2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ferrum Fort acayip sancı yapıyor Afedersiniz ne kabız ne ishal ikisi arası birsey oluyor
Ben günde 2 tane kullanıyorum
Birde aç karna mı tok karna mı iciyorsunuz?
Bu da etkiler mi acaba?

Bazen bana da öyle geliyor asagıda gibi bazende yukarda gibi ctesi dr kontrolum var o zmn soracagım,bi de bana plesanta asaagıda biraz demisti ondan mı acaba bilemedim,bebegi asagıda tasımak diye biaeyu var ama seninki öyle olmayabilir,en iyi yanıtı doktor verir,cok sıkma canını..

Maasallah cnm cok guzel haberler :) aynen öyle bak gordun mü zaten hic ihtimal vermemistim esinle ilgili endiselerine bizimkide 387 gr cikti cumartesi yakın gidiyoruz. Kilo bizim icin 2 kat onemli biliyorsun riskli durumumuzdan cok sukur bidircigim da 10 gunluk bir depar atti insallah annesini uzmeyecek :)

Arkadaşlar bnim bir kaç gündür oğlum karnımın icinden sanki tatlı tatlı kaşıyo gibi hissediyorum böle bisi yaşayan var mi aranzda acaba ?

Saol, iyi geldi gerçekten daha istekli görmek :) aslında kendim bile inanamıyorum bazen, insan nasıl bu kadar sevebilir bi çocuğu daha diye. Halbuki matematiksel birşey değil, sevgiyi bölmek diye birşey yok,, ikisinin yeri de başka olucak tabi; ama insanın aklı almıyor yine de :)) o zaman zaman öyle düşünüyor ister istemez :)) senin bebişe de maşallah, bol bol alsın, tostos olsun, annesini de üzmesin inşallah :) gerçekten önemli kilo ama 2,5 'u görsek gerisi kolay. Zayıf doğan bebekler Komando gibidir, Daha hızlı kilo alır demişti bana doktor. Sağsalim doğsunlar da besleriz biz onları bol bol :))

Hanımlar bu arada aklında soru işareti olanlar vardı burada da; ben doktorun asistanına sordum bugün, ben kızımı bırakamam benimle kalabilir mi hastanede diye. Zaten Ferhat bey getirilmesi gerektiğini söylüyor dediler. Doğum yaklaşınca kendine de soracağım tekrar ama şimdilik en kötü ihtimalle benimle hastanede kalır diye düşünüyoruz. Ben bırakamam zaten onu, sütüm mütüm gelmez, aklım onda kalır :) ama ameliyata girerken görmesin, siz toparlandıktan sonra gelsin dediler ki zaten biz de öyle yapardık her halikarda. Pek bi rahatladım :))

Sagol canım çok teşekkür ederim yatıyorum surekli bisey olmasin diye.
Moralimi bozmamak icinde internetten hicbisey okumadim. Çünkü çabuk etkileniyorum ben okuduklarimdan

Cinsiyeti.degismedi degilmi :)))) ay degismesin bizim bidiklar

Yok yok kesinlikle kız dedi :)) dedim arabası bile pembe, kız diilse bile doğuma kadar söylemeyin artık bence :))))) zaten bugün aşırı netti herşeyi, bacakları poposu parmakları herşeyi video kaydı gibi izledik. Biz bile farkederdik yani erkek olsa :)))

Allah 9 ayi gormek nasip etsin insallah,ben de kendimi cok merak ediyorum:)
Kilo acisindan da merak ediyorum nasil olacaim diye. 4 ayda 4 kilo aldim. Bebisler saglikla gelsin kilolari veririz bir sekilde insallah ama gereksiz kilo da almak istemiyorum. Fazla kilo da doguma zararli. Bir de simdi normal doguma teşvik zorunlu oldu,kilo olursa zorlaniriz

Bebe yagi,bio oil in catlak kremi duydum badem yaginin disinda. Biraz daha erken baslamaliydim sanirim surmeye ama bir an once almak istiyorum.
Her gece mi suruyorsunuz,gun asiri mi?
Ben duştan sonra sürüyorum her gün. Hindistancevizi yağı aldık ama ben İnternete bir formül gördüm. Bu yağ bitince ondan yapacağım. Bi de eşim bi göğüs çatlak kremi getirmiş. Onu da 7. ayda sürmeyi planlıyorum.

Bencede catlaklarin en çok irsi olmakla ilgisi var. kremler sadece takviye oluyo. iki gebelikte kakao badem yagi falan kullanmistim. Üçüncü de sadece evdeki arko kremi sürdum bide zeytinyağı hic catlak olmadi. bundada pek birsey kullanmiyorum bakalim sonuc nolcak. arkadasim 3 tane dogurdu hicbirsey sürmedi catlak sıfır. galiba vücut yapisi cok etkiliyo. ama göğüs uclarinda kremi erken surmenin gercwktwn cok faydasini gördüm. uclari kanayip parcalaniyo ve cok canim yaniyo o yüzden dikkat etmek lazim (

Tarif şöyle;
Katı hindistan cevizi yağı
Katı kakao yağını benmari usulü eritiyoruz
Menekşe yağ ekleyip küçük bir kavanoza koyuyoruz. Soğuyunca hazır olmuş oluyor kremimiz:) Ben bunu yapacağım elimdeki yağ bitince.

Arkonun icinde paraben maddesi var,o da zararli bir maddeymis diye duydum ama ne kadar dogru acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…