2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben decavit kullanıyorum zaten Gr olarak bilemem tabi günlük süt yoğurt peynir tüketiyorum da anlayamadım neden böyle oldu

Decavit günlük miktarı karşılıyor, belki de sizdeki normalde de ara sıra olan bir hassaslıktır. Geçenlerde de bende üç dişimin etine etki eden bir şişlik vardı ama ben çıtır ekmekle çizmiştim, çizerken fark ettiğim için sonradan telaş yapmadım. Öyle bir şeydir belki sizdeki de. Geçmiş olsun bir an önce kurtulun inşallah.

Ben varım.. küçük büyük hiç birini yutamıyordum. O kadar korkuyordum ki elim ayağım titriyordu. Eşim diyodu ki bana bu hap korkusu güzel şey aslında büyük büyük paralar verip bungee jumping paraşüt sporları falan yapmana gerek Yok. Baksana hap içmek Sana aynı adrenalini veriyo :) o kadar panik oluyodum yani. ama şimdi balık yağı ile kan ilacını içebiliyorum. Eşim telkin ede ede öğretti sağolsun. Ama decavit i asla yutamıyorum. 1 2 kere denedim yine şekilden şekile girip çıkarmak zorunda kaldım olmadı onu ekmeği çiğniyorum yutma zamanı atıp ağzıma ekmekle birlikte yutuyorum. Ya da yoğurtla. Boğazıma değmiyor böylece daha kolay oluyo. Benim boğzaımda kalmıştı bir kere hap. 15 16 yaşlarındaydım o zamandan beri fobimdir hap yutmak. Dr hap verince şurup ampul iğne falan olmuyo mu diye. Zorda kalınca içiyoruz mecbur.

Güle güle kullan canım, müslinler çok hoşmuş

Gunaydin kizlar. Istanbulda gene hava kapalı...

gunaydin. evet ya dun ne guzeldi.

Bende Kartal'dàyım nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ben maltepe park ve civild gidiyorum başka bir yer bilmiyorum

bizim burda ebebek var. annemle birlikte ilk kiyafetlerini ordan almistik. maltepe parka biz de sık gidiyoruz ama henuz bisey almadim. simdiye kadarkiler internetten oldu. civil buyuk mu ordaki hic girmedim bi gun oraya da ugrayalim :)

evet Sanirim zorlamaktan oldu ztn afedersiniz 3 güne bir çıkar oldum
Canım benim de 3 günden bir tuvalete çıkmaya başlamıştım, doktorum magnezyum pastili verdi. Çooook rahartttı beni. Düzenli her günzorlanmadan çıkabiliyorum artık. Ne kayısı Ne zeytin, zeytinyağı etkilememiştiniz magnezyum partili iyi geldi bana. İstersen bir görüşmeye gidince sor doktoruna çünkü tuvalette zorlamak iyi değil canım.

Kizlar dr dan ciktim sukur hersey yolunda ama dr um erkek dememismiydik ? Dedi yok yok kiz dediginiz dedim ugrasti ugrasti bakti etti bu erkek de olabilir diyor yaaaa haftaya 4 boyutlu var kafam karisti
Sağlıklı olsun da önemli değil canım benim. Bebişin de senin de iyi olmana çok sevindim. Detaylıda kesin kez belli olur bence, girmdeb çikolata ye derler :)

Kızlarrrr sabah sol yumurtalığımda feci bir agrı vardı sonra agrı kayboldu sizede öyle oluyormu doktoru aramalımıyım??

Kızlarrrr sabah sol yumurtalığımda feci bir agrı vardı sonra agrı kayboldu sizede öyle oluyormu doktoru aramalımıyım??

Gunaydın ,
Benimde dün oldu aynen sol tarafımda,ama sabah kalktıgımda gecmisti,arada olur ya,devamlı olsaydı ve artsaydı bende aramayı dusunuyordum ama gecti cok sükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…