- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
Amin çok teşekkürler Rabbim hepimize sağlıkla meleklerimizi kucaklamayi nasip etsin inş :) hiç aslında üçüz aklımın ucundan geçmezken oldu şimdi onları ultrason da görmek ayrı ayrı kalp atislarini dinlemek çok değişik bir duygu :)Üçüz müAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi maaşallah
Amin inşallah:) Eminim çok değisik ve güzel bir duygudur :) Yani bir tanesi bile böyle heyecanlandiriyorken üç tane birden :) Muhteşem:))Amin çok teşekkürler Rabbim hepimize sağlıkla meleklerimizi kucaklamayi nasip etsin inş :) hiç aslında üçüz aklımın ucundan geçmezken oldu şimdi onları ultrason da görmek ayrı ayrı kalp atislarini dinlemek çok değişik bir duygu :)
Yaa maşallahMerhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Amin çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olsun sağlıkla onlara kavuşmayı :) bu arada sizin cinsiyetler belli olmuştur bebisinizin cinsiyeti ne acaba ?Yaa maşallahsağlıkla kucağınıza alın inşallah üçünüde
Hoşgeldiniz maşallah ne mutluluk 3 üz annesi olmak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah grupta bereketlendi ikiz annemizden sonra :)Merhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Amin çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla kucaklamak evet sanırım bu sene bolluk bereketli bir sene :) benim tüp bebek doktorumun da tedavilerinde hep tek gebelik oluşuyordu genellikle . Bu sene itibari ile üçüz ve ikiz gebelikler de artış oldu :)Hoşgeldiniz maşallah ne mutluluk 3 üz annesi olmak Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah grupta bereketlendi ikiz annemizden sonra :)
Merhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Amin çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) sizin cinsiyetler belli olmuştur hemen belli olduğu gibi alışverişe başladınız mı ?hayirli olsun insallah bebekleriniz allah ucunu de kucaginiza almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Kızlar bugün English Home'dan ikili paket 100×100 müslin battaniye aldım. 30 TL'ye uygun gibi geldi. İlk pembe esyamizi da almış olduk böyleceAlmak isterseniz bi bakın derim. Kucuklerinden yoktu ama :/ Keşke olsa 30×30'dan da güzel sırt bezi olur.
Üçüz mü, süper. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Ay benide 12.haftada kıza benziyor dedi 16. Haftada bacak arasindanda baktım yandanda kız dedi 4 boyutludada kız dedi bizde ilk defa bir eşyayı cinsiyete göre seçtik arabasını pembe aldık ve kız fikrine çok alıştım değişirse şok olurum
Ya çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim hepimize cennet kokulu meleklerimize kavuşmayı nasip etsin inş :)Üçüz mü, süper. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar bugün English Home'dan ikili paket 100×100 müslin battaniye aldım. 30 TL'ye uygun gibi geldi. İlk pembe esyamizi da almış olduk böyleceAlmak isterseniz bi bakın derim. Kucuklerinden yoktu ama :/ Keşke olsa 30×30'dan da güzel sırt bezi olur.
Amin çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) sizin cinsiyetler belli olmuştur hemen belli olduğu gibi alışverişe başladınız mı ?
Yaaa cok güzeell ☺ Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah,hepimizin tabiiiMerhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Evet bana da ucuz geldi. Rastlalsaniz bi bakın derim. :) Gayet de büyük. Kundak filan yapılır yani.İkili paket ucuza gelmis gercekten. Jokerde 120x120 gordum 25tl ve tekliydi.
Gule gule kullan canim iyi gunlerde.
Ben henüz başlamadım. Yani iki üç parça kıyafet tarzı şey aldım o kadar. Şu sıralar liste yapıyorum. Listem tamamlanınca yavaştan başlayacağım alışverişe.Amin çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) sizin cinsiyetler belli olmuştur hemen belli olduğu gibi alışverişe başladınız mı ?
Amin çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) sizin cinsiyetler belli olmuştur hemen belli olduğu gibi alışverişe başladınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?