2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizimdan kalanlarol
Hormonlardan mı insanlarda mı bilemedim :))) insanlar bir tuhaf morel bozmak için yer arıyorlar etrafımda kendimi soyutladigim için hiç arkadaşım kalmadı baya taktım gece oturdum.agladim bı güzel

Size de gecmis olsun.

Bugün minigime nevresim takımı aldım aslında tesadüfi kendimize alırken dayanamayıp onada aldık :)) park yatak kullanacagimiz için sadece nevresim takımı yeterli oluryor bir tanede kizimdan kalan var temiz iki tane yeter karacadan.70 TL ye aldım fiyat konusunda araştırma yapmadım nette daha uygun olabilir

Insanlar bazen cok acimasız olabiliyorlar... siz icinizi ferah tutun miniklerimiz herseyi hissediyor cunku... insallah hersey cok guzel olacak

Tamam canim nete hicc bakmadım
Kanamam durdu
Dua ediyorum yukarı çıksın plesenta diye. Hepimiz Allahin izniyle mucizelerimize kavusacaz.
Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden

Çok çok gecmiş olsun bol bol dinlenin çok çok önemli dinlenmek ve arkadaşlara katılıyorum nette olur olmadık şeyleri okumak sıkıntı veriyor insana. Bir cok kisinin bir çok konu ile ilgili hem iyı hem kötü deneyimleri var. Ama biz nedense böyle dönemlerde hep kötü deneyimleri referans alıyoruz o yüzden okumamak en doğrusu. Hayırlısıyla bir şey olmayacak bebeğinize icinizi ferah tutun.

gule gule kullanin canim ikiniz de :) bebisinki nasil? carsafi lastikli mi? lastikli olmasa carsaf cok zor oluyor mu kullanimi ya?

ben de sunu begendim lcw de. buyakaya gittigimde bakicam insallah bulursam :)

çok saol,,, inşallah :) sonra da bir ay daha çağırmaz herhalde... tekme tokada da başladı kuşum çok şükür... bundan sonrası daha rahat geçicek hepimiz için umarım :)))
Hadi güzel haberlerle gel canım. Hepimiz güzel haberlerle gelelim ben de bugün kan testi için sağlık ocağına gidince kalbini dinledim iyi geldi :) daha dr randevuma var çünkü ve benimki tembel biraz çok tekmelwmeler başlamadı. Hissediyorum Nadire'n ama içten hissettiğim hareketler var dışarıdan hissetmedim henüz.

Harika anlatmışsın :) aynen o durum heralde bizimki de; bugün size yazdım ya, sonra buluştuk eşimle doktor için, arabayla aldım bakırköyden, bi baktım biner binmez çantasından çikolata çıkardı. Bi parça ye de hareketlensin diye. Sevindim :))) Hakikaten de gittik bi tekmelemeye başladı bebiş anlatamam :) doktor bile feci vuruyo bu dedi :)))) bu arada gül hastalığı ben de döktüm üniversitede, çok enteresan bişey o gerçekten tamamen stres sonrası olmuştu benim de bi daha olmadı Allahtan, çok korkmuştum öyle kalıcak diye :)
Neyse, ayrıntılaya da girdik çıktık. Parmaklara kadar saydık rahatladık :) çok iyi dedi doktor, 383 gr mış. Herşeyi normal dedi. Bir ay sonraya da randevu verdi. Kendini iyi hissediyorsan sadece gyno ferroyla devam dedi. Bunu da atlattık şükür :) darısı başınıza :)

Merhaba canım hoşgeldin, hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebiş inşallah.
Benim ikili test temiz çıktı ve doktor başka test önermedi. Gerek duymadı. Detaylı ultrasona kadar başka test yapmadı. Ama farklı deneyimleri olanlar Eminim yol gösterirler sana. Bence gerek Yok aslında. Hem bu testler belirli bir yüzde veriyorlar hem de ikili test temiz çıkmış. Bence fazla takılma.

Geldimmm :))) bunu da atlattık şükür, herşey yolunda dedi,, herşeyine baktı, rahatladık çok şükür :) çok teşekkürler :) benimki de miskindi de bir iki gündür coştu şükür :)

Aslında soyutlamak bir acıdan iyi bir acıdan kotu eğer kendini kötü hissettiriyorlarsa uzak durmak en iyisi ama iste insan yanında insan arıyor. Gebe okulları aslında iyi fikir aynı seyleri yaşadığımız insanlar. Bir de doğumdan sonra görüşme şansı oluyor ama çalıştığım için bir türlü Zaman ayıramadım..

Geldimmm :))) bunu da atlattık şükür, herşey yolunda dedi,, herşeyine baktı, rahatladık çok şükür :) çok teşekkürler :) benimki de miskindi de bir iki gündür coştu şükür :)
Çok güzel haberler canım darısı hepimizin başına :))) bizimkisi babası gibi tv karşısında keyif yapıyor sanırım azıcık sıkıştırıyorum yine bozmuyor kereta keyfini :))

gule gule kullanin canim ikiniz de :) bebisinki nasil? carsafi lastikli mi? lastikli olmasa carsaf cok zor oluyor mu kullanimi ya?

ben de sunu begendim lcw de. buyakaya gittigimde bakicam insallah bulursam :)

Teşekkürler evet canım çarşafı lastikli ama kizimda düz çarşaf kullandım pek sorun yasamadim
evet insan iki çift laf edeceği insan arıyor gerçekten gebe okulu için sağlık ocağından aradılar beni ama saatleri uymadı bana kızımın okuldan çıkacağı saate denk geliyor oyuzden katılamadım

Masallah cnm hosgeldin aramiza insallah ucuzlerini alıtsn saglıcakla kucagina ücuz cok farklı olmalı hrrlde üc tane melek

Merhaba canim hosbulduk:)
Allahim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.
Ben de doktora gidince gerek yok der diye dusundum ama yapalim deyince kararsiz kaldim. Bize birakilmasa bu karar daha iyi olacak ya neyse,karar verecegiz bi sekilde:)

Ohhhh maşallah hadi hayırlısı olsun ayrıntılı ultrason ilk siz yaptırdınız sanırım başka denk gelmedim forumda gözünüz aydın. Çok farklı bir deneyimdir eminim, bende iple çekiyorum. Kocaman da olmuş minnoş maşallah

Slm kızlar uzun zamandır gelemedim buraya ama okudum sizleri
malum evde iki bıdığım daha var
Alışverişler başlamış
Nasip olursa bizim de bir oglumuz olacak bugün öğrendik
2 prensesim vardı birde prens geliyormuş
Bütün kuzularımİz hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Bundan sonra daha sık yazacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…