2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Masallah canim kac haftalikken hissettin . Ben hissetmiyorum hala
Aslında ilk gebelikte 20.haftaya doğru hissediliyormus ama ben biraz erken hissettim bu tamamen yapısal bir sey minyon yapılı olmak bebegin pozisyonu kilo rahmin yapısı gibi durumlar etkiliyor. Mesela benim rahim filmimde rahim one anavert yazıyordu bu bile etkiliyordur hissetmenin zamanını. Su an hissetmek de hissetmemek de normal diye düşünüyorum.

Güle güle kullanın canım. Güzel görünüyorlar Emzirme yastigini ben de düşünüyorum. Bebek bezi çöp torbası da çok işe yaradığını duymustum.

tesekkur ederim canim cok sagol. bide o filli kutunun timsahlisi(koyu yesil-acik yesil) ve balinalisi(lacivert-mavi) vardi. fiyati da 39,90 :) cok ufak da degil. file de koctasta dolasirken hatirladim, o da aklimda. gordugum yerde alirim. cop kovasini da tavsiye eden arkadas haber verdi bugun indirim var diye. yoksa karar verip alamazdim sanirim :)) bakalim insallah kullaninca gorucez. henuz kiyafet almiyorum ben bu tarz seyleri aliyorum gordukce. kiyafet hediye geliyor zaten. arkadas bebeginin olmayanlarini verdi. az bisey annem almisti. 7. ayda falan kiyafet eksiklerini tamamlariz artik.
insallah hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun da nasilsa tamamlanir.
bu arada sen hangi sehirdeydin nerde o buyuk civil magazasi?

bide keske dikis bilsem ve makinem olsa valla neler dikerdim :) sen sanslisin, istedigin gibi dikersin hem, yaparsin aslinda birsey degil cidden o minderler.

Son düzenleme:
Güle güle kullanın canım. Güzel görünüyorlar Emzirme yastigini ben de düşünüyorum. Bebek bezi çöp torbası da çok işe yaradığını duymustum.

emzirme minderini bebek oturmaya basladiginda destek olarak falan da kullaniyorlar. arkadas dizinde yatirirken falan kullaniyor yuz ustu yatiriyor. ise yaramayan birsey degil yani

drucilla aldiklarinizi güle güle kullanın filli kutuyu çok beğendim bu tarz kutulara her daim ihtiyaç oluyor birkaç aya kalmaz oyuncaklar alınıyor zaten bizim abladan kalma fazlaca var oyuncak ihtiyacımız pek olmayacak ama ilk bebekte insan özeniyor bebek etrafiyla ilgilenmeye başladığı zaman alıyorsunuz ister istemez

İstanbul'dayım canım, Beylikdüzü'nde Civil. Bir de Büyükçekmece'den dönerken sağda e bebek gördüm 2 katlı çok büyüktü sadece e-bebek mağazasıydı. Başka yerde daha büyüğü varsa bile ya ben görmedim ya da ilgimi çekmedi. Bundan sonra alışveriş gerektiğinde o taraflara gidicem. Sadece bebek değil tüm yaş kategorileri için (çocuk) büyük standlar var, anne ürünleri vs. Yani ihtiyacın olan her şeyi bol seçenekle bulabilirsin. Ayrıca haklısın kıyafet değil de böyle temel ihtiyaçları almam lazım ama görünce dayanmak zor :) Artık ben de böyle ihtiyaç toplayayım. Sen liste mi yaptın yoksa aklına geldikçe mi alıyorsun?

cok tesekkurler esim zaten merakli, simdiden bana diyor niye oyuncak reyonlarini gezmeden cikiyoruz

yani bi liste yaptim ne lazim ne degil diye ama listede oyuncak kutusu yoktu mesela uygun fiyatli birsey gorursem isime yarayacagini dusunuyorsam ve cok hosuma gittiyse aliyorum.
uzakmis ya ben istanbul'un diger ucundayim, kartal'da :)

baska kartal'da olan var mi sahi?

Evet çok uzak hem de, ben bu yakadayım ama bana bile uzak, bugün o taraflara gitmiştik geçerken gördük. Ben de liste yapayım en iyisi, sıra sıra gideyim. :)

Evet çok uzak hem de, ben bu yakadayım ama bana bile uzak, bugün o taraflara gitmiştik geçerken gördük. Ben de liste yapayım en iyisi, sıra sıra gideyim. :)

sirayla gitmek bana zor geliyor ya ben indirimli denk gelirse aliyorum, nasilsa zaman var. ama en azindan ne aldin ne alinacak takibi kolay olur eksiklerin. mesela internette pregonun ana kucagini gordum hosuma gitti. hic bi magazada goremedigim icin inceleme firsatim olmadi. gecen aksam jokerde gordum guzelmis cidden. onun indirimini takip ediyorum simdi. gordugum an alicam :)))

MiniKivi bu arada instagramda eminonundeki havuzlu handa bulunan bi kac dukkanin hesabini buldum. ebebek ve jokerde satilan kiyafetler falan da var ustelik daha ucuz ve o tarz yerlerde pazarlik sansi olur belki. ayrica emzik biberondan tut oto koltuguna kadar bi suru urun mevcut. ben mutlaka bakmayi dusunuyorum oraya da. bir incele derim :)

Bende kartalday

Bende kartaldayım canım

Ah evet ben de bakmak isterim. Adreslerini mesaj atabilir misin? :)

Hayirli olsun cnm. Kizlar mavi kullanir da erkekler pembe kullanamaz. Zannetmem bu saatten sonra erkek kiza donmez. Benim de zaten umudum var cinsiyet konusunda sonucta dr yuzde yuz fln demedi sadece onumuzdeki haftaya kadar muallakta kalmis olacagim. Erkek de olabilir net göremiyorum dedi acaba ben cok mu tepki gosterdim de dr korktu diye dusunmeden de edemiyorum. Biraz sinirli bir tipim dr umda farkinda adami strese soktum bir miktar :) insallah saglikla gelsin de onemli olan bu zaten. kizlar direncli oluyormus erken dogum pek olmuyormus iki oglan kaybedince insan bir korkuyor bu da mi oglan diye gerci suan serklajim var.

tesekkur ederim canim. hayir goremiyordun madem ne diye bastan soyluyorsun dimi :)) endiselenme canim insallah yolunda gidecek hersey kiz da olsa erkek de olsa hayirli evlat olsunlar

tesekkur ederim canim. hayir goremiyordun madem ne diye bastan soyluyorsun dimi :)) endiselenme canim insallah yolunda gidecek hersey kiz da olsa erkek de olsa hayirli evlat olsunlar
Ya aslinda cok emindi kiz derken hic yuzde su kadar ihtimal fln da dememisti o kadar emindi ki ama belki de 14. Hafta pek de dogru bir hafta degil tahmin icin. Dr um cok tecrubeli bir dr ve herseyinden memnunum. Ama cihaz cok onemli bu tur konularda. Ben hala kiz oldugunu dusunuyorum kordon fln görmüstur o :) haftaya 4 boyutluda anlayacagiz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…