Biz evde ozdilek havlu kullanıyoruz bambu dokuma. Çok güzel kuruluyor O tarz bir şey alayım diyorum . Bornoz düşünmüyorum bebege, normal düz havlulardan alırız muhtemelen:) Daha rahat olur gibi.
Merha kizlar doktordan geldim bi kizim daha oluyor masallah kuzum büyümüs kipir kipir.ilk kizimin adi elvin buda eren olsa nasil oluyor erkek ismi gibimi duruyor acaba?
Merha kizlar doktordan geldim bi kizim daha oluyor masallah kuzum büyümüs kipir kipir.ilk kizimin adi elvin buda eren olsa nasil oluyor erkek ismi gibimi duruyor acaba?
Kabızlık şişkinlik çekenler var mi arkadaşlar bol şu iciyorum ama bi kaç gündür mahvediyor..bugün de bi beze olustugunu farkettim dayanilmicak bi ağrısı yok ama ilk defa başıma geliyor ilerlemesin diye napmam lazim ki..biraz pis bi konu kusura bakmayın nolur
Bende de vardı,kuru kayısı yedim bi de günde 2 muz yiyiyordum magnezyum icin onu azalttım,muz da kabız yapıyor cunku bol bol su ıctım düzeldii simdi.doktor 2-3 gün tuvalete cıkamadıgın olursa haber ver demisti ilac veririm dedi ama gerek kalmadı cok sukur
Bugün bahar temizliğine başladım ama hiç gitmiyor yahu Bu yavaşlıkla artık bir aydan fazla sürer heralde
Bu arada ben hissetmiyorum bebeği. Dün doktor anca 2 haftaya hissedersin dedi. Yani 20. haftaya tekabül ediyor sanırım.
Bonprix'ten kapüşonlu polar tulum aldık, yumuşacık pelüş hayvan gibi. Biz bayıldık eşimle. Ancak kendi sitesinden alacaksanız biraz geç geliyor Almanya'dan gönderdikleri için. Daha önce de kendime elbise almıştım o da güzeldi, onu Morhipo'dan almıştık ve hızlı geldi.
Bonprix'ten kapüşonlu polar tulum aldık, yumuşacık pelüş hayvan gibi. Biz bayıldık eşimle. Ancak kendi sitesinden alacaksanız biraz geç geliyor Almanya'dan gönderdikleri için. Daha önce de kendime elbise almıştım o da güzeldi, onu Morhipo'dan almıştık ve hızlı geldi.
Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
biz ilkine doğmadan mothercare'den almıştık çok memnun kaldık. yalnız sonradan plaj için marksandspencerdan aldı annem o da çok güzeldi. bir de en son babası chakradan bornoz aldı, işte ona anne kız aşık olduk. tavsiye ederim kesinlikle :) ama yenidoğana bornoz almayın boşuna, sadece havlu alın. onların baş yeri de oluyor çok rahat. ama bornoz çok uzun süre kullanamazsınız, fuzuli olur.
Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
aaa,,, ama nasıl olur :) en son ne zaman gitmiştin? benimki 12 den beri kız diyor hep, hiç acaba demedi. ama her hafta 4 boyutluya giriyorum ondan mı acaba? daha değişmesinnn,, çok alışveriş yaptık,, arabası bile pembe korku bastı şimdi :)))))
Eren diye bi kiz şarkıcı vardı hepsi grubunda unisex isim ama erkeğe daha uygun gibi yada hep öyle kullanıldığı için bize öyle geliyor :) ben severim unisex isim gizemli geliyor bana ama eşim hiç istemiyo zorlanır diye :) içinize sinen ismi koyun koyduğumuz ismi herkese begendiremeyiz ya