allah canım. Bakalım gelişmiş ultrasonda kesinleşir sanırım.
Alisinca kotu oluyor bir anda dr a dalga mi geciyorsunuz dedim :)agustos bebeklerinde ne kadar cok cinsiyette yanılgı oldu...banada surpriz yaparmış birde...
14. haftada kiz dedi...ondan sonrada hic sormadim cinsiyeti ne diye...ecem diye seviyorum ben karnimi...kizimada diyorum kiz kardeşine şunu alalimmi diye...ilk duydugundan beri o kiz degil erkek kardeşim anne diyo... hayırlısi bakalim...ama hic bu kadar cinsiyet değişikliği duymamistim...
Yok artıkKizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
Ay insanın hiç el atası gelmiyor. Ben de iki saattir kurcalayip duruyorum mutfağı. Bir gelişme yok :))))
Güzel oluyor ya bahar temizliği. Balkonda yer açacağım çiçekler için filan. Kullanilmayanlari kaldıracağım. Perde, cam, halı temizlenecek :)) Evin bi ağırlığı oluyor yapmayınca. Ya da bana öyle geliyor. Eve yardımcı geliyorsa tabi ne güzel çok kirlenmiyordur zaten :) Ama yine de biriken fazlalıklar filan vardır.
Ben de aynen. Balık yağını da kendim istedim artıkbenimki de vermedi. sadece gyno ferro içiyorum.
En son 14 te cinsiyetine bakmisti. Sonra hic konusmadik baska yerlerine bakip durduk. Bilmiyorum kızdir kız bence ya... haftaya 4 boyutlu var. Cok alistim kız fikrine
Bakalim 4 boyutluda gorecegiz kesinYok artıkkorktuğun başına gelmiş desene. Herşeyin yolunda olması iyi haber
.Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
Alisinca boyle oluyor.
Sende benim gibi oldun canım. Dün başıma geldi ya aynısı. İnan kendimi alıştırmaya çalışıyorum erkek çocuk fikrine ama içimden de dua ediyorum sağlıklı olsun ama kız olsun diye. Daha önce hiç tahminde bulunup kız demeselerdi kaptırmazdık kendimiziyinede hayırlısı olsun bir umut iki hafta sonraki randevumu bekliyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?