Saol cnm onerilerini dikkate alcMBir Uzman yapması gereken şeyi nedenleriyle kararlı bir ses tonuyla söyleyip sonra biraz ağlayarak sakinleşmesini beklememizi öneriyor. Sonra yine dinlemezse kucaklayıp götürün o ağlasın diyodu. Ama pratikte çok yıpratıcı oluyo. Benim oğlum da çok mızmız. Küçüklüğünde çok daha kötüydü. Şimdi biraz daha iyi. Bazen ananesinin yanından alıp eve getirirken kıyametleri koparıyo. Müzik açıyorum eşlik ediyorum, onu duymazdan geliyorum, çok eğleniyorum yaaa ne güzel bi gün falan diyorum. En sinir olduğu şey. Annecim nolur kapat sustum diye yalvarıyo sonra. Uzmanlar çok biliyo :))) çeken bilir çok can sıkıcı bi durum. Doğru yanlış ben çareyi böyle buldumduymazdan gel bence.
Küçükken ben her wc ye girdiğimde çıkana kadar kapıda bağırırdı. İnanılmaz zor bi süreçti benim için. Ne yolu denediysem olmadı. En son ters psikoloji yapmak geldi aklıma :) ben git dedikçe kapıya yapışıyorsa gel derim dedim. Her tuvalete giderken kağaaaaan beni kapıda bekler misin demeye başladım. Bir durdu iki durdu sonra ben içerdeyim dedi sonra gelmicem diye ağlamaya başladı :))) eşim senden korkulur der bana. her yolu denerim elbet biriyle yola gelicek merak etme. Asla bağırma ve vurma. İşte o zaman arsızlaşır ve asla takmaz seni.
Kararm kesin agladgnda bi daha kesinlikle yapmicam ne kadar aglarsa aglasin bastan her dedigini yaptk cocuktr nlcak diye yanlis yaptikDayanicaksin canım yoksa bugün yaşadığın manrazari sürekli yaşarsın benim kızım çok uzun bir iki yaş sendromu yaşadı ağlayarak marketlerden parklardan çok döndük eve çok hirpalandim aglayarak istediğini yaotiramazsin istediğin kadar ağla yapmiycam diyordum belki iki saat ağlıyordu o pacamda ağlarken çok yemek yaptım ama en sonunda anladı geçici bir dönem çok zor sabır lazim
Ayy ona neymiş canım kaynanaya bak sen :))) ne kadar ayıp. Eşimle bizim kararımız bu, sadece ve sadece bizi ilgilendirir deseydin herkesin içinde keşke. Ben olsam öyle yapardım :)Biri bana cocuk dusunuyonmu dediqindr kaynanam benden once cevap weriyodu yok yok 2 sene yapmicaklar diye tovbe tovbe sabrimi siniyodu ama iste hersey Rabbimden qeliyo ben korunduqum hakde hamile kaldim bin sukur onlarada kapak oldu sadece iyi hayirlisi dediler simdide sevecem falan deyince cildiriyom
Cnm konusyrm ama istedgi gibi ceviyor bu cocuklar cok akilli bizi parmagnda oynatyr gorunusu cok sakin disardan ne kadar masum sakin diyolarEminim çok zordur yani benim de kardeşim böyleydi küçükken ama hırçın dönemini atlatinca düzeliyor. Arkadaşın da dediği gibi otorite kurun her istediğini yapmayın. Karşınıza alıp anlatmaya çalışın.
