2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

la rosa selam cnm,ne durumdasın ? iyi misin?

Hic internete bakma cok moralin bozulur sakın ha... bak burada da gecen hamileliginde bunu yasamis annisler varmis birsey olmadi diyorlar
Evet o yüzden asla bişey arastirmadim direk burda sorayim dedim.
Rabbime emanet artık
Diğeri düştü bu düşmez insallah

Rabbime emanet artık
ya se min Çok üzme kendini,benim cevremde de cok fazla var bu durumda olup saglıklı sekilde dogum yapan... internete baktıgında gercekten cok moralin bozuluyor... Sacma sapan seyler yazıyor cogu zaman...

Rabbime emanet artık
Dusuk olmaz cnm Allahin izniyle dinlenerek erken dogum riskinin onune gecmeye calisacaksin. 34 u tamamlasan rahatlarsin Allah in izniyle

Sıkı can iyidir derler

ahaha tamam çok doğru söyledikleri şeyler var da bazen de çok boş söylemişler napsam ki ya. canım birşey yapmak da istemiyor. dün boya işini bitirdik, sonrasında temizlik falan acaip yorulduk. bugün boşluğa düştüm

bugün bende de var o sıkıntı. ama bende hava güzelse ve ben çayır çimen gezemiyosam hep olur zaten :))) misal şimdi işten çıkıp az güneşle haşır neşir olsam önce bişeycik kalmaz , sonra da aklım işte kalır tekrar sıkılmaya başlarım :)))))) bebişe günlük yazsan?? iyi gelir belki... odasını boyadıın, temizlik yaptııın,, vs vs... şimdiden bilsin kıymetlerini bücürler :)

Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin. hosgeldin. benim en büyük hayalim ikiz gebelikti dördüncü bebisime hamileyim hicburindede tutmadi :))) arkadasim ikizlerini yeni doğurdu 36 haftada gayet saglikla dogdular. umarim senin mucizelerinde saglikla dünyaya gelsin.

Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin. hosgeldin. benim en büyük hayalim ikiz gebelikti dördüncü bebisime hamileyim hicburindede tutmadi :))) arkadasim ikizlerini yeni doğurdu 36 haftada gayet saglikla dogdular. umarim senin mucizelerinde saglikla dünyaya gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…