Günaydın kızlar ya biz isim konusunda çok kararsızız eşim başından beri erbatur olsun istiyor ama bana kaba ve zor geliyor söylenmesi. şimdi eşimde bu sıralar sanki benim gibi düşünmeye başladı ama isim bulamıyorum maalesef. eşim değişik kimsede olmayan birşey olsun istiyor ama erkek isminde de öyle alternatif yok. bende rüzgar meriç pamir doruk gibi isimleri beğendim sizin düşünceleriniz neler isim konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Günaydın kızlar ya biz isim konusunda çok kararsızız eşim başından beri erbatur olsun istiyor ama bana kaba ve zor geliyor söylenmesi. şimdi eşimde bu sıralar sanki benim gibi düşünmeye başladı ama isim bulamıyorum maalesef. eşim değişik kimsede olmayan birşey olsun istiyor ama erkek isminde de öyle alternatif yok. bende rüzgar meriç pamir doruk gibi isimleri beğendim sizin düşünceleriniz neler isim konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Günaydınlar:)
Erbatur güzelmiş aslında. Olmadı sadece Batur diye çağırırsiniz. Diğer saydığınız isimler de hoş bence. Ben arada düşündüğüm isimle bebekle konuşuyorum. Mesela Elif ismini çok severdim ama Elif diye konuşunca bebekle içime sinmedi bir türlü. Başka isim arayışına girdim. Siz de öyle yapabilirsiniz. Garip ama etkili bir yöntem
Ben de büyüyene kadar öptürmeyi düşünmüyorum Can'ım inşallah gizli gizli öpmeye kalkmazlar, bir de kayınbabamın ağlamayan bebeğin elini sıkıp ağlatıp videoya çekme huyu var, ben izin veremem böyle şeye İ şallar sıkıntı olmaz
Ben de büyüyene kadar öptürmeyi düşünmüyorum Can'ım inşallah gizli gizli öpmeye kalkmazlar, bir de kayınbabamın ağlamayan bebeğin elini sıkıp ağlatıp videoya çekme huyu var, ben izin veremem böyle şeye İ şallar sıkıntı olmaz
Allah allah milletin ne tuhaf huyları var yahu. Bir bebek sadece ama sadece annesine tabidir bence. İnsanlar şunu anlasalar keşke. Ortada çok absürt bi durum yoksa kimsenin de müdahale hakkı yoktur. Ayrıca hirpalanarak sevilen çocuklar büyüyünce çok hırçın oluyorlar. Bebekleri bi rahat bıraksa insanlar ne güzel olur. Oyun oynayacak yasa gelince zaten kendileri yapışıyorlar insana. Evde kuşumuz var ona bile sevilmek istemediği zaman saygı gösteriyoruz. Ama bazı insanlar gelince illa hirpalamaya çalışıyor hayvanı seveceğim diye hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Bebek olunca sinir hastası olmasam iyi.
Yani kayınpederini tenzih ederim ama ben böyle bebeği bilinçli olarak ağlatıp videoya falan çekenlerin gizli sosyopat olduğunu düşünüyorum. ciddi anlamda sadizm içeren bi hareket bence. Katiyen izin vermeyin. Çocuklarımız oyuncak değil, gönül eğlencesi değil, ne münasebet; annem dahi yapsa göremez bi daha çocuğu..
Benim ilaca rağmen arada lekelenme şeklinde kanama oluyor inşallah hepimiz için her şey yolunda gider bebislerimizi sağlıklı bu şekilde zamanında kucaklariz. Senin kanaman oluyor mu
Kanamam 1 kere olmuştu doktora gittim yatış verdi çalışmayacaksın dedi ve 3 gün serum taktı ilaç vermedi. Serumluyken 2. Gün kahverengi lekelenme oldu. Eve gönderdi evde dinleneceksin dedi hala dinlenme aşamasındayım. O günden sonra da kanamam ve lekelenmem olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabi hep kontrollü hareket ediyorum.
Radyologa gittim gidebilirsin illa perinatolog sart diye bir durum yok cnm eger orada riskli birsey cikarsa Allah korusun o vakit perinatologa yonlendirirler.
rüzgar Meriç ve Pamir güzel bence bizde ilk hamile kaldigimda kızda olsa erkek de olsa Meriç dedik ama soğudum isimden nedense kız olduğunu öğrenince daha farklı bir isim istedim hala bakıyoruz :)
Radyologdan almıştım gün. Adam çok yoğun. İşinde çok iyi. 1 ay önce gün almıştım. Doktorum don dakka gol attı perinatolog istiyorum olmazsa olmaz bu dedi. Perinatolog buldum mecbur. Ona gidicem şimdi.
Benim doktorumda diyor radyologun gördüğünü bende görüyorum zaten sen perinatologa git diyor ama simavdayım küçük bir ilçede. Buraya yakın yerlerde perinatolog yok zaten yolculuk yapmamam da gerekiyor nasıl olacak bilemedim radyolojiyle idare edecez artık diye düşünüyorum.
rüzgar Meriç ve Pamir güzel bence bizde ilk hamile kaldigimda kızda olsa erkek de olsa Meriç dedik ama soğudum isimden nedense kız olduğunu öğrenince daha farklı bir isim istedim hala bakıyoruz :)
Eşim beğenmiyor hiç birini maalesef basit herkeste var bahane çok şimdiye kadar bir sürü isim söyledim hepsine hayır dedi ben bulucam diyor ya hadi hayırlısı :)
Eşim beğenmiyor hiç birini maalesef basit herkeste var bahane çok şimdiye kadar bir sürü isim söyledim hepsine hayır dedi ben bulucam diyor ya hadi hayırlısı :)
Bizimkinin de henüz ismi yok :) Erkek ismi daha zor. Ben de Doruk düşündüm ama eşimin içine tam sinmiyor sanırım. Hiçbir alternatatifi beğenemiyoruz, ne yapıcaz bakalım.
beni lütfen yanlış anlamayın bende oğlumla çok çaresiz kaldıgım zamanlar yaşıyorum gerçekten çok zor anlıyorum ama çocuğa küsmeyin onda çok derin izler bırakabilir. Allah hepimize sabır ve güç versin. başka yollar bulmaya çalışın eğer imkanının varsa destek alın bence. bende 2. den sonra ücretsiz izin almayı planlıyorum nasıl başa çıkacağım konusunda çok kaygılıyım umarım öğrendiklerimi uygulayabilecek seviyeye ulaşabilirim
son bir haftada resmen karnım kocaman oldu gibi geliyor, hamile pantolonuna geçtim artık yani o kadar şişim ama yüzüklerimi bile parmapıma zor takıyorum, ödem var sanırım, 3-4lt su içiyorum sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama yine de ödem oluyor