2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim için de tam tersi erkek ismi daha zor geldi bana, masal ve duru yu daha çok beğendim ben özellikle masalı

Aynenn. Kiz olsaydi aklimda isimler vardi ama erkek hicc yok. Icime sinen,olabilir mi acana dedigim bir isim yok. Kuzey ismini seviyorum ama kuzenim koymustu onu da. Kararsiziiim

Ben de bu sabah işe çıktım sokak başında dedim acaba öğlen yemeği akşam yemeği derken bu pantolon beni sıkar mı çocuğu rahatsız eder gibime geldi, eve döndüm tekrar tayt giydim. Bugün De gidip hamile pantolonu aldım. Sanırım artık geçmek lazım ona :))
Airport avm mavi jean De 2 pantolon 40₺ kampanya vardı ve hamile pantolonu da buldum 2 tane alıverdim :))

Aynenn. Kiz olsaydi aklimda isimler vardi ama erkek hicc yok. Icime sinen,olabilir mi acana dedigim bir isim yok. Kuzey ismini seviyorum ama kuzenim koymustu onu da. Kararsiziiim
Kuzey güzel isim ben de beğeniyorum ama abimin oğlu poyraz, sanki kuzey de öyle gibi geliyor.
İsim işi çok zor yaa yine ilk kararım barış ismine döneceğim gibime geliyor

Heyecanlanlanıyodur belki :)

Köpük kullandım ben. tavsiye ederim. Küvetin dibine koyup yıkanabiliyor çocuk. Öyle hamak gibi sallanmıyo :)

Canim benim kan degerim 13.85 ti. Doktorum kan ilaci kullaniyormusun demisti bence sizce gerek varmi demistim. Bu ayki olcumde 12.8 cikti kan ilaci hic kullanmadim. Degerim cok dusmedikcede kullanma niyetim yok.
13 de gayet normal o zaman. Aman insanı sıkıntıya sokuyolar durduk yere yaa çok sağol içim rahatladı.

Teşekkür ederim canım neler aldınız siz ne almam lazım ilk bebegimde annem olduğu için hep o yapmıştı şimdi ben yanlızım nelerle başlamak lazım

Tamam canım teşekkür ederim önerini dikkate alacağım:))

Gerçekten:))))) dehşete düştüm. Doğmuş kız için endişelendim :) ya bişey olaaydı diye :)

Kuzey güzel isim ben de beğeniyorum ama abimin oğlu poyraz, sanki kuzey de öyle gibi geliyor.
İsim işi çok zor yaa yine ilk kararım barış ismine döneceğim gibime geliyor

Cok cok zor. Senin yine aklinda baris ismi var sanirim,benim o da yok:)
Ben daha cok kiz isimlerine odaklanmiatim cinsiyet belli olana kadar. Simdi kaldim boyle. Esimin de aklinda bi isim yok illa bu olsun dedigi. Bakalimneye karar verecegiz.

@ayshemina antidepresanlarin bi zarariyok diye duydum doqrumu qerci sen bizzat yasamissin yani :) neydi problemin hani anksiyetede cesitli kayqilar olur senin kayqin neydi canim bende cok kayqiliyim merak ediyorum qitsemmi bi doktora diye

Cok cok zor. Senin yine aklinda baris ismi var sanirim,benim o da yok:)
Ben daha cok kiz isimlerine odaklanmiatim cinsiyet belli olana kadar. Simdi kaldim boyle. Esimin de aklinda bi isim yok illa bu olsun dedigi. Bakalimneye karar verecegiz.
Aklındaki kız isimleri nelerdi. Hepiniz söyleyin fikir olsun bize de.

Günlük Ped kullanmıyorum çamaşırım pamuklu ve günde 5 kez değiştiriyorum
Korunma olayı hep var
Kaşıntı hiç olmuyor, ağrı olmuyor , yanma olmuyor ilaç kullanSam da kullanmasamda
Akıntı hep oluyor bazen açık renk bazen sarı hatta daha 10 gün önce diş için antibiyotik kullanmıştım ve kullandığım antibiyotik te idrar yolu enfeksiyonu için de kullanılır yazıyordu sanırım enfeksiyonla ilgili değil benim idrar tahlili ve kültüründe de bişey çıkmıyor ama akıntı var
Tek yaptirmadigim vajinadan akıntı örneği aldırmadım
İnşallah gerçekten bişey yoktur kızlar bilgileriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…