Cok gecmiş olsun. Vücut biryerlerden tepki veriyor...
Hormonlardan mı insanlarda mı bilemedim :))) insanlar bir tuhaf morel bozmak için yer arıyorlar etrafımda kendimi soyutladigim için hiç arkadaşım kalmadı baya taktım gece oturdum.agladim bı güzelŞu hamilelik hormonları gerçekten var. Ben inanmazdım açıkçası geçen gece bir türlü uyuyamadım. Eşim il dışına gidecek işi gereği ona taktım kafayı sonra saçma sapan çözümler üretip duygusala bağladım. Gece 3-4 saat uyuyamadım. Sabah kalktığımda hiçbir şeyim yoktu. Çok enterasan.. Umarım seninki de hormonlardandır kötü bir durum yoktur..
Canım bunlar hep hormonal inanki... erkekler zaten yapı geregi bizden cok farkli oluyorlar. Kimi zaman iclerinde yasiyorlar. Zaten suan hamileyiz diye bize de yasadiklari olumsuz seyleri yansitmiyorlar. Diyelim ki işiyle ilgili bir sikinti oldu bunu sana anlatamaz ama icinden morali bozuk oldugu icin de sana bu ilgisizlik heyecansizlik gibi gelebilir. Her evladinin onda yeri baska olacak emin ol. Gereksiz yere ne onu ne de kendini üzmeilk kaybimizi yaşadigimizda esim bana benim gibi uzulmuyor gibi geliyordu 4 gun sonra uzerini degistirirken vucudunda bir takim kabarikliklar farkettim bir iki taneydi.. gun gectikce sayilari artti ve cicek gibi açıyorlardı resmen... bir haftanin sonunda baktim olacak gibi degil gittik dr a... gül hastaligi diye birsey... cok uzuntulu bir hadisenin ardindan olurmuş ve tuhaf gelecek ama tek caresi bir krem ve ilgi alaka... kendimi biraktim basladim bununla ilgilenmeye her aksam kremini surerken söyle diyordum. Aman gulleri cok severim diye güller mi acmis benim kocam...fln fln zaten erkekler buyumeyen cocuk gibiler neyseki bir haftaya iyilesti ve ben esimin bu kadar hassas bir kisi oldugunu icine attigini hic bilmiyordum.
Insanlar bazen cok acimasız olabiliyorlar... siz icinizi ferah tutun miniklerimiz herseyi hissediyor cunku... insallah hersey cok guzel olacakKizimdan kalanlarol
Hormonlardan mı insanlarda mı bilemedim :))) insanlar bir tuhaf morel bozmak için yer arıyorlar etrafımda kendimi soyutladigim için hiç arkadaşım kalmadı baya taktım gece oturdum.agladim bı güzel
Tamam canim nete hicc bakmadım
Kanamam durdu
Dua ediyorum yukarı çıksın plesenta diye. Hepimiz Allahin izniyle mucizelerimize kavusacaz.
Dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden
Bugün minigime nevresim takımı aldım aslında tesadüfi kendimize alırken dayanamayıp onada aldık :)) park yatak kullanacagimiz için sadece nevresim takımı yeterli oluryor bir tanede kizimdan kalan var temiz iki tane yeter karacadan.70 TL ye aldım fiyat konusunda araştırma yapmadım nette daha uygun olabilir
Hadi güzel haberlerle gel canım. Hepimiz güzel haberlerle gelelimçok saol,,, inşallah :) sonra da bir ay daha çağırmaz herhalde... tekme tokada da başladı kuşum çok şükür... bundan sonrası daha rahat geçicek hepimiz için umarım :)))
Canım bunlar hep hormonal inanki... erkekler zaten yapı geregi bizden cok farkli oluyorlar. Kimi zaman iclerinde yasiyorlar. Zaten suan hamileyiz diye bize de yasadiklari olumsuz seyleri yansitmiyorlar. Diyelim ki işiyle ilgili bir sikinti oldu bunu sana anlatamaz ama icinden morali bozuk oldugu icin de sana bu ilgisizlik heyecansizlik gibi gelebilir. Her evladinin onda yeri baska olacak emin ol. Gereksiz yere ne onu ne de kendini üzmeilk kaybimizi yaşadigimizda esim bana benim gibi uzulmuyor gibi geliyordu 4 gun sonra uzerini degistirirken vucudunda bir takim kabarikliklar farkettim bir iki taneydi.. gun gectikce sayilari artti ve cicek gibi açıyorlardı resmen... bir haftanin sonunda baktim olacak gibi degil gittik dr a... gül hastaligi diye birsey... cok uzuntulu bir hadisenin ardindan olurmuş ve tuhaf gelecek ama tek caresi bir krem ve ilgi alaka... kendimi biraktim basladim bununla ilgilenmeye her aksam kremini surerken söyle diyordum. Aman gulleri cok severim diye güller mi acmis benim kocam...fln fln zaten erkekler buyumeyen cocuk gibiler neyseki bir haftaya iyilesti ve ben esimin bu kadar hassas bir kisi oldugunu icine attigini hic bilmiyordum.
Merhaba canım hoşgeldin, hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebiş inşallah.Arkadaslar merhaba. Allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli dogumlar nasip etsin.
