2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dr un dikkatlice alir merak etme ben ayda bir yaptiriyorum korkacak birsey yok

A AysheDuru antidepresanlarin bi zarariyok diye duydum doqrumu qerci sen bizzat yasamissin yani :) neydi problemin hani anksiyetede cesitli kayqilar olur senin kayqin neydi canim bende cok kayqiliyim merak ediyorum qitsemmi bi doktora diye

Her insanda kaygı olabilir tabi, sınırı aşmadıktan sonra ilaca gerek yok bence.. benimki boş yere kuruntu yapmak gibi değildi yalnız, haklı sebeplerim vardı... dediğim gibi ticari bir dolandırılma olayı yaşadım, o zamanki ortağım yüzünden maddi ve manevi çok ağır yaralar aldım; "ya toparlayamazsam" düşüncesi çok yıprattı beni, maddi olarak çok fazla para kaybı, aileye yaşattığım stres, olası bi itibar kaybı, uykusuzluktan doğan fiziksel güçsüzlükler, vs vs... o boyuta ulaşınca doktora gitmek şart olmuştu; babamın arkadaşıydı doktorum da, olaya ticari yaklaşmadığı için güvenip dinledim sözünü... yalnız hamile olduğumu öğrendiğim an hiç tereddüt etmeden bıraktım ilaç kullanmayı. Normalde yavaş yavaş bırakmak gerekiyor... ama bebek çok daha fazla güç verdi bana.. Tabi hala kaygı problemim var, kızımı hiçbi şekilde kimseye bırakmadım 2,5 yaşına kadar. Anneme dahi sadece doktor vb zorunlu bi işim olursa bıraktım. Bakıcısını işe başlamadan aylar önce yanımıza aldım, eve kameralar döşettim, pencerelerin hepsine kilit taktırdım, kadına kızımı ihmal etmesin diye ütü temizlik vs yapmayı yasakladım (düşünün kadın dağınıklığa dayanamadığı için olur da yapmaya kalkar diye temizliğe de ayrıca birini alıyoruz), saat başı arıyorum, bahçeye çıktıklarında kafayı yiyorum vs vs vs... ama yavaş yavaş azalıyor, normale döneceğim inşallah :)))

Rabbim yardimcin olsun canim qercekten kotu seyler yasamissin ama bebeqin saqlikli doqmus cok sukur bendede durup dururken birinin öldüqünü dusunmek var aklima qelip duruyo o an uzuluyorum yani bebeqimin beyni falan etkilenir diye cok korkuyorum.Aslinda alisildik bi dusunce olduqu icin aklima qeliyo yoksa sacma olduqunun farkindayim ama cok korkuyorum ya

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Bir daha yaşatmasın
Bol bol dua et ve tam Tevekkül ile aşarsın inşallah

Kızlar bana anadolu yakasında önerebileceğiniz işinde çok çok iyi koltuğa güvenle oturabileceğim bir kuaför tavsiye edebilirseniz çok sevinirim. Benim annem kuaför ama o adanada ben istanbuldayım. İki hafta önce yanına gidecektim ama dr izin vermedi rahimde küçük kasılmalar var dedi. Annemde gelemiyor çalıştığı için. Benim gidip gidemeyeceğimde belli değil. Kendimi köyü hissediyorum böyle. Biraz bakım şart. Fiyat vs. Hiç önemli değil yeterki güvenebileceğim istediğimi anlayan bi kuaför olsun.

Teşekkürler, hepsini hallettik çok şükür.. hayatta çözümü olmayan hiçbişey yok sağlık olduktan sonra :) ölüm mevzu öyle, benim de çok aklıma gelirdi.. hala gelir... bir de aileden biri dışarı çıktığında yola gittiğinde falan Allah korusun hep bi kaza olucakmış gibi hissederim. Benim kardeşimde de var bu sorun malesef ama bebekleri etkilemez korkmayın, onlar çok güçlü :)

