Canım benim de 3 günden bir tuvalete çıkmaya başlamıştım, doktorum magnezyum pastili verdi. Çooook rahartttı beni. Düzenli her günzorlanmadan çıkabiliyorum artık. Ne kayısı Ne zeytin, zeytinyağı etkilememiştiniz magnezyum partili iyi geldi bana. İstersen bir görüşmeye gidince sor doktoruna çünkü tuvalette zorlamak iyi değil canım.
yani bi liste yaptim ne lazim ne degil diye ama listede oyuncak kutusu yoktu mesela uygun fiyatli birsey gorursem isime yarayacagini dusunuyorsam ve cok hosuma gittiyse aliyorum.
uzakmis ya ben istanbul'un diger ucundayim, kartal'da :)
Bende oralara bakıyorum. Arada dayanamayıp alıyorum ama çok ihtiyacım yok. İkinci bebek olunca askında herşey var ama yinede alıyoruz. Uğurmumcuda e bebek var orayada bakabilirsin. İnternetten de bakabilirsin
Canım niye bu kadar tedirginsin. Biraz rahat ol. Akışına bırak bebisin seninle hepimiz ara ara agrilar akintilar yasiyoruz. Önemli ola siddetli ve devamlı olmamasi
Canım niye bu kadar tedirginsin. Biraz rahat ol. Akışına bırak bebisin seninle hepimiz ara ara agrilar akintilar yasiyoruz. Önemli ola siddetli ve devamlı olmamasi
Bilmiyorum ki bana verdi imom da verdi demir hapıda verdi. Demir hapı hergün dedi diğerlerinide birgun imom bir gün devacit iç dedi. Kusmalardan dolayı kilo verdim 48 e düştüm acaba kilo alayim diyemi verdi yoksa bebek icinmi bilmiyorum
Ben de kilo aldım diye vitamini kesti doktor. Muhtemelen sana da bebek düzgün beslensin ve sen de biraz kilo al diye vermiş olabilir canım. Ben düzenli yiyorum diyince kilo da almışım diye bıraktırdı.
Kızlar dişler ne alemde bugün benimkiler baya bir sizladi eskiler der ya her bebekte bir dış gider diye kizimda hiç yasamamistim ama korktum bugün dış etlerimde baya hassas ne yapabiliriz kalsiyum takviyesi mı almak lazim
Merhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Merhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Kızlar bugün English Home'dan ikili paket 100×100 müslin battaniye aldım. 30 TL'ye uygun gibi geldi. İlk pembe esyamizi da almış olduk böylece Almak isterseniz bi bakın derim. Kucuklerinden yoktu ama :/ Keşke olsa 30×30'dan da güzel sırt bezi olur.