2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende bugün dolap içlerinden başlığın diyorum ama oturuyorum sen basladiysan biter biter acelemiz yok 1 ayda bitsin

evet normali o,, benim de yeni başladı ikinci olduğu halde :)

En son 14 te cinsiyetine bakmisti. Sonra hic konusmadik baska yerlerine bakip durduk. Bilmiyorum kızdir kız bence ya... haftaya 4 boyutlu var. Cok alistim kız fikrine

Bende bugün dolap içlerinden başlığın diyorum ama oturuyorum sen basladiysan biter biter acelemiz yok 1 ayda bitsin

ben zaten sevmiyorum yapmayı,, bıraktım kadınlara hepten... bakıcı zaten takıntılı, her gün süpürüyor, haftada bir de kadın geliyor ince temizlik yapıyor. bahar temizliği diye ayrı bi temizlik türü daha yaptıramıcam wala. çok hevesleniyorum ama yok, mümkün değil :) bahsini bile açsam ikisi de istifa edebilir ki o da şu an benim için intihar sebebi :))))

Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
Her şeyin yolunda olması süper:) Amaaaaaa tam da dün konuştuğumuz geldi başına:) Hay Allah canım. Bakalım gelişmiş ultrasonda kesinleşir sanırım.

Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
agustos bebeklerinde ne kadar cok cinsiyette yanılgı oldu...banada surpriz yaparmış birde...
14. haftada kiz dedi...ondan sonrada hic sormadim cinsiyeti ne diye...ecem diye seviyorum ben karnimi...kizimada diyorum kiz kardeşine şunu alalimmi diye...ilk duydugundan beri o kiz degil erkek kardeşim anne diyo... hayırlısi bakalim...ama hic bu kadar cinsiyet değişikliği duymamistim...

Ay insanın hiç el atası gelmiyor. Ben de iki saattir kurcalayip duruyorum mutfağı. Bir gelişme yok :))))
Güzel oluyor ya bahar temizliği. Balkonda yer açacağım çiçekler için filan. Kullanilmayanlari kaldıracağım. Perde, cam, halı temizlenecek :)) Evin bi ağırlığı oluyor yapmayınca. Ya da bana öyle geliyor. Eve yardımcı geliyorsa tabi ne güzel çok kirlenmiyordur zaten :) Ama yine de biriken fazlalıklar filan vardır.

Her şeyin yolunda olması süper:) Amaaaaaa tam da dün konuştuğumuz geldi başına:) Hay Allah canım. Bakalım gelişmiş ultrasonda kesinleşir sanırım.
Evt ya abdal a malum olurmuş hic emin degiliz suan ama ben kızım diye sevmeye devam edecem taki 3 boyutluya kadar artik orada kesinlesir

Alisinca kotu oluyor bir anda dr a dalga mi geciyorsunuz dedim :)

Yok artıkkorktuğun başına gelmiş desene. Herşeyin yolunda olması iyi haber

epey var arada gaza gelip yapıyorum ama sadece akşam evdeyim zaten. o zaman da çocuktan vakit çalmışım gibi geliyor. zaten yakında işi bıraktırıp eve sepetleyecek beni ailem. o zaman ufak ufak yapıcam mecbur. kadınlar da tek başına yapamıyor bazı şeyleri, ne nereye konulacak, ne atılacak vs bilemiyolar haklı olarak... ben de çocuğa oda açayım diyorum ama bakalım becerebilecek miyim

En son 14 te cinsiyetine bakmisti. Sonra hic konusmadik baska yerlerine bakip durduk. Bilmiyorum kızdir kız bence ya... haftaya 4 boyutlu var. Cok alistim kız fikrine

:))))) hayırlısı olsun tabi ama kız fikrine alıştığın için bence de kız olsun :)))) 14'de yanılma ihtimali var tabi, adam da haklı bu durumda :))) haftaya kesin belli olur artık.

benim hamileliğin başından beri ilk defa mide bulantım oldu bugün. muhtemelen ebbekten değil de birşey dokundu. doktoru aradı pantpas verdi. yarım saate kalmadan geçirdi çok şükür. aklınızda olsun :) pazartesi de randevum var, ayrıntılıyı sordum pazartesi yapıcaz dedi. bunu da atlatırsak gerisi kolay artık :)

.
Sende benim gibi oldun canım. Dün başıma geldi ya aynısı. İnan kendimi alıştırmaya çalışıyorum erkek çocuk fikrine ama içimden de dua ediyorum sağlıklı olsun ama kız olsun diye. Daha önce hiç tahminde bulunup kız demeselerdi kaptırmazdık kendimizi yinede hayırlısı olsun bir umut iki hafta sonraki randevumu bekliyoruz biz.

Alisinca boyle oluyor saglikli olsun hersey tabi ki kabulumuz ama kizdan erkege erkekten kiza gecis gercekten zor. Ben de haftaya 4 boyutluyu bekliyorum orada kesin goruruz cinsiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…