2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet cnm mumkun olmuyor gecen 1 bucuk saat agladi banamisin demedi insanin ici parcalanyr

Ayyyu ben kendime panikli pimpirikli diyodum ama sen masaAllah baya bi paniksin :) walla etraf bozuk insan ister istemez oyle oluyo eskiden bole deqildi biz cocukken ailemiz rahatca sokaqa borakirdi okula kendimiz qidebilirdik herkes tanidikti bi quven vardi mahallelerde simdi ole deil basina bisey qeleceqine dizimin dibinde olsun derim hep :) hatta bana simdiden kziiyolar snein cocuqun doqunca dokunamicaz sevemicez belli diyolar :)

Dogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyor
Özrünü kabul etmiyorum tekrar bu şekilde davranirsan alışveriş merkezine gelmeyi düşünmüyorum deyip bir süre muhattap olmayın yaptıklarınin yanlış olduğunu anlaması lazim

Bir Uzman yapması gereken şeyi nedenleriyle kararlı bir ses tonuyla söyleyip sonra biraz ağlayarak sakinleşmesini beklememizi öneriyor. Sonra yine dinlemezse kucaklayıp götürün o ağlasın diyodu. Ama pratikte çok yıpratıcı oluyo. Benim oğlum da çok mızmız. Küçüklüğünde çok daha kötüydü. Şimdi biraz daha iyi. Bazen ananesinin yanından alıp eve getirirken kıyametleri koparıyo. Müzik açıyorum eşlik ediyorum, onu duymazdan geliyorum, çok eğleniyorum yaaa ne güzel bi gün falan diyorum. En sinir olduğu şey. Annecim nolur kapat sustum diye yalvarıyo sonra. Uzmanlar çok biliyo :))) çeken bilir çok can sıkıcı bi durum. Doğru yanlış ben çareyi böyle buldum duymazdan gel bence.
Küçükken ben her wc ye girdiğimde çıkana kadar kapıda bağırırdı. İnanılmaz zor bi süreçti benim için. Ne yolu denediysem olmadı. En son ters psikoloji yapmak geldi aklıma :) ben git dedikçe kapıya yapışıyorsa gel derim dedim. Her tuvalete giderken kağaaaaan beni kapıda bekler misin demeye başladım. Bir durdu iki durdu sonra ben içerdeyim dedi sonra gelmicem diye ağlamaya başladı :))) eşim senden korkulur der bana. her yolu denerim elbet biriyle yola gelicek merak etme. Asla bağırma ve vurma. İşte o zaman arsızlaşır ve asla takmaz seni.

Evet cnm mumkun olmuyor gecen 1 bucuk saat agladi banamisin demedi insanin ici parcalanyr
Dayanicaksin canım yoksa bugün yaşadığın manrazari sürekli yaşarsın benim kızım çok uzun bir iki yaş sendromu yaşadı ağlayarak marketlerden parklardan çok döndük eve çok hirpalandim aglayarak istediğini yaotiramazsin istediğin kadar ağla yapmiycam diyordum belki iki saat ağlıyordu o pacamda ağlarken çok yemek yaptım ama en sonunda anladı geçici bir dönem çok zor sabır lazim

Ayynen öyle olucak şekerim de geç :) ben bir gıcıktım kiii öpmek yasak dedim kimse engel olamadı. Ne laflar soktular. Umurumda olmadı. Yine öyle yapıcam. Nedir el kadar çocuğu öpmek cıks cıks..

Ve kesinlikle hayır dediğinize ağlıyor diye evet demeyin en büyük hatayı yaparsınız ağlamaları fazlalaşır ve bitmez !!!!

Dogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyor
Eminim çok zordur yani benim de kardeşim böyleydi küçükken ama hırçın dönemini atlatinca düzeliyor. Arkadaşın da dediği gibi otorite kurun her istediğini yapmayın. Karşınıza alıp anlatmaya çalışın.

Kucağına kaymasın diye havlu koyup yıkadı. Kendisine küvetten daha rahat olduğunu söyledi
Himmm onu ben de düşündüm ama o zaman biz de islaniriz bebegi mi kurulayip giydirelim kendimizi mi :$ Çok aklıma yatmadı bu benim. Hele ki soğuklar havalarda hiç Olmaz gibi.

Uzmanlar ki kim onlar hiçbir bilgim yok kaç çocuk buyutmusler acaba :)))) genelde ceza vermeyin diyorlar ama ben mahrum birakmayi açıkçası uygun buluyorum aksi taktirde başa çıkılmaz oluyor markete giderken anlasın oyuncak almaya değil yiyecek almaya gidiyoruz abur cubur da sadece bir tane alabilirsin diye eğer kurala uymazsa ağlasada abur cubur almazdim.mesela aglamadan tek bir tane hakkı olduğunu öğrendi zaman alıyor tabi

Himmm onu ben de düşündüm ama o zaman biz de islaniriz bebegi mi kurulayip giydirelim kendimizi mi :$ Çok aklıma yatmadı bu benim. Hele ki soğuklar havalarda hiç Olmaz gibi.
Evet onun için bebeği banyo bitince senden alacak biri gerekiyor tabi. Sonra sen de yıkanıp yada kurulanıp çıkıyosun.

Acıbadem uyar mı? Benim kuaförüm çok iyidir, karşıya taşındığım halde boya gibi değişiklikler için oraya geçiyorum :))))

Walla ben bebeklerin opulmesine karsiyim dun kaynanamda bana dedi dove dove severim diye bende malesef buyuyene kadar opturmuyoruz dedim bozuldu az

Öptürmeyin, ben de öptürmedim. Kendimiz öptük ama konu komşu arkadaş vs öptürmedim.. küçük çocuklarının da ellemesine dahi izin vermedim. Ne demek başkasının çocuğunu öpmek, üç ay ilaç bile içemiyorlar bişey olsa Allah korusun.. Net olun, açıkça söyleyin, kibirli mibirli diyen cahiller olucak onları da hiiiç takmayın :))))

Aynen oyle arkadasim:) walla ben ozellikle bu bingildak meselesinden cok korkarim hani cocuklar kafasini falan eller diye heralde benim cocuqum yazik odadan disari cikarmam qibi buyutene kadar :) cahil insanlara laf anlatmak cok zor canim bide bana cocuk yapma yapma diyolardi bos bos konusuyolardi suan sevecez demeleri bile yapmacik qeliyo sinirimi bozuyolar ya

Öyle wala :))) çok şanslı geldi bebişim, bir bir çözdük herşeyi :)) ben zaten isyan etmem hiçbir şeye, hiçbi zaman hiçbir aksilikte niye ben demedim... Allah da o yüzden yardım etti heralde diyorum... :)

Allah Allah, niye yapmıcakmışsınız? Ne gereksiz laf :)))

Allah Allah, niye yapmıcakmışsınız? Ne gereksiz laf :)))
Biri bana cocuk dusunuyonmu dediqindr kaynanam benden once cevap weriyodu yok yok 2 sene yapmicaklar diye tovbe tovbe sabrimi siniyodu ama iste hersey Rabbimden qeliyo ben korunduqum hakde hamile kaldim bin sukur onlarada kapak oldu sadece iyi hayirlisi dediler simdide sevecem falan deyince cildiriyom

Özrünü kabul etmiyorum tekrar bu şekilde davranirsan alışveriş merkezine gelmeyi düşünmüyorum deyip bir süre muhattap olmayın yaptıklarınin yanlış olduğunu anlaması lazim
Cnm aynen aldigi oyuncaklada ilgilenmedim anne ban kusme bi daha aglamcm faln dedi masalini okudum uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…