2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoş geldiniz insallah gonlunuzdeki gibi olur. Ucuzlerde 32. Haftanin cok normal kabul edildigini biliyorum. 32 yi gecerlerse super olur tabi :)

Teşekkürler, ikeanın herşeyini sabitlemek lazım gerçekten. Çok hafifler çünkü :)
Kıyafet konusunda da haklısınız. Bütün kızlarda var gerçekten benzer sorunlar. Ama bizimki aşmış durumda artık Saatlerce evden çıkamadığımız oluyor, katıla katıla ağlıyor... gece bile uyuduktan sonra üstünü değiştirmemiz veya atletle vs saçmasapan bi şekilde uyuduğu için bi kat daha giydirmemiz gerekiyor çoğunlukla. Başka her konuda dört dörtlük bi çocuk diyebilirim. Ama bu konuda ne yaparsam yapayım değişmiyor artık

Şöyle bir şey okumuştum bilmiyorum size de faydası olur mu:
Kıyafetini kendi seçen çocuklar için dolabı yeniden duzenliyorsunuz. Sadece mevsimlik, giymesini istediğiniz 3 ya da 5 parçayı dolabında tutup diğerlerini ortadan kaldırıyorsunuz. Hem çocuğa az seçenek sunmuş oluyorsunuz hem de giydirmek istediğiniz şeye dolaylı yoldan yönlendiriyorsunuz. Çocuklara her zaman az seçenek sunmak gerekiyormuş. Oyuncaklarda da giysilerde de. Kullanmadığı şeyleri gözünün önünden toplamak gerekiyormuş. Bilmiyorum sizde de ise yarar mi:/

Evet çok işe yarıyormuş ama bizde yaramadı pedagog söylemişti bize de. Hatta hala bazen bunu sevmiyorsan başka birine hediye edelim mi diyorum kararlıysa edelim diyor :) bu bebek için azimliyim, pes etmicem diyorum ama bakalım olucak mı :) şu an bi komşum ve arkadaşım da aynı dertten muzdaripler ama onlarınki iki yaş civarı başladı. Yine de bir şekilde ikna oluyorlar. Bu ezelden beri böyle :))))

arkadaşlar merhaba , herkese mutlu sağlıklı haftalar dilerim... benim kaç gündür baş ağrım var geçmiyor bir türlü parol içiorum ama günde bir taneden fazla almak istemiyorum . ama yetmiyor . kan testi yaptırdım kansızlık falanmı var diye doktora göstericem randevum da 25 inde ama o güne kadar dayanabilcekmiyim bilmiyorum. sizlerdede var mı

Geçen hafta iki gün bende de vardı ama geçti sonra. Hamilelikten önce baş ağrım olunca uyurdum geçerdi artık sabaha da devam ediyor. Ben ağrı kesici de kullanmadım adım attıkça beynim başımın içinde yer değiştiriyordu sanki. Normal herhalde bu da, ben artık her ağrıya normaldir diyorum; kasık, bel, baş ağrısı bunlar dönüşümlü olarak uğruyor çünkü.

aynen yaa hergün farklı bir yerim ağrıyor :) ama baş ağrısı dayanılmaz oluyor

aynen yaa hergün farklı bir yerim ağrıyor :) ama baş ağrısı dayanılmaz oluyor
merhaba ben bas agrimin daha da siddetlenecegini anladigim zaman parol almak yerine; kulak arkasi, şakaklar, ense ve alnima nane yagi suruyorum. sanirim ferahlattigi icin sogutma etkisi yapiyor damarlara, iyi geliyor isterseniz deneyin :)

aslında herkes farklı birşey söylüyor,, kimisi de çok daha erken tahmin edilebilir ama yanılma payı olmasın diye söylemiyorlar diyor. kesenin görülme tarihi bile değişiyormuş cinsiyete göre vs.. biz ilk kontrole gittiğimizden beri doktorumuz kız olsun, kızın yanına kız yakışır falan diyordu. çok belliymiş de alıştırıyormuş gibiydi yani. o yüzden ben daha iki aylıkken bile bu adam kız diyorsa kesin kız olucak bu demiştim :)) ya bu arada benim bir iki tanıdığım doğana kadar bekledi. aslında ne kadar güzel ve doğal ama sabredemiyor insan işte :))

merhabalar ağustos anneleri nasılsınız..artık işyerinde çok sıkılmaya başladım. sabahları uyanamıyorum sanki artık..yorgunluk arttı. bu perşembe kontrolümüz var iple çekiyorum.

çok gecmiş olsun dinlenin yormayın kendınızı..

geçmiş olsun canım

Herkese merhaba bugün raporum bitti tekrar ise basladim.3 hafta aradan sonra zor ama hayat biraz daha normale dönüyor sanki ve mutlu oluyorum

Hayırlı olsun...Sevindim...Darısı ayrıntılı ultrasonun ve bizim basımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…