Kismetse agustos sonu eylul basi tahmini dogum tarihimiz. 16+2 gunluk hamileyim. Oglusum olacak:)
34 yasindayim,Ilk gebeligim ve 5.tup bebek tedavimde pozitifi gorduk. O yuzden istemeden de olsa sanirim fazla pimpirikleniyorum.
Ikili test sonucumuz temiz cikmasina ragmen doktorum 4lu testi de yapalim diyor. Hastanenin prosedurunun boyle oldugunu,bunu herkese soylediklerini ve son karari yine hastaya biraktiklarini soyledi doktorum. 2li testi temiz cikip yine de 4luyu yaptiran var mi?
Hadi güzel haberlerle gel canım. Hepimiz güzel haberlerle gelelimben de bugün kan testi için sağlık ocağına gidince kalbini dinledim iyi geldi :) daha dr randevuma var çünkü ve benimki tembel biraz çok tekmelwmeler başlamadı. Hissediyorum Nadire'n ama içten hissettiğim hareketler var dışarıdan hissetmedim henüz.
Aslında soyutlamak bir acıdan iyi bir acıdan kotu eğer kendini kötü hissettiriyorlarsa uzak durmak en iyisi ama iste insan yanında insan arıyor. Gebe okulları aslında iyi fikir aynı seyleri yaşadığımız insanlar. Bir de doğumdan sonra görüşme şansı oluyor ama çalıştığım için bir türlü Zaman ayıramadım..Kizimdan kalanlarol
Hormonlardan mı insanlarda mı bilemedim :))) insanlar bir tuhaf morel bozmak için yer arıyorlar etrafımda kendimi soyutladigim için hiç arkadaşım kalmadı baya taktım gece oturdum.agladim bı güzel
Çok güzel haberler canım darısı hepimizin başına :))) bizimkisi babası gibi tv karşısında keyif yapıyor sanırım azıcık sıkıştırıyorum yine bozmuyor kereta keyfini :))Geldimmm :))) bunu da atlattık şükür, herşey yolunda dedi,, herşeyine baktı, rahatladık çok şükür :) çok teşekkürler :) benimki de miskindi de bir iki gündür coştu şükür :)
Teşekkürler evet canım çarşafı lastikli ama kizimda düz çarşaf kullandım pek sorun yasamadimgule gule kullanin canim ikiniz de :) bebisinki nasil? carsafi lastikli mi? lastikli olmasa carsaf cok zor oluyor mu kullanimi ya?
ben de sunu begendim lcw de. buyakaya gittigimde bakicam insallah bulursam :)
evet insan iki çift laf edeceği insan arıyor gerçekten gebe okulu için sağlık ocağından aradılar beni ama saatleri uymadı bana kızımın okuldan çıkacağı saate denk geliyor oyuzden katılamadımAslında soyutlamak bir acıdan iyi bir acıdan kotu eğer kendini kötü hissettiriyorlarsa uzak durmak en iyisi ama iste insan yanında insan arıyor. Gebe okulları aslında iyi fikir aynı seyleri yaşadığımız insanlar. Bir de doğumdan sonra görüşme şansı oluyor ama çalıştığım için bir türlü Zaman ayıramadım..
Cinsiyeti.degismedi degilmi :)))) ay degismesin bizim bidiklarGeldimmm :))) bunu da atlattık şükür, herşey yolunda dedi,, herşeyine baktı, rahatladık çok şükür :) çok teşekkürler :) benimki de miskindi de bir iki gündür coştu şükür :)
Masallah cnm hosgeldin aramiza insallah ucuzlerini alıtsn saglıcakla kucagina ücuz cok farklı olmalı hrrlde üc tane melekEn son 12 haftalıktım gittiğimde tahmini 2 kız 1 erkek gibiydi ama doktorum bu tahminler şu dönemde yanıltabilir dedi .aslında 14 haftalikken belli olur ama siz 15 haftalikken gelin o zamn kesin söyleriz bir daha yanılma payı olmasın dedi o yüzden bu ayın 31 ine aldık randevumuzu. Çok heyecanliyim :)
Merhaba canım hoşgeldin, hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebiş inşallah.
Benim ikili test temiz çıktı ve doktor başka test önermedi. Gerek duymadı. Detaylı ultrasona kadar başka test yapmadı. Ama farklı deneyimleri olanlar Eminim yol gösterirler sana. Bence gerek Yok aslında. Hem bu testler belirli bir yüzde veriyorlar hem de ikili test temiz çıkmış. Bence fazla takılma.
Harika anlatmışsın :) aynen o durum heralde bizimki de; bugün size yazdım ya, sonra buluştuk eşimle doktor için, arabayla aldım bakırköyden, bi baktım biner binmez çantasından çikolata çıkardı. Bi parça ye de hareketlensin diye. Sevindim :))) Hakikaten de gittik bi tekmelemeye başladı bebiş anlatamam :) doktor bile feci vuruyo bu dedi :)))) bu arada gül hastalığı ben de döktüm üniversitede, çok enteresan bişey ogerçekten tamamen stres sonrası olmuştu benim de bi daha olmadı Allahtan, çok korkmuştum öyle kalıcak diye :)
Neyse, ayrıntılaya da girdik çıktık. Parmaklara kadar saydık rahatladık :) çok iyi dedi doktor, 383 gr mış. Herşeyi normal dedi. Bir ay sonraya da randevu verdi. Kendini iyi hissediyorsan sadece gyno ferroyla devam dedi. Bunu da atlattık şükür :) darısı başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?