2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar günaydın

Geçen cuma çoook kötü bir gün geçirdim, sizler de destek oldunuz çok sağolun. Bazen her şey üst üste geliyor ya da ben biraz hamilelik hormonlarıyla her şeye biraz daha hassas bakıyorum bilmiyorum. :) Ama şu an iyiyim çok şükür.

Cuma ve cumartesi akşama kadar bebek hareketlerini hiç hissedemedim, baya kötü etkilendim, bir de aile ve iş yerindeki sorunlar üst üste geldi. O akşam doktoru aradım, sorunlarımı anlattım endişelenicek bir şey olmadığını söyledi. Zaten bir daha da aynı sorunları yaşamadım çok şükür. Cumartesi akşamüstü de nihayet baya kuvvetli tekmeler hissetmeye başladım da rahatladım. Zaten ondan sonra hiç durmadı tekmeler :) Acaba diyorum benim moralim bozuk olunca o da daha sakin mi oluyor? Ben mutluyken daha çok hareket ediyor sanki. O yüzden moralimi daha yüksek tutmaya çalışıyorum.

Dün de gittim KPSS başvurusunda bulundum. :) Öğretmen atamaları için ilk denemem olucak. Tamamen oğluma daha fazla vakit ayırabilmek için böyle bir karar aldım. Aslında benim asıl mesleğim öğretmenlik ama staj dışında hiç yapmadım. Sanırım artık kürkçü dükkanına dönme vaktim geldi :) Bu arada alan sınavı 20 Temmuz'da, yani kısmetse karnım burnumda sınava giricem :) Annem de diyor "Sınavdan çıkıp doğuma gidersin artık." Bakalım, oğlum bana şans getirir inşallah.

Sizleri çok öpüyorum kızlar! Neşeler bize yakın, sıkıntılar bizden uzak olsun.

bolgeye gore degiskenlik gosterebilir belki ama seceneklerde ups cikarsa omu tercih et. simdiye kadar gordugum en duzgun calisan kargo sirketi gercekten :)
ahaha cok tatlisin ya arada o his bana da geliyor. bizim bebisin esyalari da poset icinde kapinin arkasinda kolunda asili duruyor. gelip gecerken poset takiliyor gozume. sacmalama deyip frenliyorum kendimi

amin insallah sagol canim benim. ama iste dun de dedim. 2. tecrubelerde farklilik olmasi normal. belki benim esim de ayni dediginiz gibi olacak 2. cocukta.
sen saril bosver uzme kendini. hayat kuslukler, kirginliklar icin cok kisa, her anin degerini bilerek yasamak lazim.

aksam eve geldiklerinde kocaman sarilin kocalariniza

hakkinda hayirlisi olsun canim. iyi olmana sevindim. tabi ki sendeki huzursuzlugu hissediyor bebegin. hatta bu durumun bebegin dogum sonrasindaki sakinligini de etkiledigini dusunuyorum. o yuzden bu donemin keyfini cikar kafaya da hic bisey takma :) bebek her gun ayni siddette hareket etmiyor hepimizin oyle. gun icinde sen de hareketlisin o yuzden hissetmiyor olabilirsin endiselenme. sonra o kipirtilar yuzunden uyuyamicaz :))

Aynen ben de dün aldıklarımı koltuğa serip sevdim teker teker :) Çok normal bence

Doğru canım, bence de kesinlikle hissediyor. Çünkü cumartesi akşama doğru biraz kafamı başka şeylere verip rahatladım ondan sonra başladı hareketler. O yüzden kafaya takmamak lazım pek. Bir de dediğin gibi bazen durgun oluyor, bazen hareketli normal böyle şeyler. Neyse bir daha yaşamayız inşallah o tarz kötü günler.

Geçmiş olsun canım. Aynen bebekler her şeyi hissediyor. Sonuçta aynı kan dolaşıyor damarlarımizda. Bizim hormonlarımiz onları da etkiliyordur. Üzüntümüzü sevincimizi hissediyorlardir. O yüzden çok kafaya takma her şeyi. Kpss için de başarılar r dilerim. İnşallah istediğiniz gibi olur.
Evet gerçekten de ptt en iyisi:)
İyi bari sen kendini durdurabiliyormussun:)) Yine de o duygu var yani.
Aynen ben de dün aldıklarımı koltuğa serip sevdim teker teker :) Çok normal bence
İyi bari yalnız değilmişim

Canım ya. Aynen öyle yapıcam. Sen de sağol o gün çok ilgilendin.