Olur olur yeterki sıkıntı yaşamayayım. Varsa internet sayfası link atarmısın. Biraz incelesemAcıbadem uyar mı? Benim kuaförüm çok iyidir, karşıya taşındığım halde boya gibi değişiklikler için oraya geçiyorum :))))
Biz de onun kölesiyiz. Sen ben değil herkes öyle ama ağlayınca asssslaaaa dediğini yapma. İşte o zaman her zaman kullanacak bunu. Bırak 2 saat ağlasın bidahakine 1 saat ağlıcak bidaha 10 dakka ama bakıcak ağlayarak olmuyo bu iş o huyunu bırakıcak. Sadece biraz sabır. Sokakta tutturduğunda insan kendi derdinden çok insanların acıyan ve suçlayan bakışlarından rahatsız oluyo. Ne biçim anne çocuğuyla ilgilenmiyor diye bağırıyor gözleriyle herkes.. ama hiiiç takma. Bırak ağlasın. Kendini sakinleştir sen o arada :)Kararm kesin agladgnda bi daha kesinlikle yapmicam ne kadar aglarsa aglasin bastan her dedigini yaptk cocuktr nlcak diye yanlis yaptik
Kızlar iyi aksamlar size bisey sormak istiyorum 40 aylik bir oglum var 3 yasini gecti ama aglama krizleri bitmiyor her seyi aglayarak yaptryr en ufak biseyi bile suan alisveris merkezinin lavabosunda agliyorum sinirden sabahtan beri gezdrdim gotrdum eve ciglik cigliga susturamamdk gtrdk tekrardan oynuyor ama nasl gotrcegimizi bilmiyorum tamam herseyden oynadi yok hep agliyor markete gideriz onu alcam bunu alcam aglr nasl antaym bimliyrm her dedigi aglayarak ama normal degil hic bir sekilde susturamyrz illa olcak napcagmi sasrdm lutgen fikri olan soylesin ikinci geliyor napcam bilmiyrm mizmiz huysuz
Biri bana cocuk dusunuyonmu dediqindr kaynanam benden once cevap weriyodu yok yok 2 sene yapmicaklar diye tovbe tovbe sabrimi siniyodu ama iste hersey Rabbimden qeliyo ben korunduqum hakde hamile kaldim bin sukur onlarada kapak oldu sadece iyi hayirlisi dediler simdide sevecem falan deyince cildiriyom
Ahhh ahh daha neler bi anlatsam yani dersinki yuzlerine baktiqina sasiriyorum dersin :) cok aqlagtilar beni 8 aydir sustum sustum artik qitmiyorumda esimde saqolsun onlar icin uzulduqunu duymucam boswer qitme dedi bundan sonra bole onlar laf sokuyo bende sokuyom kafam rahatladi oh hayat warmis yani iyiyken kiymet bilmediler malesef canim bebeqi sevdirmesemde hakkimdir yani...bide ewe besik koyacaz dediler emrivaki yapar qibi ne besiqi deidm ben size kac haftada bi qeliyomki besik koyuyon sen dedim belki kalirsiniz bizde doqumdan sonra dedi ben biyerde kalamam isteyen qelir bende kalir ben kendim buyutmek jstiyom dedim qoruncem diyoki biz snei cocuk icin tutuyoruz cocuk doqsun birakcaz falan luzumsuz sacma sapan muhabbetler yani sakasi bile sacma yersiz denqesiz insanlar yaAsıl doğduktan sonra pişman olucaklar öyle dediklerine... bi kere neden 2 sene,,, ben senin yerinde olsam hayırdır 2 sene başka kısmet mi bakıcan oğluna derdim.. töbe töbe.. densizlik işte... benim kayınvalidem de kayınpederim de iyidir çok şükür, ama böyle şeyler duyunca yine de uyuz oluyorum kadınlar adına :))))
Olur olur yeterki sıkıntı yaşamayayım. Varsa internet sayfası link atarmısın. Biraz incelesem
