2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba

hayırlı olsun,insallah saglıkla kucagına alırsın bebegini... Benm doktorum gerek görmedi ama bazı arkadaslarıma doktorları yapalım demiş.Bu sanırım doktorla alakalı bir durum.Zaten sende kötü bir durum olsa,bir suphe vs olsa emin ol doktorlar söylemekten cekinmiyorlar,herseyi acık acık söylüyorlar aklına kötü bir sey gelmesin hemen :)

Aminn

Evet bi yandan da oyle dusunuyorum. Ufacik bir risk bile olsa hemen soylerlerdi diyorum. Yine de ilk gebelik oldugu ve tecrube olmadigi icin ister istemez insan merak ediyor diger hamisler neler yapiyor diye:)

Tesekkurler,hemen okuyorum:)

Aminn

Evet bi yandan da oyle dusunuyorum. Ufacik bir risk bile olsa hemen soylerlerdi diyorum. Yine de ilk gebelik oldugu ve tecrube olmadigi icin ister istemez insan merak ediyor diger hamisler neler yapiyor diye:)

Hepimiz aynıyız emin ol,yalnız değilsin :)

yok yaptırmadık. benim doktorum rutinde vajinal muayene yapmıyor.

Aminn

Canım hiç merak etme bunlar rutin testler. Bir şeyden suphelenildigi için yapılmıyor. Sonucuna göre değerlendiriliyor. Ben de yaptırdım 2li 3lü test. 4lü de yapılacak. Doktor hepsini istiyor.

Ya süper bende besiklerine baktım almayı düşünüyorum o zaman çok erken sayılmaz :)

Evet canım Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Aslında benim biraz acele etmemin sebebi 6. Aydan sonra yatarak geçirmek zorunda olmam erken doğum riskinden dolayı bakalım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim :)

Ben henüz başlamadım. Yani iki üç parça kıyafet tarzı şey aldım o kadar. Şu sıralar liste yapıyorum. Listem tamamlanınca yavaştan başlayacağım alışverişe.
Evet bende senin gibiyim aslında ilk önce liste yapıp sonra alışveriş yaparım cinsiyetlerin belli olmasını bekliyorum liste yapmak için ama şimdiden sabırsızım aslında :)

Amin çok teşekkür ederim hepimiz saglıkla alalım inşallah bebişlerimizi. Cinsiyet konusunda bende hep etrafımda erkek duyuyorum sanırım bu sene erkek patlaması yaşanıcak :) sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok önemli değil . Bakalım 31 inde cinsiyetleri belli olucak üçüzlerimin bende hemen kıyafetlere başlamayı düşünüyorum :)

Ay maşallah ben üçüzlerimle bu yolculuktan korkarken eminim dördüz gebelikle anne çok zorlu bir süreçten geçmiştir .bende onun gibi sağlıkla kucaklarım çocuklarımı inşallah . Rabbim herkese bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

Ya süper bende besiklerine baktım almayı düşünüyorum o zaman çok erken sayılmaz :)

yani aramızda 6 hafta var aslında ama bana erken diyenler oldu :) erken gibi geliyor ama mobilyalar nisan ortası hazır olacak mesela. söz verdikleri tarihte getirdiklerini varsayıyorum, zaten kokusunun çıkması en az 1 ay. 7. ayın sonunda olucam anca ütüler yerleştiririm ben onları :)) e bide beşik özel ölçü 90x130 cm yatak yok piyasada. özel ölçü yatağın gelmesi 1 ay sürüyor, çarşaf bumper falan desen onlar ölçüye göre olacak. o yüzden ben iyi ki almışız diyorum benim işler anca yetişecek gibi gözüküyor :)

Canım hiç merak etme bunlar rutin testler. Bir şeyden suphelenildigi için yapılmıyor. Sonucuna göre değerlendiriliyor. Ben de yaptırdım 2li 3lü test. 4lü de yapılacak. Doktor hepsini istiyor.

Evet doktor da oyle dedi. 4lu testi de yapip kombine olarak degerlendirip rapor yazacaklarmis. 20.haftaya kadar suresi varmis,karar verecegiz ona gore.

Hoş geldiniz insallah gonlunuzdeki gibi olur. Ucuzlerde 32. Haftanin cok normal kabul edildigini biliyorum. 32 yi gecerlerse super olur tabi :)
Hosbuldum teşekkürler inş Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin. Zaten üçüz gebeliklerde 30. Haftayı geçmek çok olumlu olarak kabul ediliyor .inş bende elimden geldigince dikkat edip dinlenerek Rabbimin de izniyle zorlu süreci tamamlarım inş

15+5 te kız demişti doktorumuz degişmezse sizin belli degıldır sanırım henüz
En son 12 haftalıktım gittiğimde tahmini 2 kız 1 erkek gibiydi ama doktorum bu tahminler şu dönemde yanıltabilir dedi .aslında 14 haftalikken belli olur ama siz 15 haftalikken gelin o zamn kesin söyleriz bir daha yanılma payı olmasın dedi o yüzden bu ayın 31 ine aldık randevumuzu. Çok heyecanliyim :)

Evet ben de senin gibi düşünüyorum aslında cnm ben besikleri ve yataklarını ikea dan düşünüyorum . Dolap ve sifonyerlerini bebek mobilyacisina yaptiricam dediğin gibi o mobilyaların kokusunun cıkması baya bir zaman alıyor bir de inş olmaz ama benim erken doğum riskim olduğu için biraz da acele etmek istiyorum bakalım şu cinsiyetleri öğrenip hemen başlamak istiyorum artık :) çok eğlenceli olsa gerek bebeklerimiz icin alışveriş yapmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…