Evet cnm mumkun olmuyor gecen 1 bucuk saat agladi banamisin demedi insanin ici parcalanyrCanım geri götürmekle yanlış yapmışsınız ağlayarak istediğini bir kere yaparsanız devamı gelir benim kizimda aynıydı çıldırirdim ama istediğini de yapmazdım ağlar kendini yerlere atar belki bir saat susmazdi en sonunda baz geçerdi ağlayarak istediğini yaptıramayacagini öğrenmesi lazım çok zor ama sabır etmen gerekiyor
Ayyyu ben kendime panikli pimpirikli diyodum ama sen masaAllah baya bi paniksin :) walla etraf bozuk insan ister istemez oyle oluyo eskiden bole deqildi biz cocukken ailemiz rahatca sokaqa borakirdi okula kendimiz qidebilirdik herkes tanidikti bi quven vardi mahallelerde simdi ole deil basina bisey qeleceqine dizimin dibinde olsun derim hep :) hatta bana simdiden kziiyolar snein cocuqun doqunca dokunamicaz sevemicez belli diyolar :)Karnımızdaki bebeğimizin psikolojik durumumuzdan etkilendiğini düşünmüyorum. Benim panikatağım var 10 yıldır. Oğlum gayet sağlıklı doğdu. Ama ister istemez koruyucu baskıcı tavrım onun da sonradan temkinli evhamlı bi insan olmasına sebep oldu. Kapıyı kimo demeden açmamayı nasıl bellettiysem çocuğa. Babası benim dese de açıp kaçıyo çocuk. Yanında başıma bişey gelirse 1 1 2 yi arayacağını biliyo ev adresimizi biliyo. Yabancı birinin verdiği birşeyi onay almadan asla almıyo. Ben yanında olsam dahi. Kaybolursa üniformalı birini bulup durumu anlatacağını ya da o yoksa çığlık atıp herkesi başına toplaması gerektiğini biliyo(Kötü niyetli birine denk gelirse Allah korusun kaçırabilir diye(((
Bir de pipit kuralımız var. Kimse göremez bakamaz dokunmaz.. bunu haftada bir hatırlatırımama ortam çok kötü. Bizi bu hale getiren gördüklerimiz duyduklarımız malesef
Daha ne korkular ne çareler barındırıyorum beynimde ahhh ahhh
Okula nasıl göndericem diye kara kara düşünüyorum(( çok panik olucam o kesin
Özrünü kabul etmiyorum tekrar bu şekilde davranirsan alışveriş merkezine gelmeyi düşünmüyorum deyip bir süre muhattap olmayın yaptıklarınin yanlış olduğunu anlaması lazimDogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyor
Bir Uzman yapması gereken şeyi nedenleriyle kararlı bir ses tonuyla söyleyip sonra biraz ağlayarak sakinleşmesini beklememizi öneriyor. Sonra yine dinlemezse kucaklayıp götürün o ağlasın diyodu. Ama pratikte çok yıpratıcı oluyo. Benim oğlum da çok mızmız. Küçüklüğünde çok daha kötüydü. Şimdi biraz daha iyi. Bazen ananesinin yanından alıp eve getirirken kıyametleri koparıyo. Müzik açıyorum eşlik ediyorum, onu duymazdan geliyorum, çok eğleniyorum yaaa ne güzel bi gün falan diyorum. En sinir olduğu şey. Annecim nolur kapat sustum diye yalvarıyo sonra. Uzmanlar çok biliyo :))) çeken bilir çok can sıkıcı bi durum. Doğru yanlış ben çareyi böyle buldumKızlar iyi aksamlar size bisey sormak istiyorum 40 aylik bir oglum var 3 yasini gecti ama aglama krizleri bitmiyor her seyi aglayarak yaptryr en ufak biseyi bile suan alisveris merkezinin lavabosunda agliyorum sinirden sabahtan beri gezdrdim gotrdum eve ciglik cigliga susturamamdk gtrdk tekrardan oynuyor ama nasl gotrcegimizi bilmiyorum tamam herseyden oynadi yok hep agliyor markete gideriz onu alcam bunu alcam aglr nasl antaym bimliyrm her dedigi aglayarak ama normal degil hic bir sekilde susturamyrz illa olcak napcagmi sasrdm lutgen fikri olan soylesin ikinci geliyor napcam bilmiyrm mizmiz huysuz
Dayanicaksin canım yoksa bugün yaşadığın manrazari sürekli yaşarsın benim kızım çok uzun bir iki yaş sendromu yaşadı ağlayarak marketlerden parklardan çok döndük eve çok hirpalandim aglayarak istediğini yaotiramazsin istediğin kadar ağla yapmiycam diyordum belki iki saat ağlıyordu o pacamda ağlarken çok yemek yaptım ama en sonunda anladı geçici bir dönem çok zor sabır lazimEvet cnm mumkun olmuyor gecen 1 bucuk saat agladi banamisin demedi insanin ici parcalanyr
Kucağına kaymasın diye havlu koyup yıkadı. Kendisine küvetten daha rahat olduğunu söylediEee nerde yıkadı peki anneleri?
