Benim için de tam tersi erkek ismi daha zor geldi bana, masal ve duru yu daha çok beğendim ben özellikle masalı
Ben de bu sabah işe çıktım sokak başında dedim acaba öğlen yemeği akşam yemeği derken bu pantolon beni sıkar mı çocuğu rahatsız eder gibime geldi, eve döndüm tekrar tayt giydim. Bugün De gidip hamile pantolonu aldım. Sanırım artık geçmek lazım ona :))Günaydın kızlar :)
Sabah tetanoz aşımı yaptım :) Hemşire buz torbası verdi, şuan ofiste bir yandan da koluma buz tutuyorum. Henüz ağrı yok, inşallah böyle devam eder.
Bir de kalp atışlarını dinledik oğluşumun. Hızlı hızlı atıyor, heyecanlı olucak herhalde bu çocuk :) Kan da aldırdım, onun da sonuçları bugün yarın çıkar herhalde.
Yalnız hemşireden hamile pantolonu giyinmediğim için azar yedim"Eski pantolonların oluyor diye çocuğunu niye sıkıştırıyorsun, git hemen al onlardan giyin." diye kızdı bana. :) Artık akşam gidip almam şart oldu.
Kuzey güzel isim ben de beğeniyorum ama abimin oğlu poyraz, sanki kuzey de öyle gibi geliyor.Aynenn. Kiz olsaydi aklimda isimler vardi ama erkek hicc yok. Icime sinen,olabilir mi acana dedigim bir isim yok. Kuzey ismini seviyorum ama kuzenim koymustu onu da. Kararsiziiim
20+6=5,5kg19+2=4 kiloönümdeki 5 hafta kilo almamam lazım son trimestira 4 kiloyla girmem lazım
Heyecanlanlanıyodur belki :)@garipkedi valla bazen de bilerek mi yapıyor diye düsünmüyor değilim hani bizim insanımız biraz aykırı,farklı seylere meyilli ya,dikkat cekmek içinde yapıyor olabilir:) ama dedigin gibi insanların sorgulaması için bi yönden de iyi...
ayrıca dedigi seylerin hepsi mantıksız olmayabilir ama tv de sapıtıyor biraz bence :):)
Köpük kullandım ben. tavsiye ederim. Küvetin dibine koyup yıkanabiliyor çocuk. Öyle hamak gibi sallanmıyo :)Ben başka bir başlıkta görmüştüm, köpük fileler daha iyi oluyormuş. Ben daha başlamadım banyo malzemelerine ama alırsam ondan almayi düşünüyorum şimdilik. İnceleyince karar değiştirebilirim tabi, tam bilemiyorum.
13 de gayet normal o zaman. Aman insanı sıkıntıya sokuyolar durduk yere yaaCanim benim kan degerim 13.85 ti. Doktorum kan ilaci kullaniyormusun demisti bence sizce gerek varmi demistim. Bu ayki olcumde 12.8 cikti kan ilaci hic kullanmadim. Degerim cok dusmedikcede kullanma niyetim yok.
Teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş başlayalım o zaman :))hayırlı olsun :)) bence başlayın artık... riskli dönem geçti,, bundan sonra bir sıkıntı olma ihtimli çok düşük... sonra bir kerede çok zor oluyor bedenen de madden de :)
Teşekkür ederim canım neler aldınız siz ne almam lazım ilk bebegimde annem olduğu için hep o yapmıştı şimdi ben yanlızım nelerle başlamak lazımŞimdiden yavaş yavaş almakta fayda var bence. Hem erken doğum olursa bir de eşya almakla uğraşmamak için hem de yavaş yavaş aldıkça birden çok maddi külfeti olmayacağından. Bir de son aylara doğru alışveriş yapmak hepten zorlaşacak, şişlik falan olunca. O yüzden bence başlayın yavaştan.
Tamam canım teşekkür ederim önerini dikkate alacağım:))Canim cok begendigin birsey olursa ara ara al koy. Ama buyuk esyalar icin erken bence. Onu son aylara birakmakta fayda oluyor. Kiyafet gibi seyleride begendigin esyalardan buyuk olarakta al koy. Bebek buyudukce elinin altinda hazir kiyafet olmasi iyi oluyor.