Saol, inşallah hayırlısı olur.

herkese merhabalar... ben size bir soru soracağım yine... krem kullanmama rağmen göbeğim pul pul kuruyup dökülmeye başladı böyle olanlar var mı acaba

Kızlar Bebek çamaşırlarımız için hangi deterjanı kullanalım, yumuşatıcı kullanalım mı? Doğumdan ne kadar önce yıkayıp ütülemek lazım sizce
ben 1.5 yaşına kadar sabun tozu kullandım sadece.daha sonra dalin sıvı deterjan ve örme yelekler için bebekler için olan yumuşatıcıları kullanmaya başladım.

Bebe yagi,bio oil in catlak kremi duydum badem yaginin disinda. Biraz daha erken baslamaliydim sanirim surmeye ama bir an once almak istiyorum.
Her gece mi suruyorsunuz,gun asiri mi?
Ben 16 yaşımdan beri bebeyağı kullanıyorum şimdiye kadar hiç sıkıntım olmamıştı taki 10 gün öncesine kadar göğüslerim aşırı büyüdüğü için galiba göğüslerimin alt kısmında çatlaklar oluşmaya başlamış kırmızı kırmızı canım çok sıkıldı uzun süredir bebeyağı kullanmama rağmen. Göbeğimde de oluşacak diye korkmuyor değilim Avustralyada yaşayan bir arkadaşım var kozmetik ürünler hakkında çok iyi bilgisi var eğitimi almış ona sordum oda ben hamileyken burda çok iyi bir yağ var onu kullandım sanada alıp göndereyim dedi sağolsun almış resmini çekip attı birde ne göreyim bio oilin çatlak yağı burda herkes çok memnun sende kullan dedi bakalım onu deneyeceğim umarım oluşmaz.

bugun doktora soracagım. zorla da olsa cevap almayı planlıyorum.

Çok sevindim iyi olmana... Kesinlikle onların bizim duygularımızı hissettigine inanıyorum o yüzden elimizden geldikce stressiz ve huzurlu olmalıyız :) hareketlerini hissetmeme konusu da zaman zaman değişiyor bazen duruyor bazen sıklıkla hareket ediyor,ileri de o hareketler uyutmayacak insallah biziiii :)
KPSS konusunda da basarılar diliyorum,ögretmenlik kadınlar için en iyi mesleklerden biri valla :) Bol şans...

Geçmiş olsun canım.İyi olmanıza sevindim KPSS konusu da iyi olmuş sınava hazırlanırsın kafanın başka şeylerle meşgul olması da güzel. Bebekler gerçekten annenin durumuna göre hareket ediyorlar. Yorgun ve stresli olunca hareketleri azalıyor ne zaman ki evdeyim dinleniyorum o zaman hareketleniyor bir de 28.haftadan önce düzensiz hareketlenmeler normal kabul ediliyor

Yok kilo sadece görsele zarar :) ben ilkinde 21 kilo almıştım normal Doğum yaptım kiloyla ilgili bi sıkıntım olmadı. Doktorum sen zayıfsın ye herşeyi diyodu. Son ay ye dedik de sen de abarttın ama 21 kilo nedir dedi gülüştük. Aynı istikamette devam ediyorum şu an 7 kilo aldım pişman değilim yine olsa yine yerdim hepsini rejim yapan arkadaşlarımın bebekleri hep yeme konusunda sıkıntılı ben de öyle olmasın diye kısmıyorum öyle inandım çünkü . Oğlum doğduğunda çocuk doktoru emme refleksini kontrol etmek için parmağını ağzına sokmuştu. Bu nasıl bi yenidoğan parmağımı yicekti diye espri yaptı yine aynı tür çocuk istediğim için yemeye aynen devam

Canım benim çok saol :) Aynen canım, akşamları oturup eşimle sınavlara hazırlanıyoruz :) Onun da mesleki başka bir sınavı var, öğrenciler gibi olduk iyice :) Ama bir yandan da iyi oluyor dediğin gibi kafa dağılıyor.

Dediğin gibi hayatımızdan stres ve yorgunluğu azaltmamız lazım, doğum sonrası bebek karakterini bile etkiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…