Dr un dikkatlice alir merak etme ben ayda bir yaptiriyorum korkacak birsey yokVajinadan akıntı örneği nasıl alınıyor
Ağrı falan oluyor mu bende de çok akıntı oluyor sarı renkli
Benim sürekli oluyor ama hamileyken de hamile değilken de ilaç kullanıyorum geçici oluyor sonra yine başlıyor
Gerçekten:))))) dehşete düştüm. Doğmuş kız için endişelendim :) ya bişey olaaydı diye :)
Rabbim yardimcin olsun canim qercekten kotu seyler yasamissin ama bebeqin saqlikli doqmus cok sukurHer insanda kaygı olabilir tabi, sınırı aşmadıktan sonra ilaca gerek yok bence.. benimki boş yere kuruntu yapmak gibi değildi yalnız, haklı sebeplerim vardı... dediğim gibi ticari bir dolandırılma olayı yaşadım, o zamanki ortağım yüzünden maddi ve manevi çok ağır yaralar aldım; "ya toparlayamazsam" düşüncesi çok yıprattı beni, maddi olarak çok fazla para kaybı, aileye yaşattığım stres, olası bi itibar kaybı, uykusuzluktan doğan fiziksel güçsüzlükler, vs vs... o boyuta ulaşınca doktora gitmek şart olmuştu; babamın arkadaşıydı doktorum da, olaya ticari yaklaşmadığı için güvenip dinledim sözünü... yalnız hamile olduğumu öğrendiğim an hiç tereddüt etmeden bıraktım ilaç kullanmayı. Normalde yavaş yavaş bırakmak gerekiyor... ama bebek çok daha fazla güç verdi bana.. Tabi hala kaygı problemim var, kızımı hiçbi şekilde kimseye bırakmadım 2,5 yaşına kadar. Anneme dahi sadece doktor vb zorunlu bi işim olursa bıraktım. Bakıcısını işe başlamadan aylar önce yanımıza aldım, eve kameralar döşettim, pencerelerin hepsine kilit taktırdım, kadına kızımı ihmal etmesin diye ütü temizlik vs yapmayı yasakladım (düşünün kadın dağınıklığa dayanamadığı için olur da yapmaya kalkar diye temizliğe de ayrıca birini alıyoruz), saat başı arıyorum, bahçeye çıktıklarında kafayı yiyorum vs vs vs... ama yavaş yavaş azalıyor, normale döneceğim inşallah :)))
Ben de vajinismus var canım tedirginliğim ondan kulak çöpü gibi bir şey le alıyorsa korkmam heraldeDr un dikkatlice alir merak etme ben ayda bir yaptiriyorum korkacak birsey yok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahHer insanda kaygı olabilir tabi, sınırı aşmadıktan sonra ilaca gerek yok bence.. benimki boş yere kuruntu yapmak gibi değildi yalnız, haklı sebeplerim vardı... dediğim gibi ticari bir dolandırılma olayı yaşadım, o zamanki ortağım yüzünden maddi ve manevi çok ağır yaralar aldım; "ya toparlayamazsam" düşüncesi çok yıprattı beni, maddi olarak çok fazla para kaybı, aileye yaşattığım stres, olası bi itibar kaybı, uykusuzluktan doğan fiziksel güçsüzlükler, vs vs... o boyuta ulaşınca doktora gitmek şart olmuştu; babamın arkadaşıydı doktorum da, olaya ticari yaklaşmadığı için güvenip dinledim sözünü... yalnız hamile olduğumu öğrendiğim an hiç tereddüt etmeden bıraktım ilaç kullanmayı. Normalde yavaş yavaş bırakmak gerekiyor... ama bebek çok daha fazla güç verdi bana.. Tabi hala kaygı problemim var, kızımı hiçbi şekilde kimseye bırakmadım 2,5 yaşına kadar. Anneme dahi sadece doktor vb zorunlu bi işim olursa bıraktım. Bakıcısını işe başlamadan aylar önce yanımıza aldım, eve kameralar döşettim, pencerelerin hepsine kilit taktırdım, kadına kızımı ihmal etmesin diye ütü temizlik vs yapmayı yasakladım (düşünün kadın dağınıklığa dayanamadığı için olur da yapmaya kalkar diye temizliğe de ayrıca birini alıyoruz), saat başı arıyorum, bahçeye çıktıklarında kafayı yiyorum vs vs vs... ama yavaş yavaş azalıyor, normale döneceğim inşallah :)))
Eee nerde yıkadı peki anneleri?Yer kaplamaması iyymişte yeğenlerden gördüm bi iki ay kullanmadılar bile küvet. 200₺ ya bu küveti alırsam 2 yaşında bile zorla onda yıkarım
Katlanıyormuş ya ondan olsa gerek :) Tamama vurmayın öldümÇok pahalı ama değil mi. Duşakabinin içine küvet yaptırırız o paraya :)
Rabbim yardimcin olsun canim qercekten kotu seyler yasamissin ama bebeqin saqlikli doqmus cok sukurbendede durup dururken birinin öldüqünü dusunmek var aklima qelip duruyo o an uzuluyorum yani bebeqimin beyni falan etkilenir diye cok korkuyorum.Aslinda alisildik bi dusunce olduqu icin aklima qeliyo yoksa sacma olduqunun farkindayim ama cok korkuyorum ya
Sürpriz bebeklere bayılırım :)) yalnız resmen hayatınızı düzene sokmak için gelmiş yavrucuk:))) Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz. Hayatınızı düzene sokmuş sürpriz bi bebekle. Çok şükretmelisin :)Sorma, çok fena bişey.. ama aklımın ucundan dahi geçmedi öyle bişey, hiçbi şekilde düşünmüyoduk çünkü :)))
Evet o olabilir o zaman için yanmaz pahalı olmasına :)Katlanıyormuş ya ondan olsa gerek :) Tamama vurmayın öldümAlmıyorum bundan zaten. Biri hediye etse hayır demem ama. Banyo kapısının arkasında uslu uslu durur.
