2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
drucilla civil çok büyük değil tek katlı maltepe parkın karşısında. E bebek kartalda nerede var bilmiyorum dur bakayım internetten hemen :)

Bu gittigimde sorayım onu da çok teşekkür ederim

Bende kartalday

Bende kartaldayım canım
bebelerle toplaniriz belki
ayy ne güzel olur

Bende Kartal'dàyım nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ben maltepe park ve civild gidiyorum başka bir yer bilmiyorum
Bende oralara bakıyorum. Arada dayanamayıp alıyorum ama çok ihtiyacım yok. İkinci bebek olunca askında herşey var ama yinede alıyoruz. Uğurmumcuda e bebek var orayada bakabilirsin. İnternetten de bakabilirsin

İnşallah canım bu arada vajinanız yumuşak mı
Canım niye bu kadar tedirginsin. Biraz rahat ol. Akışına bırak bebisin seninle hepimiz ara ara agrilar akintilar yasiyoruz. Önemli ola siddetli ve devamlı olmamasi

Canım niye bu kadar tedirginsin. Biraz rahat ol. Akışına bırak bebisin seninle hepimiz ara ara agrilar akintilar yasiyoruz. Önemli ola siddetli ve devamlı olmamasi
Acayip tedirginim bilmiyorum kendime cok kiziyorum relax olmayi deniyecegim.insallah bir tekmesini hissetsem..belki o zaman rahatlarim :)

Ben de kilo aldım diye vitamini kesti doktor. Muhtemelen sana da bebek düzgün beslensin ve sen de biraz kilo al diye vermiş olabilir canım. Ben düzenli yiyorum diyince kilo da almışım diye bıraktırdı.

Dişler için kalsiyum diş etleri için bol c vitamini canım

Merhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?

Üçüz mü Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi maaşallah

Kızlar bugün English Home'dan ikili paket 100×100 müslin battaniye aldım. 30 TL'ye uygun gibi geldi. İlk pembe esyamizi da almış olduk böylece Almak isterseniz bi bakın derim. Kucuklerinden yoktu ama :/ Keşke olsa 30×30'dan da güzel sırt bezi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…