- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Hayrli olsn cnm kznSelam kizlarr
Bizde bugun bebegimizi gormeye gittik 100%100 kiz dedi. Bizim kiz netlik kazanmis oldu. Cok sukur sagligi da yerinde. Ben de hissedemedigimi soyledim gayet normal oldugunu 20. Haftalarda hissedebilecegimi soyledi. Biyopsinin ve kortizonun bebegime zarar vermiyecegini soyledi icim rahatladi bir nebze. Nisan ayinda hem ayrintili hemde biyopsi sonrasi bebegin bakilmasi gereken yerleri varmis nisantasinda bir merkez var pzt bana mesaj at ben randevuyu ayarliyacam ikisini birarada cikartiriz dedi. Bizden haberler simdilik bu kadar kizlar Allah in izni ile biyopsiyi de atlatiriz insallah. Hepinizi opuyoruz kizimla gelismeler oldukca yazarim kizlar gorusmek uzere saglicakla kalin :))
Benim bazen oluyor sanki öne doğru bir baskı hissediyorum bir süre sonra geçiyor. Sende de böyle mi oluyor canim?Kızlar bebeğiniz toplanıyormu böyle benim hep oyle oluyor
Ay benide 12.haftada kıza benziyor dedi 16. Haftada bacak arasindanda baktım yandanda kız dedi 4 boyutludada kız dedi bizde ilk defa bir eşyayı cinsiyete göre seçtik arabasını pembe aldık ve kız fikrine çok alıştım değişirse şok olurumaaa,,, ama nasıl olur :) en son ne zaman gitmiştin? benimki 12 den beri kız diyor hep, hiç acaba demedi. ama her hafta 4 boyutluya giriyorum ondan mı acaba? daha değişmesinnn,, çok alışveriş yaptık,, arabası bile pembekorku bastı şimdi :)))))
Bende öyle oluyor :) bebeginin hareketini hissediyormusun canim.Benim bazen oluyor sanki öne doğru bir baskı hissediyorum bir süre sonra geçiyor. Sende de böyle mi oluyor canim?
Toplanmayı hissetmen için daha çok erken sanki son ayda falan normalde yada ben öyle hatırlıyorumKızlar bebeğiniz toplanıyormu böyle benim hep oyle oluyor
. Anaaaa bak senle beraber bi kaç arkadaşın daha değişti sanki daha ileri düzey için 1 ay var allahım sağlıkla gelsinlerde önceden öğrensek fena olmazdı :)Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
bende bir görüntüleme merkezinden 200 TL fiyat aldım aynı ildeki hastane de 300 TL tabi ayrıntılı biraz pahalı oluyorSlm hanımlar bizde doktordan geldik erkek dedi saglıkla gelsin bebişlerimiz. 1 hafta ilerde görünüyor bebeğim testimizde guzel çktı cok şükür ama 3 hafta sonra detaylı ultrason verdi çok pahalı geldi bana sizler ne düşünüyorsunuz
Evet canım hissediyorum küçük tekmeleri artıkBende öyle oluyor :) bebeginin hareketini hissediyormusun canim.
Aynen benim dr umda decavit yerine balik yagi ve demir verdi onun disinda b12 plus ve solgar d vitamini de aliyorum. Demiri ferro sanoldan solgar a cevirdik. Benim dr da decavit e gerek duymadi.Ben decavit içmiyorum kilo alırsın dedi dr balık yağı ve demirle devam ediyorum haladoktoru decavit önermeyen var mı acaba başka
Bilmiyorum canim inanToplanmayı hissetmen için daha çok erken sanki son ayda falan normalde yada ben öyle hatırlıyorum
. Anaaaa bak senle beraber bi kaç arkadaşın daha değişti sanki daha ileri düzey için 1 ay var allahım sağlıkla gelsinlerde önceden öğrensek fena olmazdı :)
Masallah canim kac haftalikken hissettin . Ben hissetmiyorum halaEvet canım hissediyorum küçük tekmeleri artık
Ayy benimde dış etlerim çok hassas hatta sis bi tarafı..dişimin bi tanesi de daha 9 haftalikken kut diye kırıldı yarısı neyseki arka dìs kökü de sağlanmış da ağrı yapmadiKızlar dişler ne alemde bugün benimkiler baya bir sizladi eskiler der ya her bebekte bir dış gider diye kizimda hiç yasamamistim ama korktum bugün dış etlerimde baya hassas ne yapabiliriz kalsiyum takviyesi mı almak lazim
Ben decavit içmiyorum kilo alırsın dedi dr balık yağı ve demirle devam ediyorum haladoktoru decavit önermeyen var mı acaba başka
Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
Kızlar dişler ne alemde bugün benimkiler baya bir sizladi eskiler der ya her bebekte bir dış gider diye kizimda hiç yasamamistim ama korktum bugün dış etlerimde baya hassas ne yapabiliriz kalsiyum takviyesi mı almak lazim
Ben decavit kullanıyorum zaten Gr olarak bilemem tabi günlük süt yoğurt peynir tüketiyorum da anlayamadım neden böyle olduHamilelikte eğer gereken kalsiyumu alamazsanız bebeğin kemik gelişimi için annenin diş ve kemiklerinden kalsiyum emer bebek ve kalıcı diş kaybı ve kemik erimesine varabilir, hamilelikte sanırım günlük 1000 mg falandı gerekli kalsiyum. Eğer bunu besinlerden alabiliyorsanız takviyeye gerek yok ama alamıyorsanız destek şart. Doktor benim için Decavit yazdı, multivitamin. Bende henüz diş ağrısı falan yok, olmaz da inşallah
drucilla Canım hayırlı olsun. Ne güzel, ne tatlı telaşlar :) Biz de bugün Civil'in büyük bir mağazasını gördük hatta devasa desem daha doğru olur, görür görmez girdik içeri. Hiç bu kadar büyük bebek mağazasına girmemiştim çok şaşırdım veee kendimi kaybettim :) Baktım olacak gibi değil mağazadan çıkmadan önce arabadakilerin yarısını eledim. O kadar çok yenidoğan şeyi almışım ki elemeseydim çocuk onları giyemeden büyürdü :) Sonra bir de korktum tabii, iki doktor kız dedi ama ya 20. haftada erkek derlerse diye. Sonuçta kız şeyleri aldım hep :) 1 ay değişim hakkı varmış neyse ki, detaylı da 2 hafta sonra olduğu için rahatım şimdilik. Bunun dışında bebeğin odası olmasını planladığım odadaki eşyaları başka odaya transfer etmem gerekiyor, vakumlu hurç vs aldım yer tasarrufu sağlamak için. Bizde de çok iş var ve bugün koştur koştur çok yoruldum. Çok tatlı bir yorgunluk :)) Dilerim şu oda ev toparlama işlerim 2 haftaya bitsin. Herkese kolaylıklar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?