2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar akşam wc sonrasi kirmizi renkte lekelenmelerim oldu hemen doktora geldik plesenta aşağıdaymis düşük tehlikem varmış hemen yatis verdi doktor. Iğne ilac serum verdiler.
Insallah bisey olmaz cok korkuyorum.
Aranizda boyle bisey yasayan varmi

Çoktan geçmiş olsun canım. Dikkatten lütfen. Deneyimli arkadaşlar belki fikir verebilir.

Günaydın,

Gecmis olsun.bana da gecen kontrolumda ( 22 gün önce) aynısını dedi.bazı kısıtlamalar getirdi,yorulmayacaksın,cok yürümeyeceksin,agır kaldırma , ev işi yapma vs vs gibii... simdilik dikkat ediyorum söylediklerine.Çok sükür kanamam olmadı...
cumartesi randevum var,kontrol edecegiz bakalım insallah yukarı cıkmıs olur.Cunku 21-22 den sonra yukarı cıkarmıs öyle dedi,internette de yazıyor zaten.
bende bekliyorum insallah cıkar diye...
Sende dikkat et,dinlen hep...

Canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen zamanla yukarı çıkar plesanta..

Günaydın kızlar ben gece boyunca uyuyamadım çok depresifim bubaralar
Şu hamilelik hormonları gerçekten var. Ben inanmazdım açıkçası geçen gece bir türlü uyuyamadım. Eşim il dışına gidecek işi gereği ona taktım kafayı sonra saçma sapan çözümler üretip duygusala bağladım. Gece 3-4 saat uyuyamadım. Sabah kalktığımda hiçbir şeyim yoktu. Çok enterasan.. Umarım seninki de hormonlardandır kötü bir durum yoktur..

Hayırlı olsun üçüzleriniz. Sürpriz yapmışlar. Bu forumda tanıdığım birinin de dördüzleri oldu. Şimdi bir yaşındalar maşallah. Onları da yanlış hatırlamıyorsam 31.haftaya kadar gelmişlerdi

. Çok geçmiş olsun bol bol istirahat et güzel düşün güzel olsun Allah'ın izniyle bişeycik olmaz

Günaydın herkese baş ağrısı başladı yine sabaha karşı kızı gönderdim tekrar uyumaya deniyim inşallah geçer

Burada birkaç arkadaşımız vardi bu durumda olan... teshisleri erken aylarda konmustu. Erken aylarda konulunca yatis ve istirahatle plesanta yukari cikabiliyor. Siz de bolca dinlenin cikacaksa 25. Haftaya kadar yukari cikabilir. Bolca yatak istirahati yapin ki kanamaniz olmasin. Bu sekilde 9 ay i tamamlayan kisiler biliyorum.Gecmis olsun insallah duzelir.

Çok geçmiş olsun. Ben ilk hamileliğimi 9ay aralıklı leklenmelerle geçirdim. Hastaneler ilaçlar dinlenmeler derken tamda zamanında sağlıklı soğdu oğluşum. Seninde geçecektir inşallah. Bol bol dinlen.

Geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Kendini yorma.
Disiplin konusu çok zor. Anne de baba da hatta dedeler nineler bile aynı tavrı takınmalı ki çocuk belirli bir kalıba girebilsin. Yoksa çok zor. Ama şöyle de bir şey var. Kız çocukları kıyafetlere meraklı oluyorlar genelde. Yani farklı disiplinler veren ailelerin kız çocuklarına bakıyorum da hep bi kendi kıyafetini seçme merakı var hepsinde :)) Bazı şeyler de çocuğun doğasında oluyor. Çok kafanızı yormayın bu meseleye.
Bu arada ben iki takımı da gördüm ikeada. İlk takım cooooooook minik. İçine bir şey sığdırmak çok zor olur. Ama ikinci kombinasyon gayet kocaman ve kullanışlı :) Yalnız duvara sabitlenmeleri gerekiyor kesinlikle. Çok güven vermiyorlar.

:))))) hayırlısı olsun tabi ama kız fikrine alıştığın için bence de kız olsun :)))) 14'de yanılma ihtimali var tabi, adam da haklı bu durumda :))) haftaya kesin belli olur artık.
Alisinca kotu oluyor bir anda dr a dalga mi geciyorsunuz dedim :)
Arkadaşımın babası kadın doğum uzmanı ve bana şöyle söyledi.16 cı haftadan önce bebeğin cinsiyetini tahmin etmek kahve falına bakmak gibi dedi.Bu bağlamda 16 cı haftadan önce söylenen cinsiyetlere çok inanılmaması gerektiği kanısındayım.
Kendi doktorum da bana 13 cü haftada kıza benziyor dedi ve akabinde bir daha ki randevunda yani 17 ci haftada ( 24 Mart) cinsiyeti kesinleşir şeklinde bir cümle kurarak kapıyı aralık bıraktı.O yüzden hiç alışveriş olayına girmedik.

Sagol canim cok korkuyorum. Internetede bakmadim kötü bişey yazarda paniklerim diye. Inşallah bebisler yukarı cikar tez zamanda

Sagol canim insallah insallah yukari cikar yatiyorum hep zaten

Çok geçmiş olsun. Ben ilk hamileliğimi 9ay aralıklı leklenmelerle geçirdim. Hastaneler ilaçlar dinlenmeler derken tamda zamanında sağlıklı soğdu oğluşum. Seninde geçecektir inşallah. Bol bol dinlen.
Sagol canim insallah benim bebiste saglikla dogar çok korktum düşecek diye

Sagol canim dinleniyorum surekli

Sagol canim cok korkuyorum. Internetede bakmadim kötü bişey yazarda paniklerim diye. Inşallah bebisler yukarı cikar tez zamanda
Hic internete bakma cok moralin bozulur sakın ha... bak burada da gecen hamileliginde bunu yasamis annisler varmis birsey olmadi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…