2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Üçüz mü Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi maaşallah
Amin çok teşekkürler Rabbim hepimize sağlıkla meleklerimizi kucaklamayi nasip etsin inş :) hiç aslında üçüz aklımın ucundan geçmezken oldu şimdi onları ultrason da görmek ayrı ayrı kalp atislarini dinlemek çok değişik bir duygu :)

Amin inşallah:) Eminim çok değisik ve güzel bir duygudur :) Yani bir tanesi bile böyle heyecanlandiriyorken üç tane birden :) Muhteşem:))

Yaa maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah üçünüde

Hoşgeldiniz maşallah ne mutluluk 3 üz annesi olmak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah grupta bereketlendi ikiz annemizden sonra :)

Hoşgeldiniz maşallah ne mutluluk 3 üz annesi olmak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah grupta bereketlendi ikiz annemizden sonra :)
Amin çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla kucaklamak evet sanırım bu sene bolluk bereketli bir sene :) benim tüp bebek doktorumun da tedavilerinde hep tek gebelik oluşuyordu genellikle . Bu sene itibari ile üçüz ve ikiz gebelikler de artış oldu :)

hayirli olsun insallah bebekleriniz allah ucunu de kucaginiza almayi nasip etsin.

hayirli olsun insallah bebekleriniz allah ucunu de kucaginiza almayi nasip etsin.
Amin çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) sizin cinsiyetler belli olmuştur hemen belli olduğu gibi alışverişe başladınız mı ?

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Üçüz mü, süper. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hem de ne şok :))) satarız arabaları artık yarı fiyatına :)))))

İkili paket ucuza gelmis gercekten. Jokerde 120x120 gordum 25tl ve tekliydi.
Gule gule kullan canim iyi gunlerde.

Amin çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) sizin cinsiyetler belli olmuştur hemen belli olduğu gibi alışverişe başladınız mı ?

Amin insallah :) Biz buyuk seyleri halletmeye calisiyoruz once. Pek cinsiyeti de beklemedik aslinda unisex seylere baktik hep. arabasini aldik, mobilyalarini aldik, park yatagini aldik falan. Henuz kiyafete gecmedik:)

Yaaa cok güzeell ☺ Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah,hepimizin tabiii bu arada aramıza hosgeldin.. ben daha alışverişe başlamadım... 6.ayda fln başlarız diye konuştuk eşimle ama grubumuzda hazırlıklara başlamış arkadaşlarımız var:)

Ben henüz başlamadım. Yani iki üç parça kıyafet tarzı şey aldım o kadar. Şu sıralar liste yapıyorum. Listem tamamlanınca yavaştan başlayacağım alışverişe.

iyi akşamlar hanımlar :) kötü başlayan iyi devam eden feci yorucu bir pazar geçirdik :) kızım evden çıkarken kafayı yedi,,, kısa etek giydi sonra da çorap giymicem diye tutturdu. babasını bile çıldırttı. evden çıkışımız tam bir olaya dönüştü. korkunç bir kıyafet takıntısı var zaten, neredeyse doğduğundan beri böyle :))) çorabı giydi sonunda ama hırsından kendini de bizi de mahvetti! yemeğe gittik , iş yerine uğradık vs vs... sonra da adamcağız kızdı diye üzülmüş; kız carouselde atlıkarıncaya binmek istedi, ben de kahve içeyim diye bir yere oturdum, o sırada mothercare'e girmişler, kendin seç ne istersen demiş babası... çıkarken aradılar gel bebeğe de bir iki şey seç diye, bir gittim adama resmen servet ödetmiş! onlarca kıyafet yetmemiş, bir de üstüne kitap seçiyorlardı.. zaten hep çok alırdı eşim, şimdi ikinci de kız nasıl olsa diye hepten abarttı. daha iki hafta önce bir o kadar daha almışlardı zaten. böyle yapa yapa çocuğu iyice tepemize çıkarıyoruz aslında. evde de giydirirken kız ağladığı anda gel babacım anneden kaçalım kendimiz seçelim diyor sürekli. çocuk da artık takmıyo beni tabi bu konuda bu bebekte ipleri elime alıcam, kararlıyım. size de tavsiyem öyle alıştırmanız. kızımla ilgili hiçbişeyden çekmedim bu giyinme mevzusundan çektiğim kadar ( neyse, iyi kötü bitirdik günü... ikisi de yattı uyudu... ben de madem öyle, daha tasarruf masarruf yok diye bebeğe dolap molap bakıyorum internetten; nası olsa bi yerden kıssak başka yerden çıkıyo insaflı davranıp bu defa ikeadan beğendim bişeyler. nasıl olsa iki sene sonra sıkılıcaz biliyorum, bu sefer ekonomik olsun istiyorum o yüzden. indirimdeymiş bir de, sizinle de paylaşayım dedim :) ama hangi kombinasyon ona karar veremiyorum

https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...er/gardiroplar/80229008/busunge-gardirop.aspx
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...er/sifonyerler/20229011/busunge-sifonyer.aspx

https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...roplar/79017601/stuva-dolap-kombinasyonu.aspx

Ufak tefek giysi ve tulumları cinsiyet belli olmadan aldık daha. Ama büyük eşyalar için biraz daha bekliyoruz. Gelecek ay kıyafetlerini koymak için bir şeyler seçeceğiz bir sonraki ay da beşiğini muhtemelen. Arada da karar verebilirsek bebek arabasını alacağız. Ama en azından bizim aldığımız ya da seçtiğimiz şeyler cinsiyet belirten şeyler değil, renkler hep unisex. Öyle devam edecek sanırım.

Cinsiyetlerde de erkekler önde gidiyor. Hatta kızlar zaten geriden geliyordu bir de patır patır erkek çıkmaya başladılar. Biz kız bekleyen annelerin hepsini bir telaş aldı 'acaba oğlumu kızım diye mi seviyorum?' diye. Hepimiz ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz, küçük yaramazlar orada da kandıramazlar bizi diye.

Hayırlı olsun üçüzleriniz, hepsini vaktinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…