Amin canım aydınlıkta olalım:))Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşun. Biz alışverişi yavaş yavaş yapıyoruz her ay yeni bir şey alıyoruz. Önce büyük olanlardan başladık..
Zaten antidepresan kullanıyordum iki tane.. uyku ve anksiyete için... ayrıca ş...p ve her türlü lüks içecek şisesi koleksiyonu yapıyoduk eşimle diyeyim anlayın siz :))) en az iki paket sigara,, tamamen hazır yemek, aşırı ticari stres.. dolandırıldığım için milyona yakın çek, senet... mahkemeler... koşturmacalar... facia yani... :) arada da kapalı havuz, sauna ve hamamı (!) ihmal etmedik yalnızo yüzden diyorum işte,, Allah ne derse o oluyor... kızım sapasağlam doğdu. sarılık vs hiçbir sorun yaşamadık. kafasını kaldırıyo ne güzel dedi hemşire bile :) o kadar şükrettim sağlıklı olduğunu duyunca, o kadar çok kalmış ki içimde bi şüphe anlatamam... kısacası manyakça bir dönem geçirdik, birkaç ay hiç alışkın olmadığımız bir tarzda yaşadık ve o sürecin 6 haftasını hamile geçirmişim... Allah'ın işareti olarak kabul ettik... durgunlaştık... bütün hayatımız da yavaş ama istikrarlı bir şekilde tekrar toparlandı çok şükür :)
Kuzey güzel isim ben de beğeniyorum ama abimin oğlu poyraz, sanki kuzey de öyle gibi geliyor.
İsim işi çok zor yaa yine ilk kararım barış ismine döneceğim gibime geliyor
Küvete gerek Yok ki bunun için. Duşakaninin içine oturtup yıkıcaksın.Aa evet güzel bir şeymiş. Ama bizde küvet olmadığı için bize pek uymuyor maalesef :)
Çok pahalı ama değil mi. Duşakabinin içine küvet yaptırırız o paraya :)https://www.mothercare.com.tr/mothercare-kuvet_383114?d=16218
Şu küvet de harikaymış hem de yer kaplamaz.
hayır canım katlanmiyorKatlayabiliyor mu acaba, katlanan olsun az yer kaplasın istiyorum da
Aklındaki kız isimleri nelerdi. Hepiniz söyleyin fikir olsun bize de.Cok cok zor. Senin yine aklinda baris ismi var sanirim,benim o da yok:)
Ben daha cok kiz isimlerine odaklanmiatim cinsiyet belli olana kadar. Simdi kaldim boyle. Esimin de aklinda bi isim yok illa bu olsun dedigi. Bakalimneye karar verecegiz.
Aklındaki kız isimleri nelerdi. Hepiniz söyleyin fikir olsun bize de.
Bende de evlendikten sonra vajinal mantar olmustu kasinti, idrara cikarken sizlama ve idrarda koku oluyordu. Akinti sari, yesil gibi oluyor. Fitil, krem ve tek seferlik icilen bir ilac vermisti doktor. Hamileyken tehlikeli olabilir mutlaka doktora gorun canim. Hem de gec kalmadan. Tedaviden sonra da hamileyim diye ilişkiye girerken korunmamazlik etmeyin. Mutlaka prezervatif kullanın hijyen açısından. Bu dönemde önemli. Bir de o günlük pedlerden kullanıyorsanız kullanmayın sık sık çamaşır değiştirmek daha iyi olur.
Örnek de şöyle alınıyor doktor kulak çöpü gibi bir şeyle vajinadan örnek alıp küçük bir cam şişeye koyuyor. Hiç bir şey hissetmiyor insan. Acımıyor.
Günlük Ped kullanmıyorum çamaşırım pamuklu ve günde 5 kez değiştiriyorummucizem3 bende de olmustu gecen ay,doktorum fitil geldi tek kullanımlık,kullandım gecti.Bir doktora görün istersen.
Bence de günlük ped kullanma,%100 pamuklu ic camasırı giy ve sık sık değiştir en saglıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?