Sorma, çok fena bişey.. ama aklımın ucundan dahi geçmedi öyle bişey, hiçbi şekilde düşünmüyoduk çünkü :)))
Sürpriz bebeklere bayılırım :)) yalnız resmen hayatınızı düzene sokmak için gelmiş yavrucuk:))) Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz. Hayatınızı düzene sokmuş sürpriz bi bebekle. Çok şükretmelisin :)

Kızlar iyi aksamlar size bisey sormak istiyorum 40 aylik bir oglum var 3 yasini gecti ama aglama krizleri bitmiyor her seyi aglayarak yaptryr en ufak biseyi bile suan alisveris merkezinin lavabosunda agliyorum sinirden sabahtan beri gezdrdim gotrdum eve ciglik cigliga susturamamdk gtrdk tekrardan oynuyor ama nasl gotrcegimizi bilmiyorum tamam herseyden oynadi yok hep agliyor markete gideriz onu alcam bunu alcam aglr nasl antaym bimliyrm her dedigi aglayarak ama normal degil hic bir sekilde susturamyrz illa olcak napcagmi sasrdm lutgen fikri olan soylesin ikinci geliyor napcam bilmiyrm mizmiz huysuz

merhaba kızlar alt açma minderi örtüsü hakkında ne düşünüyorsunuz alt açarke hangisi kullanışlı olur

Benim için de tam tersi erkek ismi daha zor geldi bana, masal ve duru yu daha çok beğendim ben özellikle masalı
Ben de seviyorum Masal ismini söyledim eşime dalga geçiyor oldu hikaye Roman koyalım diyor. Sinir etti beni. Ama Duru 'ya ikna edebilirim gibi geldi. Çok zor gerçekten isim konusu içimize sinen birsey olur umarım. Oğlumun ismi Çağan Eymen sonra pişman oldum çok uzun gibi geldi tek Çağan koysaydik daha iyiydi diyorum o yüzden tek isim düşünüyorum

merhaba kızlar alt açma minderi örtüsü hakkında ne düşünüyorsunuz alt açarke hangisi kullanışlı olur
Bence kullan at bezler daha iyi gibi. Yıkama derdi yok :)
Canım hiç ağlayıp üzülme bu yaşta normal hırçın olması okuduklarıma göre 3 yaş tam böyle bir dönem.

Karnımızdaki bebeğimizin psikolojik durumumuzdan etkilendiğini düşünmüyorum. Benim panikatağım var 10 yıldır. Oğlum gayet sağlıklı doğdu. Ama ister istemez koruyucu baskıcı tavrım onun da sonradan temkinli evhamlı bi insan olmasına sebep oldu. Kapıyı kimo demeden açmamayı nasıl bellettiysem çocuğa. Babası benim dese de açıp kaçıyo çocuk. Yanında başıma bişey gelirse 1 1 2 yi arayacağını biliyo ev adresimizi biliyo. Yabancı birinin verdiği birşeyi onay almadan asla almıyo. Ben yanında olsam dahi. Kaybolursa üniformalı birini bulup durumu anlatacağını ya da o yoksa çığlık atıp herkesi başına toplaması gerektiğini biliyo(Kötü niyetli birine denk gelirse Allah korusun kaçırabilir diye(((
Bir de pipit kuralımız var. Kimse göremez bakamaz dokunmaz.. bunu haftada bir hatırlatırım ama ortam çok kötü. Bizi bu hale getiren gördüklerimiz duyduklarımız malesef
Daha ne korkular ne çareler barındırıyorum beynimde ahhh ahhh
Okula nasıl göndericem diye kara kara düşünüyorum(( çok panik olucam o kesin

Canım geri götürmekle yanlış yapmışsınız ağlayarak istediğini bir kere yaparsanız devamı gelir benim kizimda aynıydı çıldırirdim ama istediğini de yapmazdım ağlar kendini yerlere atar belki bir saat susmazdi en sonunda baz geçerdi ağlayarak istediğini yaptıramayacagini öğrenmesi lazım çok zor ama sabır etmen gerekiyor

Bence kullan at bezler daha iyi gibi. Yıkama derdi yok :)

Canım hiç ağlayıp üzülme bu yaşta normal hırçın olması okuduklarıma göre 3 yaş tam böyle bir dönem.
Dogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…