Ahhh ahh daha neler bi anlatsam yani dersinki yuzlerine baktiqina sasiriyorum dersin :) cok aqlagtilar beni 8 aydir sustum sustum artik qitmiyorumda esimde saqolsun onlar icin uzulduqunu duymucam boswer qitme dedi bundan sonra bole onlar laf sokuyo bende sokuyom kafam rahatladi oh hayat warmis yani iyiyken kiymet bilmediler malesef canim bebeqi sevdirmesemde hakkimdir yani...bide ewe besik koyacaz dediler emrivaki yapar qibi ne besiqi deidm ben size kac haftada bi qeliyomki besik koyuyon sen dedim belki kalirsiniz bizde doqumdan sonra dedi ben biyerde kalamam isteyen qelir bende kalir ben kendim buyutmek jstiyom dedim qoruncem diyoki biz snei cocuk icin tutuyoruz cocuk doqsun birakcaz falan luzumsuz sacma sapan muhabbetler yani sakasi bile sacma yersiz denqesiz insanlar ya
İnşallah ilacın faydası olmuştur, ben sadece dinleniyorum umarım ilaç verseydik keşke demezler bana da. Doktoruma güveniyorum ama küçük bir yerdeyim başka doktora gitme şansım yok şuan için, riskim var o yüzden ufakta olsa şüphe oluyor içimde acaba niye ilaç vermedi diye.Kanama olunca bi risk var mutlaka ve bu ilaç yarar zarar düşünüldüğünde yararı olabilecek bir ilaç benim için o yüzden geçen hafta yaptırdım bugün tekrar yapılacak ben de baya endiselendim önlem olsun diye yaptırmış olabilir doktor.
Çok teşekkür ederim canım.Mustafa & Semih adı. http://mustafasemih.com.tr/
Acıbadem caddesi üzerinde, migrosun hemen yanında. Zaten çok eskiler, 20 yıldır gidiyorum ben; kime sorsanız gösterir caddede. Temiz lüks bir yer, ama fiyatları uçuk değil. Bir de gerekirse siz beğenene kadar yaparlar, atıyorum bi renk ister sonra da yakışmadı dersiniz üşenmeyip değiştirirler falan, o huyları çok iyidir. Yalnız ben en son pazar günü gittim epey kalabalıktı, fırsatınız varsa haftaiçi gidin :)
Çok te
Çok teşekkür ederim canım.
Benim ilaca rağmen arada lekelenme şeklinde kanama oluyor inşallah hepimiz için her şey yolunda gider bebislerimizi sağlıklı bu şekilde zamanında kucaklariz. Senin kanaman oluyor muİnşallah ilacın faydası olmuştur, ben sadece dinleniyorum umarım ilaç verseydik keşke demezler bana da. Doktoruma güveniyorum ama küçük bir yerdeyim başka doktora gitme şansım yok şuan için, riskim var o yüzden ufakta olsa şüphe oluyor içimde acaba niye ilaç vermedi diye.
Ayy ben de okuyunca sinir oldum. Vazifesiz herşeye karışan insan akraba da olsa hiç hoilanmıyorum. Yanlış anlamazsan derler ya anasını sevmeyince danası da sevilmiyor. Sizden hoşlanmayan çocuğunuza da bayılmaz. Şova gerek yok yaniAhhh ahh daha neler bi anlatsam yani dersinki yuzlerine baktiqina sasiriyorum dersin :) cok aqlagtilar beni 8 aydir sustum sustum artik qitmiyorumda esimde saqolsun onlar icin uzulduqunu duymucam boswer qitme dedi bundan sonra bole onlar laf sokuyo bende sokuyom kafam rahatladi oh hayat warmis yani iyiyken kiymet bilmediler malesef canim bebeqi sevdirmesemde hakkimdir yani...bide ewe besik koyacaz dediler emrivaki yapar qibi ne besiqi deidm ben size kac haftada bi qeliyomki besik koyuyon sen dedim belki kalirsiniz bizde doqumdan sonra dedi ben biyerde kalamam isteyen qelir bende kalir ben kendim buyutmek jstiyom dedim qoruncem diyoki biz snei cocuk icin tutuyoruz cocuk doqsun birakcaz falan luzumsuz sacma sapan muhabbetler yani sakasi bile sacma yersiz denqesiz insanlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?