Ben de seviyorum Masal ismini söyledim eşime dalga geçiyor oldu hikaye Roman koyalım diyor. Sinir etti beni. Ama Duru 'ya ikna edebilirim gibi geldi. Çok zor gerçekten isim konusu içimize sinen birsey olur umarım. Oğlumun ismi Çağan Eymen sonra pişman oldum çok uzun gibi geldi tek Çağan koysaydik daha iyiydi diyorum o yüzden tek isim düşünüyorumBenim için de tam tersi erkek ismi daha zor geldi bana, masal ve duru yu daha çok beğendim ben özellikle masalı
Bence kullan at bezler daha iyi gibi. Yıkama derdi yok :)merhaba kızlar alt açma minderi örtüsü hakkında ne düşünüyorsunuz alt açarke hangisi kullanışlı olur
Canım hiç ağlayıp üzülme bu yaşta normal hırçın olması okuduklarıma göre 3 yaş tam böyle bir dönem.Kızlar iyi aksamlar size bisey sormak istiyorum 40 aylik bir oglum var 3 yasini gecti ama aglama krizleri bitmiyor her seyi aglayarak yaptryr en ufak biseyi bile suan alisveris merkezinin lavabosunda agliyorum sinirden sabahtan beri gezdrdim gotrdum eve ciglik cigliga susturamamdk gtrdk tekrardan oynuyor ama nasl gotrcegimizi bilmiyorum tamam herseyden oynadi yok hep agliyor markete gideriz onu alcam bunu alcam aglr nasl antaym bimliyrm her dedigi aglayarak ama normal degil hic bir sekilde susturamyrz illa olcak napcagmi sasrdm lutgen fikri olan soylesin ikinci geliyor napcam bilmiyrm mizmiz huysuz
Canım geri götürmekle yanlış yapmışsınız ağlayarak istediğini bir kere yaparsanız devamı gelir benim kizimda aynıydı çıldırirdim ama istediğini de yapmazdım ağlar kendini yerlere atar belki bir saat susmazdi en sonunda baz geçerdi ağlayarak istediğini yaptıramayacagini öğrenmesi lazım çok zor ama sabır etmen gerekiyorKızlar iyi aksamlar size bisey sormak istiyorum 40 aylik bir oglum var 3 yasini gecti ama aglama krizleri bitmiyor her seyi aglayarak yaptryr en ufak biseyi bile suan alisveris merkezinin lavabosunda agliyorum sinirden sabahtan beri gezdrdim gotrdum eve ciglik cigliga susturamamdk gtrdk tekrardan oynuyor ama nasl gotrcegimizi bilmiyorum tamam herseyden oynadi yok hep agliyor markete gideriz onu alcam bunu alcam aglr nasl antaym bimliyrm her dedigi aglayarak ama normal degil hic bir sekilde susturamyrz illa olcak napcagmi sasrdm lutgen fikri olan soylesin ikinci geliyor napcam bilmiyrm mizmiz huysuz
Dogrudur cnm ama dayanilmaz oluyor bazen suan istedigi oldu oyuncagida aldi geldi hic bisey olmamamis gibi yuz vermedim anne ozur dilerim diyorBence kullan at bezler daha iyi gibi. Yıkama derdi yok :)
Canım hiç ağlayıp üzülme bu yaşta normal hırçın olması okuduklarıma göre 3 yaş tam böyle bir dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?