Hoş geldiniz insallah gonlunuzdeki gibi olur. Ucuzlerde 32. Haftanin cok normal kabul edildigini biliyorum. 32 yi gecerlerse super olur tabi :)Merhaba güzel anne adayları aslında ben tekil bir gebelik yaşasaydım tahmini eylül 21 gibi doğumum olucakti fakat ben tüp bebek yaptırdım 2 embriyo transferi oldu ve 1 tane embriyo bölündü şu an üçüzlerime hamileyim inş 34. Haftaya kadar gelirim bebeklerimle eğer öyle olursa ağustos başı gibi olucak nasipse .sizlerde durumlar nasıl ne gibi hazırlıklara başladınız ?
Geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Kendini yorma.
Disiplin konusu çok zor. Anne de baba da hatta dedeler nineler bile aynı tavrı takınmalı ki çocuk belirli bir kalıba girebilsin. Yoksa çok zor. Ama şöyle de bir şey var. Kız çocukları kıyafetlere meraklı oluyorlar genelde. Yani farklı disiplinler veren ailelerin kız çocuklarına bakıyorum da hep bi kendi kıyafetini seçme merakı var hepsinde :)) Bazı şeyler de çocuğun doğasında oluyor. Çok kafanızı yormayın bu meseleye.
Bu arada ben iki takımı da gördüm ikeada. İlk takım cooooooook minik. İçine bir şey sığdırmak çok zor olur. Ama ikinci kombinasyon gayet kocaman ve kullanışlı :) Yalnız duvara sabitlenmeleri gerekiyor kesinlikle. Çok güven vermiyorlar.
Şöyle bir şey okumuştum bilmiyorum size de faydası olur mu:Teşekkürler, ikeanın herşeyini sabitlemek lazım gerçekten. Çok hafifler çünkü :)
Kıyafet konusunda da haklısınız. Bütün kızlarda var gerçekten benzer sorunlar. Ama bizimki aşmış durumda artıkSaatlerce evden çıkamadığımız oluyor, katıla katıla ağlıyor... gece bile uyuduktan sonra üstünü değiştirmemiz veya atletle vs saçmasapan bi şekilde uyuduğu için bi kat daha giydirmemiz gerekiyor çoğunlukla. Başka her konuda dört dörtlük bi çocuk diyebilirim. Ama bu konuda ne yaparsam yapayım değişmiyor artık
Şöyle bir şey okumuştum bilmiyorum size de faydası olur mu:
Kıyafetini kendi seçen çocuklar için dolabı yeniden duzenliyorsunuz. Sadece mevsimlik, giymesini istediğiniz 3 ya da 5 parçayı dolabında tutup diğerlerini ortadan kaldırıyorsunuz. Hem çocuğa az seçenek sunmuş oluyorsunuz hem de giydirmek istediğiniz şeye dolaylı yoldan yönlendiriyorsunuz. Çocuklara her zaman az seçenek sunmak gerekiyormuş. Oyuncaklarda da giysilerde de. Kullanmadığı şeyleri gözünün önünden toplamak gerekiyormuş. Bilmiyorum sizde de ise yarar mi:/
arkadaşlar merhaba , herkese mutlu sağlıklı haftalar dilerim... benim kaç gündür baş ağrım var geçmiyor bir türlü parol içiorum ama günde bir taneden fazla almak istemiyorum . ama yetmiyor . kan testi yaptırdım kansızlık falanmı var diye doktora göstericem randevum da 25 inde ama o güne kadar dayanabilcekmiyim bilmiyorum. sizlerdede var mı
aynen yaa hergün farklı bir yerim ağrıyor :) ama baş ağrısı dayanılmaz oluyorGeçen hafta iki gün bende de vardı ama geçti sonra. Hamilelikten önce baş ağrım olunca uyurdum geçerdi artık sabaha da devam ediyor. Ben ağrı kesici de kullanmadım adım attıkça beynim başımın içinde yer değiştiriyordu sanki. Normal herhalde bu da, ben artık her ağrıya normaldir diyorum; kasık, bel, baş ağrısı bunlar dönüşümlü olarak uğruyor çünkü.
merhaba ben bas agrimin daha da siddetlenecegini anladigim zaman parol almak yerine; kulak arkasi, şakaklar, ense ve alnima nane yagi suruyorum. sanirim ferahlattigi icin sogutma etkisi yapiyor damarlara, iyi geliyor isterseniz deneyin :)aynen yaa hergün farklı bir yerim ağrıyor :) ama baş ağrısı dayanılmaz oluyor
Arkadaşımın babası kadın doğum uzmanı ve bana şöyle söyledi.16 cı haftadan önce bebeğin cinsiyetini tahmin etmek kahve falına bakmak gibi dedi.Bu bağlamda 16 cı haftadan önce söylenen cinsiyetlere çok inanılmaması gerektiği kanısındayım.
Kendi doktorum da bana 13 cü haftada kıza benziyor dedi ve akabinde bir daha ki randevunda yani 17 ci haftada ( 24 Mart) cinsiyeti kesinleşir şeklinde bir cümle kurarak kapıyı aralık bıraktı.O yüzden hiç alışveriş olayına girmedik.
15+5 te kız demişti doktorumuz degişmezseAmin çok teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olsun sağlıkla onlara kavuşmayı :) bu arada sizin cinsiyetler belli olmuştur bebisinizin cinsiyeti ne acaba ?
gözün aydın canım :)Doktordan döndüm şimdi. Üçlü tarama sonucumuz temiz çok şükür. Doktor kramp için magnezyum ve hiç balık yemediğim için imom omega verdi. 4 Nisan'da ayrıntılı ultrasonumuzu bekliyoruz şimdi sabırsızlıkla:)
çok gecmiş olsun dinlenin yormayın kendınızı..Günaydın kızlar akşam wc sonrasi kirmizi renkte lekelenmelerim oldu hemen doktora geldik plesenta aşağıdaymis düşük tehlikem varmış hemen yatis verdi doktor. Iğne ilac serum verdiler.
Insallah bisey olmaz cok korkuyorum.
Aranizda boyle bisey yasayan varmi
Günaydın kızlar akşam wc sonrasi kirmizi renkte lekelenmelerim oldu hemen doktora geldik plesenta aşağıdaymis düşük tehlikem varmış hemen yatis verdi doktor. Iğne ilac serum verdiler.
Insallah bisey olmaz cok korkuyorum.
Aranizda boyle bisey yasayan varmi
Teşekkürler:)gözün aydın canım :)
Doktordan döndüm şimdi. Üçlü tarama sonucumuz temiz çok şükür. Doktor kramp için magnezyum ve hiç balık yemediğim için imom omega verdi. 4 Nisan'da ayrıntılı ultrasonumuzu bekliyoruz şimdi sabırsızlıkla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?