Ayynen öyle olucak şekerim de geç :) ben bir gıcıktım kiii öpmek yasak dedim kimse engel olamadı. Ne laflar soktular. Umurumda olmadı. Yine öyle yapıcam. Nedir el kadar çocuğu öpmek cıks cıks..Ayyyu ben kendime panikli pimpirikli diyodum ama sen masaAllah baya bi paniksin :) walla etraf bozuk insan ister istemez oyle oluyo eskiden bole deqildi biz cocukken ailemiz rahatca sokaqa borakirdi okula kendimiz qidebilirdik herkes tanidikti bi quven vardi mahallelerde simdi ole deil basina bisey qeleceqine dizimin dibinde olsun derim hep :) hatta bana simdiden kziiyolar snein cocuqun doqunca dokunamicaz sevemicez belli diyolar :)
Eminim çok zordur yani benim de kardeşim böyleydi küçükken ama hırçın dönemini atlatinca düzeliyor. Arkadaşın da dediği gibi otorite kurun her istediğini yapmayın. Karşınıza alıp anlatmaya çalışın.Dogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyor
Himmm onu ben de düşündüm ama o zaman biz de islaniriz bebegi mi kurulayip giydirelim kendimizi mi :$ Çok aklıma yatmadı bu benim. Hele ki soğuklar havalarda hiç Olmaz gibi.Kucağına kaymasın diye havlu koyup yıkadı. Kendisine küvetten daha rahat olduğunu söyledi
Evet onun için bebeği banyo bitince senden alacak biri gerekiyor tabi. Sonra sen de yıkanıp yada kurulanıp çıkıyosun.Himmm onu ben de düşündüm ama o zaman biz de islaniriz bebegi mi kurulayip giydirelim kendimizi mi :$ Çok aklıma yatmadı bu benim. Hele ki soğuklar havalarda hiç Olmaz gibi.
Kızlar bana anadolu yakasında önerebileceğiniz işinde çok çok iyi koltuğa güvenle oturabileceğim bir kuaför tavsiye edebilirseniz çok sevinirim. Benim annem kuaför ama o adanada ben istanbuldayım. İki hafta önce yanına gidecektim ama dr izin vermedi rahimde küçük kasılmalar var dedi. Annemde gelemiyor çalıştığı için. Benim gidip gidemeyeceğimde belli değil. Kendimi köyü hissediyorum böyle. Biraz bakım şart. Fiyat vs. Hiç önemli değil yeterki güvenebileceğim istediğimi anlayan bi kuaför olsun.
Walla ben bebeklerin opulmesine karsiyim dun kaynanamda bana dedi dove dove severim diye bende malesef buyuyene kadar opturmuyoruz dedim bozuldu az
Aynen oyle arkadasim:) walla ben ozellikle bu bingildak meselesinden cok korkarim hani cocuklar kafasini falan eller diye heralde benim cocuqum yazik odadan disari cikarmam qibi buyutene kadar :) cahil insanlara laf anlatmak cok zor canim bide bana cocuk yapma yapma diyolardi bos bos konusuyolardi suan sevecez demeleri bile yapmacik qeliyo sinirimi bozuyolar yaÖptürmeyin, ben de öptürmedim. Kendimiz öptük ama konu komşu arkadaş vs öptürmedim.. küçük çocuklarının da ellemesine dahi izin vermedim. Ne demek başkasının çocuğunu öpmek, üç ay ilaç bile içemiyorlar bişey olsa Allah korusun.. Net olun, açıkça söyleyin, kibirli mibirli diyen cahiller olucak onları da hiiiç takmayın :))))
Sürpriz bebeklere bayılırım :)) yalnız resmen hayatınızı düzene sokmak için gelmiş yavrucuk:))) Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz. Hayatınızı düzene sokmuş sürpriz bi bebekle. Çok şükretmelisin :)
Aynen oyle arkadasim:) walla ben ozellikle bu bingildak meselesinden cok korkarim hani cocuklar kafasini falan eller diye heralde benim cocuqum yazik odadan disari cikarmam qibi buyutene kadar :) cahil insanlara laf anlatmak cok zor canim bide bana cocuk yapma yapma diyolardi bos bos konusuyolardi suan sevecez demeleri bile yapmacik qeliyo sinirimi bozuyolar ya
Biri bana cocuk dusunuyonmu dediqindr kaynanam benden once cevap weriyodu yok yok 2 sene yapmicaklar diye tovbe tovbe sabrimi siniyodu ama iste hersey Rabbimden qeliyo ben korunduqum hakde hamile kaldim bin sukur onlarada kapak oldu sadece iyi hayirlisi dediler simdide sevecem falan deyince cildiriyomAllah Allah, niye yapmıcakmışsınız? Ne gereksiz laf :)))
Cnm aynen aldigi oyuncaklada ilgilenmedim anne ban kusme bi daha aglamcm faln dedi masalini okudum uyuduÖzrünü kabul etmiyorum tekrar bu şekilde davranirsan alışveriş merkezine gelmeyi düşünmüyorum deyip bir süre muhattap olmayın yaptıklarınin yanlış olduğunu anlaması lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?